• Stránka 1 z 1
New ranking system
No, takze ja by som sa len chcel spytat ze aky je vas nazor na novy ranking system v csgo vdaka ktoremu uz nebude tolko vyboostenych Globalov a supremov. Nazory piste do komentov dik
-
MAGINniga - Pokročilý
New ranking system
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: New ranking system
Ahoj
Môj názor na novy systém je nasledovný: Keď som o ňom počul až mi bolo lepšie na srdiečku ale keď som začal hrať tak som jednoducho zistil že sa ani časom hrania nič nezmenilo a stále dostaneš akúkoľvek osobu do týmu. A to viedlo k tomu že sa mi to absolútne nepáči aspoň zatiaľ.
Môj názor na novy systém je nasledovný: Keď som o ňom počul až mi bolo lepšie na srdiečku ale keď som začal hrať tak som jednoducho zistil že sa ani časom hrania nič nezmenilo a stále dostaneš akúkoľvek osobu do týmu. A to viedlo k tomu že sa mi to absolútne nepáči aspoň zatiaľ.

-
Sm4jL1Km4n - Kolemjdoucí
Sm4jL1Km4n píše:Ahoj
Ja mam pocit ze sa to uz zlepsuje, len to chvilu potrva kym tý globali co do globalu nepatria podropuju tie ranky, ale jak som hovoril podla mna sa to pomaly zlepsuje
-
MAGINniga - Pokročilý
Áno ale stále na niekoho narazíš . Minule som dokonca narazil na akože smurfa.
Nemal rank a celu hru hral len so Zeusom tak asi po 9 kolach dostal kick
Nemal rank a celu hru hral len so Zeusom tak asi po 9 kolach dostal kick
-
Sm4jL1Km4n - Kolemjdoucí
kokos... Dneska hrám 4 kompoty 3 vyhrám na dvoch som prví a na 1 tretí 1 prehrám kde som druhý a dropnem rank... No moc toto uplna blbosť to je a to mi zas bude trvať kým sa tam dostanem...
-
z3oS - Amatér
mne ani nehovor
som bol LEM vyhral som zapas remizoval vyhral remizoval vyhral prehral a derank.... A potom som hned dropol na sherifa takze je to aj dobre ten novy rank system ale aj dost na hovno kedze dokaze zhodit aj dobrych hracov ako som ja kappa
na male ranky ale tak co uz no..

-
MAGINniga - Pokročilý
2 lose a ze Supreme na LE díky valve 

<3 GAMESITES.CZ
<3 BASEBUILDER
<3 FURIEN
RiP SUPREME GABEN
<3 BASEBUILDER
<3 FURIEN
RiP SUPREME GABEN

-
LucaSoreK - Amatér
tak jak som bol nadseny z noveho ranking system tak tak ho teraz nenavidim....
-
MAGINniga - Pokročilý
dobrý z MGE po dvou hrách MG I
a vypadá to že půjdu do goldu 

Život je boj, každý by měl bojovat ale TY! Ty už jsi pro mě prohrál!
-
Nici - Pokročilý
Blbost.. Mám 8vyher rank MG1 prohraju 1 a spadnu na Gold 4 prohraju další a spadnu na Gold 3 ...
[Prispevky] 700 - 21.06.2016
ex CS:GO Admin,
ex CS1.6 Admin,
ex CS:GO Admin,
ex CS1.6 Admin,
-
JeffCzechGS - Profesionál
Nejvíc blbost co mohli udělat jak chceš rankovat když vyhraješ 6 her 1 prohraješ a jdeš drop? to nemá smysl tady to co vymysleli chlapci.
-
SeaGold1 - Amatér
Ono to tak je proto, že moc lidí je ve vyšších rancích.
Rank ti spadnout nemůže, když vyhraješ. No a tak ti padá, když prohraješ. Bude padat tak dlouho, než se tvůj rank přizpůsobí tady této úpravě.
Není to ale proto, že by tě hra nesnášela. Jednoduše se změnil limit jakýchsi „bodů“, který musíš dosáhnout, aby jsi měl ten či onen rank. Celý ten systém byl úplně předělaný i s tím, že se bude sám průběžně upravovat, aby k podobným „skokům“ už nedocházelo.
Jestli na tom něco nechápeš, máš to podrobně vysvětleno (anglicky bohužel) v tomto videu
Jinak já rank ještě ani nemám, takže mi to nijak nevadí
Rank ti spadnout nemůže, když vyhraješ. No a tak ti padá, když prohraješ. Bude padat tak dlouho, než se tvůj rank přizpůsobí tady této úpravě.
Není to ale proto, že by tě hra nesnášela. Jednoduše se změnil limit jakýchsi „bodů“, který musíš dosáhnout, aby jsi měl ten či onen rank. Celý ten systém byl úplně předělaný i s tím, že se bude sám průběžně upravovat, aby k podobným „skokům“ už nedocházelo.
Jestli na tom něco nechápeš, máš to podrobně vysvětleno (anglicky bohužel) v tomto videu

Jinak já rank ještě ani nemám, takže mi to nijak nevadí

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Gold IIII a spadnu za pár dnů do silver master elite
čekám že dropnu ještě níž tímto tempem 

- AlzaIsPregnant
- Amatér
MAGINniga píše:No, takze ja by som sa len chcel spytat ze aky je vas nazor na novy ranking system v csgo vdaka ktoremu uz nebude tolko vyboostenych Globalov a supremov. Nazory piste do komentov dik
No sice máš pravdu, že nebude tolik naboostěných GE, ale teď všichni moji lidi v přátelích jsou gold/silver a to byli všichni MGE nebo LE

Navíc to vadí obzvlášť mně, protože solo skoro nehraju a většinou hrajeme aspoň 3 v lobby a protože nemáme stejný rank a zápas prohrajeme, tak jdu na 100% rank down.
Proto je update k ničemu pro 'normální' hráče, kteří se pohybují mezi Gold II - LE. Všichni spadnou na Gold, v Goldu nebudou hrát s Goldy ale s původními Eagly, a takhle se všichni za chvíli dostanou do Silverů a

Můj graf s ranky (myslím si že teď takhle vypadá stav ranků): https://ctrlv.cz/shots/2016/01/08/jz4U.png
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1