• Stránka 1 z 1
JailBreak 4 / [OP] --N3M3HL0-- / Radek
1. JailBreak 4 / [OP] --N3M3HL0-- / Radek
2. [AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: [OP] --N3M3HL0--
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla - Kazeni hry[bezduvodne VD, starej se o sve killy]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:147074484'
[AMXBans] Tva IP: '95.170.244.86'
[AMXBans] ===============================================
3. PO 1. NO takže Admin N3M3HLO Stal Na Klietke
No kedže bolo Cele kolo VD . Tak jedno Tčko vyšlo na rebrík . No Admin N3M3HLO Mu dal kill za Nebezpečne Priblíženie .. No ale určite to nebolo nebezpečne Priblíženie. PO 2. Začalo nove kolo No povedal som nech dá tomu hráčovi VD ... Ale žiadne VD nedostal ...Lebo ma ani nepočul ... A zato ban ?? .. Kazenie hry ?? ....
SOM EVIP hrač.
Demo svoje nemam. Počkam na skončenie Mapi a Pridam ho tu .
Dakujem 
2. [AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: [OP] --N3M3HL0--
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla - Kazeni hry[bezduvodne VD, starej se o sve killy]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:147074484'
[AMXBans] Tva IP: '95.170.244.86'
[AMXBans] ===============================================
3. PO 1. NO takže Admin N3M3HLO Stal Na Klietke

SOM EVIP hrač.
Demo svoje nemam. Počkam na skončenie Mapi a Pridam ho tu .

„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“

-
Radq - Zkušený
JailBreak 4 / [OP] --N3M3HL0-- / Radek
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak 4 / [OP] --N3M3HL0-- / Radek
Když nevíš oč se jedná, nemáš se do toho míchat. Pokud si myslíš, že dal někdo FK, můžeš to říct adminovi (MacDeath) a ne hned dávat VD, alespoň když je admin přítomen. Nebezpečné přiblížení to bylo. Hráč chtěl navíc zapnout mikrofon, tak jsi mohl počkat co na to řeknu já jakožto hráč, který zmíněný FK dal.
-
GEMBLER - Pokročilý
+kdybys chtěl přesný důvod, tak to beru jako nadržování kamarádovi.
-
GEMBLER - Pokročilý
No ja mam napísať adminovi ?? Keď si meníte Mena. Nevedel som či je ADMIN ONLINE ... Takže písal som to do chatu že si mu dal FK Takže Ja som tiež napísal že si mu dal FK ..Lebo nebolo to Úplne priblíženie ... Bol v polke rebríka alebo v tri štvrtine rebríka a si mu dal Kill .. Takže Keď si ho videl si sa mohol kludne posunut .. no ty si mal nahaku ... Takže určite to nebolo Nebezpečne Priblíženie ... Mikrofón žiadal Jak si ho zabil . No Určite by povedal to čo ja ... Lebo Si mu dal FK ....
Demo dodám čo najskôr z HLTV ....
Dakujem
... Zdržujem sa SPAMU ... Počkám si na VERDIKT
+ Kamarát to určite nieje .. Nepoznám ho .. No jak si mu dal FK .. tak to je jasne že treba dať VD
Demo dodám čo najskôr z HLTV ....
Dakujem

+ Kamarát to určite nieje .. Nepoznám ho .. No jak si mu dal FK .. tak to je jasne že treba dať VD
„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“

-
Radq - Zkušený
Nevím jaký čekáš verdikt, když tady z tohoto popisu nikdo nic nevymyslí. Byl téměř navrchu, a to je dostatečné přiblížení na to, abych ho zabil. Proč bych se měl posouvat? Když je VD, tak si má hrát a ne lozit po žebřících okolo CT. V tomto je jasný úmysl vzpoury. Jestli ti stojí za to dávat sem demo tak ať. Já jsem se cítil ohrožen a tím to hasne bez ohledu na jakákoliv dema.
PS: On nenapsal, že dostal FK, on to spamoval
Já necítím potřebu odepisovat spamujícímu hráči, který navíc hned po zaspamování FK napíše o mikrofon, i když je mrtvý. Inu dobrá, mi nedělá problém dávat kick za chvilkové spamování, když to zabrání nejasnostem... Body to ovšem bude stát vás 
PS: On nenapsal, že dostal FK, on to spamoval

-
GEMBLER - Pokročilý
Nebolo to úplne priblíženie !!!
Demo dodám
a čo že je jasný úmysel Vzbury ?? ... Boxol ta ??? NIE!! .. Ani nebol úplne hore na rebríku !! Takže Si dal Zbytočný BAN + FK
To je už tvoja chyba že si sa ti Cítil Ohrozený ... Ale keby si bol naozaj ohrozený .. tak Mlčím a nepoviem ani pol SLOVA ..
A BAN za rozdávanie VD ?? Hrač dostal VD po mojom povedaní ???
NIE NEDOSTAL !!! A si mohol otvoriť ústa a povedať že nemá byť žiadne VD !!!!
Demo dodám
a čo že je jasný úmysel Vzbury ?? ... Boxol ta ??? NIE!! .. Ani nebol úplne hore na rebríku !! Takže Si dal Zbytočný BAN + FK
To je už tvoja chyba že si sa ti Cítil Ohrozený ... Ale keby si bol naozaj ohrozený .. tak Mlčím a nepoviem ani pol SLOVA ..
A BAN za rozdávanie VD ?? Hrač dostal VD po mojom povedaní ???
NIE NEDOSTAL !!! A si mohol otvoriť ústa a povedať že nemá byť žiadne VD !!!!

-
Radq - Zkušený
post572021.html#p572021
V tomto Topiku .. Sa ti to stalo to iste ... Ty si bol Vd .. Bola úzka ulička ... a Hrač CT sa cítil ohrozený a dal ti KILL....
A ty si ho hneď zabanoval ... Taktiež si si mohol pýtať Mikrofón
V tomto Topiku .. Sa ti to stalo to iste ... Ty si bol Vd .. Bola úzka ulička ... a Hrač CT sa cítil ohrozený a dal ti KILL....
A ty si ho hneď zabanoval ... Taktiež si si mohol pýtať Mikrofón

-
Radq - Zkušený
Jelikož jsem zmíněný admin (MacDeath), vyjádřím se. Údajný FK jsem neviděl. Začalo nové kolo a zabanovaný hráč řekl do mikrofonu simonovi, aby dal VD hráči za FK (normálně a slušně, podle mě si vážně myslel, že dostal FK). Nato pokud si správně pamatuji hned zemřel a napsal to ještě do chatu. O tom, že jsi nevěděl, že je admin na serveru, lžeš - sám jsi psal: "Admin? Nahlásil jsem VD a on nic." Na to ti dal Gembler ban.
Já bych to řešil domluvou/přehozem, ne banem bez upozornění, ale to už je na každém adminovi, jak zváží situaci.
Já bych to řešil domluvou/přehozem, ne banem bez upozornění, ale to už je na každém adminovi, jak zváží situaci.
Sirena, Stylerzz, CriTicaL, TheNul, Scraper, THE|.Kill[E]R^, FFgamingTweety, GrooS, Frisko...bye my friends...
-
RiDeR1 - Kazatelův učeň
MacDeath .. Ja som nevedel že je admin na serveru ... Pisal som ADMIN ?? .. a tak som pokračoval .. Lebo Vela STEAM hráčov bolo prihlaseních no z toho som poznal možno 2-3 .. a ostatných nie .. Tak som skúšal že či je tu admin .
No a tiež Žiadne upozornenie ... Ale GAMBLER .. mal si otvoriť aspoň ÚSTA keď som ( slušne nahlasoval VD .. Lebo bol FK .. no aj keď by nebol Tak si mohol upozorniť že žiadne VD !!!
Ale RideR .. BAN SOM DOSTAL ZA BEZDÔVODNE VD ... A ten zabitý hráč VD ANI NEDOSTAL po mojom povedaní .
No a tiež Žiadne upozornenie ... Ale GAMBLER .. mal si otvoriť aspoň ÚSTA keď som ( slušne nahlasoval VD .. Lebo bol FK .. no aj keď by nebol Tak si mohol upozorniť že žiadne VD !!!
Ale RideR .. BAN SOM DOSTAL ZA BEZDÔVODNE VD ... A ten zabitý hráč VD ANI NEDOSTAL po mojom povedaní .

-
Radq - Zkušený
Na DEME HLTV zázrakom nieje Začiatok ... Kde zmizol ??

-
Radq - Zkušený
To je znamení, že se v tom nemáš vrtat, protože z toho stejně nic nebude 

-
GEMBLER - Pokročilý
GEMBLER TY SA UKLUDNI !!!!
Si dal bezdôvodne BAN !!
NESPAMUJ ... A Čakaj na Verdikt !!
Si dal bezdôvodne BAN !!
NESPAMUJ ... A Čakaj na Verdikt !!

-
Radq - Zkušený
1) já jsem naprosto v klidu
2) neříkej mi co mám dělat
3) očividně jsi dost nestabilní povaha, když máš potřebu naspamovat vykřičníky i virtuálně
EDIT: už máš po banu tak utíkej hrát
2) neříkej mi co mám dělat
3) očividně jsi dost nestabilní povaha, když máš potřebu naspamovat vykřičníky i virtuálně

EDIT: už máš po banu tak utíkej hrát
-
GEMBLER - Pokročilý
Ty jako stěžovatel bys měl ve svém prvním příspěvku popsat situaci tak, aby byla všem jasná.
Na základě tohoto unban žádost zamítám.
Pokud se T po žebříku přiblíží k CT stojícím na kleci, jedná se o nebezpečné přiblížení a má dostat kill. Je úplně jedno že je VD a bránit se tím, že tam CT nemá co stát je demence.
Znova opakuji že se vyjadřuji k tomu jak si situaci tady popsal. Demo si nedodal a více proto číst nehodlám.
lock
Radq píše: takže Admin N3M3HLO Stal Na KlietkeNo kedže bolo Cele kolo VD . Tak jedno Tčko vyšlo na rebrík . No Admin N3M3HLO Mu dal kill za Nebezpečne Priblíženie
Na základě tohoto unban žádost zamítám.
Pokud se T po žebříku přiblíží k CT stojícím na kleci, jedná se o nebezpečné přiblížení a má dostat kill. Je úplně jedno že je VD a bránit se tím, že tam CT nemá co stát je demence.
Znova opakuji že se vyjadřuji k tomu jak si situaci tady popsal. Demo si nedodal a více proto číst nehodlám.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1