• Stránka 1 z 1
Průběh PP
Mám hned několik otázek ohledně PP.
1. T má 10 sekund na vybrání PP, jinak kill.
Platí to i pro další souboje, pokud T porazí 1. CT?
2. Pokud poslední T zabije CT jinou zbraní než z PP, je to porušení pravidel?
2.1. Pokud T vyhraje první souboj a bez vybrání dalšího zabije CT se stejným dieglem, je to porušení pravidel?
2.2. Má právo dát CT příkaz: Zahoď diegle?
3. Je porušení pravidel kempit při PP? Jak vážný?
4. Je závažné porušení pravidel je kazení PP? (Zabití zeusem při boxu, zpomalování střelbou.
5. Pokud jeden ze dvojice PP kazí PP (kemp), mají CT právo usnadnit druhému, který neporušuje pravidla zpomalení jeho protivníka (střelba)?
6. Slyšel jsem, že při PP nemá mít nikdo žádnou výhodu. Do jaké míry je to pravda? Jak závažné porušení pravidel je, když jednomu z PP je vidět třeba pouze hlava a střílí z dieglu?
7. Pokud si T vybere z PP VD a další kolo je náhodou VD pro všechny, má právo T žádat náhradu další VD? (Je to stejné i pro VD za FK?)
7.1. Pokud Simon nebo CT zdržuje a cely se neotevřou rychle. má T právo žádat náhradu?
8. Pokud T poruší příkaz nebo pravidla a má PP vlastně ,,neprávem", platí mu VD po vybrání VD z PP?
Předem děkuji za odpově(d, snažil jsem se to zpracovat co nejjedonušeji.
1. T má 10 sekund na vybrání PP, jinak kill.
Platí to i pro další souboje, pokud T porazí 1. CT?
2. Pokud poslední T zabije CT jinou zbraní než z PP, je to porušení pravidel?
2.1. Pokud T vyhraje první souboj a bez vybrání dalšího zabije CT se stejným dieglem, je to porušení pravidel?
2.2. Má právo dát CT příkaz: Zahoď diegle?
3. Je porušení pravidel kempit při PP? Jak vážný?
4. Je závažné porušení pravidel je kazení PP? (Zabití zeusem při boxu, zpomalování střelbou.
5. Pokud jeden ze dvojice PP kazí PP (kemp), mají CT právo usnadnit druhému, který neporušuje pravidla zpomalení jeho protivníka (střelba)?
6. Slyšel jsem, že při PP nemá mít nikdo žádnou výhodu. Do jaké míry je to pravda? Jak závažné porušení pravidel je, když jednomu z PP je vidět třeba pouze hlava a střílí z dieglu?
7. Pokud si T vybere z PP VD a další kolo je náhodou VD pro všechny, má právo T žádat náhradu další VD? (Je to stejné i pro VD za FK?)
7.1. Pokud Simon nebo CT zdržuje a cely se neotevřou rychle. má T právo žádat náhradu?
8. Pokud T poruší příkaz nebo pravidla a má PP vlastně ,,neprávem", platí mu VD po vybrání VD z PP?
Předem děkuji za odpově(d, snažil jsem se to zpracovat co nejjedonušeji.
Denně po mně šlapou ti, kteří proti mně sočí, těch, kdo zpupně válčí proti mně, je mnoho.
Hraji pouze JB1
Hraji pouze JB1
-
FlipFlop - Pokročilý
Re: Průběh PP
1. T nesmí jakýmkoli způsobem zdržovat počas PP, takže si má vybrat PP co nejrychleji, tudíž 10 sekund je optimálních.
2. Ne
2.1. Ne
2.2. Kravina, již se to řešilo jednou.. za toto nezabíjet, zabít až v případě výstřelu či jiného napadení CT
3. Porušení to je, ale max. na upozornění
4. Závažné to není, max na přehoz, v horším případě ban na 10 min
5. Ne
6. PP se má odehrávat na volném prostranství
7. Je to, jako při FK.. další kolo VD
7.1. Cely jsou povinností otevřít do 1 minuty, takže nemůže
8. Ano
2. Ne
2.1. Ne
2.2. Kravina, již se to řešilo jednou.. za toto nezabíjet, zabít až v případě výstřelu či jiného napadení CT
3. Porušení to je, ale max. na upozornění
4. Závažné to není, max na přehoz, v horším případě ban na 10 min
5. Ne
6. PP se má odehrávat na volném prostranství
7. Je to, jako při FK.. další kolo VD
7.1. Cely jsou povinností otevřít do 1 minuty, takže nemůže
8. Ano
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
• Stránka 1 z 1