Akademik na server JB 4

Příspěvekod LikeaDoge » 04 led 2016, 16:25

Zdravím :) rád bych se stal akademikem na server Jailbreak 4

Nick ve hře: Like a Doge

Nick na fóru: LikeaDoge

Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198180825810

Steam ID: STEAM_0:0:110280041

Věk : 14 let

Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=1432

Proč chci akademika: Rád bych se stal akademikem, protože si myslím, že na to mám a chtěl bych si něco dokázat tím, že bych se stal více než normálním hráčem a to akademikem na takto populárním portálu.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Prohřešil jsem se pouze jednou. A to ani ne já jako můj mladší bratr. Neuposlechl KICK od admina a dále dělal na serveru ,,Bordel", následoval 10 minutový BAN.

Něco o sebe + Jak jsem se dostal na GS: Rád sportuji, především fotbal a nohejbal, ale když už není hold počasí tak si zahraju CS:GO či FIFU. Hrával jsem na jednom serveru, který byl následně zrušen. Byl jsem zklamaný. A tak jsem hledal jiný typ serverů a nalezl jsem portál Gamesites. Takové množství zábavy a serverů jsem nechápal. A tak jsem prohledával seznam serverů a nalezl jsem něco co jsem předtím neznal, byl to ,,Jailbreak". Chvíli jsem zde hrál a zamiloval jsem si to, pravda neznal jsem všechny ty sekrety a chytáky, ale i tak mě to bavilo. A teď ? Teď znám pravidla nazpaměť, rád pomáhám nováčkům aby se zde cítili co nejlépe, ale především zde mám spoustu přátel.

Děkuji A-Teamu za přečtení mé žádosti :). A kdybych nebyl vybrán tak se nic neděje a dále budu součástí JB :)
LikeaDoge
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Akademik na server JB 4

od Rumcajz » 04 led 2016, 16:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Akademik na server JB 4

Příspěvekod Cecooo » 04 led 2016, 16:33 VIP