I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Stiažnosť na ELYSIUM .

Příspěvekod ShreckoGarenOP » 04 led 2016, 20:55

Elysium nevie očividne čo je trapka , hned ako sa zrodil za T mi zničil moj camp . Boli tam asi 4 admini a každy vedel že to nie je trapka lebo sa z toho dalo vísť . Elysium mi to zničil ja som mu písal že to není trapka že ked nevie čo je trapka nech si radšej pojde pozrieť pravidlá a on mi dal ban za to že som mal ja pravdu . Ostatný 4 admini čo tam boli vedeli že to trapka není tak mi nedavali ban ani nič furt som si to staval až ked sa pripojil elysium tak on mi to zničil . Prosím o odstranenie práv tomuto adminovy na BASEBUILDER servery.
ShreckoGarenOP
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Stiažnosť na ELYSIUM .

od Rumcajz » 04 led 2016, 20:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stiažnosť na ELYSIUM .

Příspěvekod ShreckoGarenOP » 04 led 2016, 21:00

ShreckoGarenOP píše:SERVER: BASEBUILDER CS:GO ,
prehrešky admina:
Elysium nevie očividne čo je trapka , hned ako sa zrodil za T mi zničil moj camp . Boli tam asi 4 admini a každy vedel že to nie je trapka lebo sa z toho dalo vísť . Elysium mi to zničil ja som mu písal že to není trapka že ked nevie čo je trapka nech si radšej pojde pozrieť pravidlá a on mi dal ban za to že som mal ja pravdu . Ostatný 4 admini čo tam boli vedeli že to trapka není tak mi nedavali ban ani nič furt som si to staval až ked sa pripojil elysium tak on mi to zničil . Prosím o odstranenie práv tomuto adminovy na BASEBUILDER servery.
ShreckoGarenOP
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ElysiumGS » 04 led 2016, 21:03

Ahoj, tvůj build byl postaven jako surf trapa, takže mi nezbylo nic jiného než ti to rozebrat. Na tento styl buildů jsem se ptali HLSA, který nám řekl, že se to považuje za surf trapu a nemáme to tolerovat. Následný ban si dostal za to, že si nebyl schopný pochopit, že to surf trapa je, přičemž ti to tam říkali 3 admini a měl si neustálou potřebu se hádat.
Btw. ban ti byl prodloužen z 10 minut na 30 minut z důvodu obcházení banu.

Hezký večer
Obrázek - Elysium [에릿] Obrázek - Elysium
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Příspěvekod Hoolder » 04 led 2016, 21:07

Pravila by ses měl naučit ty. Tohle je typická surf trapka.

Stížnost se zamítá, lock.
Hoolder
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy