Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Ban v2

Příspěvekod Quirrel » 02 led 2016, 23:18

1. JB 1 / peto / Quirrel
2.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Peto.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : Quinn
[AMXBans] Duvod : ' by Garlin '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 2057456628 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
[AMXBans] =======================================
3. Byl jsem CT a dal MFK. Teda podle nich to byl "MFK" ale podle mě se žadny nestal. Nesplnili příkaz a proto jsem je zabil. Pak jsem dostal ban. Taky je zajimavé že nemám steam verzi a nejmenuju se Quinn. Podle mého názoru to byl scela neoprávněný permanentní ban. Za věc za co se nedavají ani bany na delší dobu.
4. ano jsem VIP hráč
Quirrel
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Ban v2

od Rumcajz » 02 led 2016, 23:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ban v2

Příspěvekod Garlin » 03 led 2016, 10:33

No vidis a podla mna to bol opravneny perma ban za umyselny MFK. Nenas pravidla a provokujes adminov. Ked sapekne ospravedlnis a uznas si chybu, prestanes klamat a slubis ze uz nebdues porusovat pravidla, tak ban ti mozno skratime.

PS dostal si ban od 2 clenov vedenia takze sa tu uz nemas na koho dalsieho odvolat, tak sfukni online sval a doporucujem ti postupovat podla toho co som ti napisal.
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Quirrel » 03 led 2016, 11:56

Opravněný? To jako fakt? Za neumyslný MFk se tady davá perma ban? A byl to neumyslný MFK ! Co ja vím tak by se za něho mělo dávat 2 dny. ebo si tu admini budou dávat bany jak chcou a nikdy to není jejich vina. Svouji chybu bych nepřiznal ale protože to s váma jinak nejde že máte pravdu vy a jen vy tak tohle foro mužete hned smazat. Čekám unban nebo aspon minimálně omluvu za velkou namyšlenost. Nebo jako vždy vše popřete atd jak už se tu podle mě stalo v mnoha perma banách? Ale jak chcete. Budu chodit se stádem. "dál jsem umysl MFK a udělal další opravněné porušování pravidel... a prosím o kratší ban" Ale jak už to byvá tak když vám někdo řekne pravdu tak se urazíte a jako malé děti mě ještě zablokujete jen tedy. Tak dobře. Jsem rád že jsme si to ujasnily.
Quirrel
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 03 led 2016, 12:04

Jsi hloupý.
Až dostaneš rozum, víš jak na unban.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost