• Stránka 1 z 1
Ban v2
1. JB 1 / peto / Quirrel
2.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Peto.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : Quinn
[AMXBans] Duvod : ' by Garlin '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 2057456628 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
[AMXBans] =======================================
3. Byl jsem CT a dal MFK. Teda podle nich to byl "MFK" ale podle mě se žadny nestal. Nesplnili příkaz a proto jsem je zabil. Pak jsem dostal ban. Taky je zajimavé že nemám steam verzi a nejmenuju se Quinn. Podle mého názoru to byl scela neoprávněný permanentní ban. Za věc za co se nedavají ani bany na delší dobu.
4. ano jsem VIP hráč
2.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Peto.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : Quinn
[AMXBans] Duvod : ' by Garlin '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 2057456628 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
[AMXBans] =======================================
3. Byl jsem CT a dal MFK. Teda podle nich to byl "MFK" ale podle mě se žadny nestal. Nesplnili příkaz a proto jsem je zabil. Pak jsem dostal ban. Taky je zajimavé že nemám steam verzi a nejmenuju se Quinn. Podle mého názoru to byl scela neoprávněný permanentní ban. Za věc za co se nedavají ani bany na delší dobu.
4. ano jsem VIP hráč
- Quirrel
- Kolemjdoucí
Re: Ban v2
No vidis a podla mna to bol opravneny perma ban za umyselny MFK. Nenas pravidla a provokujes adminov. Ked sapekne ospravedlnis a uznas si chybu, prestanes klamat a slubis ze uz nebdues porusovat pravidla, tak ban ti mozno skratime.
PS dostal si ban od 2 clenov vedenia takze sa tu uz nemas na koho dalsieho odvolat, tak sfukni online sval a doporucujem ti postupovat podla toho co som ti napisal.
PS dostal si ban od 2 clenov vedenia takze sa tu uz nemas na koho dalsieho odvolat, tak sfukni online sval a doporucujem ti postupovat podla toho co som ti napisal.

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Opravněný? To jako fakt? Za neumyslný MFk se tady davá perma ban? A byl to neumyslný MFK ! Co ja vím tak by se za něho mělo dávat 2 dny. ebo si tu admini budou dávat bany jak chcou a nikdy to není jejich vina. Svouji chybu bych nepřiznal ale protože to s váma jinak nejde že máte pravdu vy a jen vy tak tohle foro mužete hned smazat. Čekám unban nebo aspon minimálně omluvu za velkou namyšlenost. Nebo jako vždy vše popřete atd jak už se tu podle mě stalo v mnoha perma banách? Ale jak chcete. Budu chodit se stádem. "dál jsem umysl MFK a udělal další opravněné porušování pravidel... a prosím o kratší ban" Ale jak už to byvá tak když vám někdo řekne pravdu tak se urazíte a jako malé děti mě ještě zablokujete jen tedy. Tak dobře. Jsem rád že jsme si to ujasnily.
- Quirrel
- Kolemjdoucí
Jsi hloupý.
Až dostaneš rozum, víš jak na unban.
lock
Až dostaneš rozum, víš jak na unban.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1