• Stránka 1 z 1
Vip/Evip :-)
Nickname na serveru: .y^]N]1[K]E[_?!
Kde mám VIP/EVIP: na JailuBreaku 3#
Jak je VIP/EVIP staré: Asi 2 roky..
Kdy mi VIP/EVIP naposledy fungovalo: Dňa 3.1.2016
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano skúšal som.
Popis problému: Takže Ahooj,
Dňa 4.1.2016 13:00 som si musel zresetovať kompletne celý počítač.. Po zresetovaní počítača som si nainštaloval csko a išiel som na JailBreak 3#. Videl som, že nemám VIP a EVIP .. Tak som sa išiel pozrieť na Gmail, či tam náhodou nemám kód.. No jasne, nemal som ho tam, ale našiel som tam Reaktivaciu.. Tak som na ňu klikol prečítal som si podmienky a stlačil som na prepojenie... Napísalo mi, že aktivácia je úspešna :-/ .. Tak som išiel na JailBreak 3# a mal som VIP ale EVIP som stále nemal.. Oo pár hodin na to (asi 20:00) som poslal SMS na EVIP kód, takžee.. Keď dám na servery /vip a chcem si aktivovať evip, tak potrebujem ešte VIP kód.. Tak prosím pomôžte mi
#Ďakujem
Kde mám VIP/EVIP: na JailuBreaku 3#
Jak je VIP/EVIP staré: Asi 2 roky..
Kdy mi VIP/EVIP naposledy fungovalo: Dňa 3.1.2016
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano skúšal som.
Popis problému: Takže Ahooj,
Dňa 4.1.2016 13:00 som si musel zresetovať kompletne celý počítač.. Po zresetovaní počítača som si nainštaloval csko a išiel som na JailBreak 3#. Videl som, že nemám VIP a EVIP .. Tak som sa išiel pozrieť na Gmail, či tam náhodou nemám kód.. No jasne, nemal som ho tam, ale našiel som tam Reaktivaciu.. Tak som na ňu klikol prečítal som si podmienky a stlačil som na prepojenie... Napísalo mi, že aktivácia je úspešna :-/ .. Tak som išiel na JailBreak 3# a mal som VIP ale EVIP som stále nemal.. Oo pár hodin na to (asi 20:00) som poslal SMS na EVIP kód, takžee.. Keď dám na servery /vip a chcem si aktivovať evip, tak potrebujem ešte VIP kód.. Tak prosím pomôžte mi

#Ďakujem

-
Nikei - Kolemjdoucí
Vip/Evip :-)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vip/Evip :-)
Ahoj napíš na [email protected]
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016