Zde můžete najít rady a návody k hře CS2.

Counter-Strike: Global Offensive

Příspěvekod Domouss » 21 pro 2015, 19:54

Hlášená chyba jak na posledy, při zapnutí hry je všechno OK ale jak zpustím hru tak už začně problém .... na jednom pc hra funguje a jde hrát ale na drtuhém pc hru nedostanu do hry.. i přezto že po ukončení zdílené kníhovny nám hra s mladším bráchem fungovala jak měla za se nefunguje trvá to o de dneška ... Velice vás prosím o rady a nápady co s tím protože mi příjde že už si to ze mě dělá srandu nebo je to fakt na po... ..... Díky předem
Domouss
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Counter-Strike: Global Offensive

od Rumcajz » 21 pro 2015, 19:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Counter-Strike: Global Offensive

Příspěvekod Deathspirit » 21 pro 2015, 20:01

škúšal si reinstall ?
Deathspirit
Amatér
Amatér

Příspěvekod Domouss » 21 pro 2015, 20:02

Domouss píše:Hlášená chyba jak na posledy, při zapnutí hry je všechno OK ale jak zpustím hru tak už začně problém .... na jednom pc hra funguje a jde hrát ale na drtuhém pc hru nedostanu do hry.. i přezto že po ukončení zdílené kníhovny nám hra s mladším bráchem fungovala jak měla za se nefunguje trvá to o de dneška ... Velice vás prosím o rady a nápady co s tím protože mi příjde že už si to ze mě dělá srandu nebo je to fakt na po... ..... Díky předem

¨
Ještě abych upřesnil , hra nám takhle nefunguje od doby co bylo ohlášeno že víkendové Xp zkušenosti budou snížené
Domouss
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Domouss » 21 pro 2015, 20:04

Deathspirit píše:škúšal si reinstall ?

Není to náhodou Volovina reinstalovat hru pokud to takle v domácnosti na jedné a té samé Ip adrese nefunguje a hra jede vždy jenom jenomu a druhému se nezpustí ?... to by přece nesměla jít ani jednomu
Domouss
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Deathspirit » 21 pro 2015, 21:27

tak ale ked nenapíšeš že ked to zanpneš na 1 pc tak na 2 occ to nejde a ked zapneš na 2 pc tak na 1 to nejde , a v offline vám to ide ?
Deathspirit
Amatér
Amatér

Příspěvekod Domouss » 21 pro 2015, 21:45

Deathspirit píše:tak ale ked nenapíšeš že ked to zanpneš na 1 pc tak na 2 occ to nejde a ked zapneš na 2 pc tak na 1 to nejde , a v offline vám to ide ?

to nwm to jsme nezkopušely ale mi hrajem onlyne každej na svím steamu proti hráčum onlyne offline hrát nechcem :)
Domouss
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod freeway » 22 pro 2015, 00:15

Ahoj pokud si sdílíte knihovnu tak ten komu to sdílíš nebude moc hrát s jinými hráči může hrát jenom s boty.Lepší bude pokud budete mít 2x steam účet a tam budete mít csgo aby jste spolu spolehlivě hráli.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel Jsem Buzna.
freeway
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Domouss » 22 pro 2015, 04:10

freeway píše:Ahoj pokud si sdílíte knihovnu tak ten komu to sdílíš nebude moc hrát s jinými hráči může hrát jenom s boty.Lepší bude pokud budete mít 2x steam účet a tam budete mít csgo aby jste spolu spolehlivě hráli.

Já vím to už mi bylo doporučeno předevčirem to jsme provedli a uplně to v pořádku šlo, ale potom najednou večer tam zkočilo že je snížené Xp zkušenosti a od té doby nám to nefunguje nebo to blbne... hra byla reinstalovaná na obouch pc.. oba dva máme kždý svůj stým zdílená kníhovna není
Domouss
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod PeTrCz » 22 pro 2015, 07:17 VIP

Čau,
jestli to dobře chápu, měli jste dva steam účty, a na jednom bylo csgo a na druhém né?

Takže z toho účtu kde bylo csgo jste si sdíleli kde nebylo csgo,
a píše vám to že budete mít snížené xp?
niggach
PeTrCz
Drbna
Drbna

Příspěvekod Domouss » 24 pro 2015, 14:02

Tak aby jsme si to ujasnili .... když vám píšu že kníhovna je zrušena, a že máme oba dva každý a vlastní steam tak máme aji automaticky CS GO oba dva na každém steamu ... jelikož reinstalujem oba dva hru tak to jde ale poze do vypnutí pc po vipnutí pc to jde zas jen jednomu .. a reinstalovat každý den hru mě příjde být hloupost to sami když se mě někdo ptá jestli máme jeden steam ....
Domouss
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Lubou » 31 pro 2015, 11:54 VIP

No takto. Ak si mu zdielal knižnicu tak jednoducho keď ty ako "majitel" budeš hrať CS:GO tak tvoj brat hrať CS:GO nebude.
Pokiaľ tvoj brat CS:GO hrá a zapneš ho ty tak ho bratovi nabehne varovanie a hru by mu malo vypnúť. Takto funguje zdialanie knižnice.

Ešte podotknem ak by to niekto nechápal pokial ty hráš CS:GO a tvoj brat napr. Supermaria tak to ide lebo hráte rozdielne hry (stále sa bavíme ale o zdielanej knižnici) ale keď chcete hrať tu istú hru na dvoch PC tak hrať ju môže iba majitel.
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
Lubou
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Stratenyy » 05 led 2016, 00:33 VIP

L.O.C.K. bla bla
S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
Profesionál
Profesionál