Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Zombie blood 1- jde s tím něco udělat ?

Příspěvekod Gashirakii » 09 led 2016, 16:15

Zdravím
mám hned dva problémy :D
1. už před nějakou dobou jsem si založil klan ^No.MercY ! ,který má poměrně dost členů :) a když si ho chci na HLSTATS vyhledat tak jako KLAN neexistuje. Třeba když si najdu jiný klan ze Zombie Blood 1, který je tam teprve pár dní a má sotva 3 členy už se jim to počítá jako klan . Klan by se měl "zaregistovat" na HLSTATS automaticky né ? :( tak proto prosím o radu jestli by s tím nešlo něco udělat ? :)

2.V poslední době si závistivci dávají jméno mého klanu před jméno a dělají že jsou v klanu i když jsem je vůbec nezval nebo je neznám...a i často nadávají pod jménem klanu aby ho ztrapnili a pak zase odejdou. Mnohdy si tam dají i Majitel tak jak to mám já a nabírají mi tam členy a ty mé co mám v klanu vyhazují. Už se stalo i to že si tam dají celé mé jméno
^No.MercY ! Gashiraki ! Majitel ! a když přijdu na server tak mi ani ostatní hráči ať z klanu či ne nevěří že já jsem ten "pravý" majitel klanu :/ no prostě zmatek...Dá se tomuto zabránit tak, aby mi tam nelezli jak se jim zachce ? :) děkuji předem za odpověď ;)

PS: nevěděl jsem kam to mám napsat tak se omlouvám jestli je to ve špatné sekci a popřípadě to tam přehoďte děkuji a přeji zbytek dne :)
Gashirakii
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zombie blood 1- jde s tím něco udělat ?

od Rumcajz » 09 led 2016, 16:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zombie blood 1- jde s tím něco udělat ?

Příspěvekod Apacu98 » 09 led 2016, 17:27

Prosím ťa, k čomu ti je klan na zombie ?? Klany na zombie sú iba o jednom (nechávanie sa) takže tým porušujete pravidla a neverím že keď je vás tam kopu tak že neporušujete pravidla. A ak ti mám poradiť zrušte si tento klan a hrajte si každý svoju hru a nebudeš tu riešiť takéto blbosti.
Apacu98
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod keron » 09 led 2016, 23:34

^No.MercY ! kero ! Majitel ! :D

a okrem nechavania prestante hrat ako traposi na rank. A ked vas nakazia, hrajte aj za zombie :P

Gasho, pozdravujem Ta a prajem pekny den. ;)
keron
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod SieurDesto » 10 led 2016, 12:21 VIP

Klany na ZM nedělají vůbec žádné dobro, jak psal Apacu je to jen o nechávání, klan se občas do hlstats zaregistruje občas ne, jelikož jsou klany na zm zbytečné tak bych to neřešil. A když vám někdo vleze do klanu tak se s tím nedá nic dělat protože každý může mít jakékoliv jméno chce, jediná možnost je, v hře napsat /nick a zarezervovat si svůj nick že ho nebude moct nikdo jiný používat.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Gashirakii » 10 led 2016, 14:01

oukej tak děkuji :) můžete lock
Gashirakii
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Ven0m » 10 led 2016, 14:03

Admini tohoto modu vám tu vše vypsaly.

LOCK
Obrázek
Ven0m
Profesionál
Profesionál

Zpět na Zombie Servery