• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Garlin/JB1
Popis situácie-Pýtal som sa na pár jednoduchých ,a nie moc logických otázok 1. *DEAD* Zajcev : na GS rozdávali na Vianoce práva ? Odpoveď: *DEAD* (VIP) VANI : na mikulasa
2.
Zajcev : Kedy sa znova rozdávaj práva na serveroch ?
Odpoveď: *DEAD* (VIP) VANI : zajcev skonči už
Odpoveď: Zajcev: (Nepochopil som otázku)Mama povedala,ešte hodinu
V tom som dostal od admina neoprávnený ban za "Cheaty" s popisom ' dovtedy sa chodi so dzbanom po vodu kym sa ucho neutrhne '
Tak neviem,či je to novoročný vtip alebo krutá realita. S týmto chcem požiadať rovno o Unban a vyjadrenie plnohodnotné od dotyčného admina +demo za Cheaty
Dôkaz- http://leteckaposta.cz/987862598
2.
Zajcev : Kedy sa znova rozdávaj práva na serveroch ?
Odpoveď: *DEAD* (VIP) VANI : zajcev skonči už
Odpoveď: Zajcev: (Nepochopil som otázku)Mama povedala,ešte hodinu
V tom som dostal od admina neoprávnený ban za "Cheaty" s popisom ' dovtedy sa chodi so dzbanom po vodu kym sa ucho neutrhne '
Tak neviem,či je to novoročný vtip alebo krutá realita. S týmto chcem požiadať rovno o Unban a vyjadrenie plnohodnotné od dotyčného admina +demo za Cheaty
Dôkaz- http://leteckaposta.cz/987862598
-
jero666 - Pokročilý
Garlin/JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Garlin/JB1
pam pam pam paaaaam v sieti ta maaaam pam pam pam paaaaam neviem ako to ide dalej
Takze postup bude takyto:
1. Pekne sa sopravedlnis za to ze po serveroch pises opakovane blbosti a spravas sa ako hovado a potom ti mozno ban skratim. Usetrime si cas tym ze tu teraz bdues psiat frajerske reci, neomoze ti to
Len sam seba strapnis a dostanes k tomu ban na web.
Takze sup sup pekne sa ospravedlni
Takze postup bude takyto:
1. Pekne sa sopravedlnis za to ze po serveroch pises opakovane blbosti a spravas sa ako hovado a potom ti mozno ban skratim. Usetrime si cas tym ze tu teraz bdues psiat frajerske reci, neomoze ti to

Takze sup sup pekne sa ospravedlni

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Mno
jsem rad že sis založil topic
byl jsem na serveru navažel jses do hraču měl jsi nemistne poznamky a řeči a po upozorneni admin teamu jsi i trolil a provokoval načež si byl mnou kicknut nestačilo ti to a zakročil zde výše zmíněny Garlin tot k tobě 

-
WolfArasin - Pokročilý
"Usetrime si cas tym ze tu teraz bdues psiat frajerske reci, neomoze ti to" Neviem,čo si pod tým predstavuješ no nechám to tak.
A za tieto "blbosti" je ban za Cheaty ? pernamentne ?
-
jero666 - Pokročilý
No tak... proste sa pekne ospravedlni... nenut ma dat ti ban na web 

-
Jó ban na web to by bola výhra ..
Tak prepáč,že som sa pýtal na nevhodné,neslušné a neviem aké ešte otázky.

-
jero666 - Pokročilý
jero666 píše:"Usetrime si cas tym ze tu teraz bdues psiat frajerske reci, neomoze ti to" Neviem,čo si pod tým predstavuješ no nechám to tak.
Bohuzel Garlin to ma defaultne nastavene.. Ale kdyz se na serveru chovate jak hovada, tak se pak nedivte ze vam Garlin da ty permy.. Hral jsem s Garlinem a s VANIM a jeste s Petem.. a mel si kecy a choval ses jako hovado, tak se nediv..
PS : Omluv se a skrati ti ban, budes delat znova blbosti.. tak asi nastane dalsi perma
PS2 : Garlin mi se tady dovolil vyjadrit, takze nic od vyssich

[Prispevky] 700 - 21.06.2016
ex CS:GO Admin,
ex CS1.6 Admin,
ex CS:GO Admin,
ex CS1.6 Admin,
-
JeffCzechGS - Profesionál
jero666 píše:Jó ban na web to by bola výhra ..Tak prepáč,že som sa pýtal na nevhodné,neslušné a neviem aké ešte otázky.
este by som ta poprosil skus to znova a od srdicka aby to slo

-
A ešte aby to bolo pokope tak sľubujem,že bude poslušný
,a nebudem " srat adminov ani hracov na serveru svojimi vylevmi a dokazovanim si toho aky si pan dolezity."

-
jero666 - Pokročilý
No vidis ze to ide, a kolko chces ban ? Napis tak seriozne kolko si zasluzis ked sa trafis k tomu co ti chcem dat ja tak ti dam len polovicu, ak napises nejaku blbost dam ti 2x tolko

-
Ako ja to celkom to tu nechápem.Mám byť banovaný za to,čo som urobil,nie za to ak sa trafím a ak sa netrafím tak budem mať 2x toľko.Citát jednej osoby vyššie postavenej "Admin nesmí svévolně banovat hráče nad limit stanovený pravidly"
-
jero666 - Pokročilý
Ospravedlnil som sa tak ako si chcel.Tak ja neviem,čo potrebuješ viac riesiť. Ban prijmem taký aký je za nevhodné chovanie na servery, a nie taký či sa trafím na tvoj myšlienkový pochod.
-
jero666 - Pokročilý
jero666 píše:Ako ja to celkom to tu nechápem.Mám byť banovaný za to,čo som urobil,nie za to ak sa trafím a ak sa netrafím tak budem mať 2x toľko.Citát jednej osoby vyššie postavenej "Admin nesmí svévolně banovat hráče nad limit stanovený pravidly"
Tak k tomuto ti rád odpovím,pokud Garlin dovolí : Admin může zvednout čas u banu,pokud ten člověk opakovaně porušuje pravidla a nebo nějak znepříjemňuje hru ostatním . Což dává logiku,pochop ,že my si nenecháme káknout na hlavu od hráčů , s kterými jsou stálé a opakované problémy
Edit Jajo: Udivuje mě, že si myslíte že budete dělat bordel a dostanete ban max na den. Ale jakmile přijde perma každej si kákne do trenek

-
franta81 - Pokročilý
franta81 píše:jero666 píše:Ako ja to celkom to tu nechápem.Mám byť banovaný za to,čo som urobil,nie za to ak sa trafím a ak sa netrafím tak budem mať 2x toľko.Citát jednej osoby vyššie postavenej "Admin nesmí svévolně banovat hráče nad limit stanovený pravidly"
Tak k tomuto ti rád odpovím,pokud Garlin dovolí : Admin může zvednout čas u banu,pokud ten člověk opakovaně porušuje pravidla a nebo nějak znepříjemňuje hru ostatním . Což dává logiku,pochop ,že my si nenecháme káknout na hlavu od hráčů , s kterými jsou stálé a opakované problémy
Edit Jajo: Udivuje mě, že si myslíte že budete dělat bordel a dostanete ban max na den. Ale jakmile přijde perma každej si kákne do trenek![]()
Zdravim, celkem mě tu zaujalo, co ten admín píše, my si od vás máme nechat srát na hlavu?:D Platíme Portálu Gamesites 400Kč za extra vip výhody, aby se pak admín urazil a dal ti permu, za něco, co jsi neprovedl, a pak se mu tu musíš omlouvat a veřejně se nechat ponižovat? No dobre, vidíte všichni ten směr gs?, přesně směřuje do prdele. :X
- Multitalentcavo
- Amatér
Franta81 "pokud ten člověk opakovaně porušuje pravidla a nebo nějak znepříjemňuje hru ostatním " ano máš pravdu ale pokiaľ ma svedomie neklame je to môj prvý ban.Ale nikto tu nepíše,že som to robil opakovane stalo sa to raz ale s tým,že Admin garlin sa asi nudí,pýtal ospravedlnenie + s tým,že to už nikdy nespravím ,spravil som to ,čo chcel. Nikto vám tu podľa tvojich slóv nekaká na hlavu. Ale,keď niekto napíše,že ak sa trafím na ban,čo mi chce dať a ako sa práve teraz cíti no tak prepáč to už je vrchol robenia srandy,a ponižovania ľudí. Mám byť banovaný ,za čo som urobil+ospravedlnenie ,nie ako sa niekto práve teraz cíti.
PS: Každý admin by tu mal byť príkladom,a prinášať na server nových ľudí ,svojimi skúsenosťami, a nie robiť si srandu na fórume
"No vidis ze to ide, a kolko chces ban ? Napis tak seriozne kolko si zasluzis ked sa trafis k tomu co ti chcem dat ja tak ti dam len polovicu, ak napises nejaku blbost dam ti 2x tolko" Asi hráme TIPOS BINGO nie Counter-Strike 1.6
"Bohuzel Garlin to ma defaultne nastavene" a čo jako ?
"No tak... proste sa pekne ospravedlni... nenut ma dat ti ban na web " Ak sa neospravedlním,dostanem aj na web permu(to vážne ?)
PS2: Neviem,či sa niekto nudí,alebo sa niektorí admini boja pridať komentár,alebo sdi tu niekto rieši komplexy z detstva,nič nechcem ,len primeraný trest k tomu,čo som urobil (nevhodné chovanie[Prvý krát pre niektorých]).
PS: Každý admin by tu mal byť príkladom,a prinášať na server nových ľudí ,svojimi skúsenosťami, a nie robiť si srandu na fórume
"No vidis ze to ide, a kolko chces ban ? Napis tak seriozne kolko si zasluzis ked sa trafis k tomu co ti chcem dat ja tak ti dam len polovicu, ak napises nejaku blbost dam ti 2x tolko" Asi hráme TIPOS BINGO nie Counter-Strike 1.6
"Bohuzel Garlin to ma defaultne nastavene" a čo jako ?
"No tak... proste sa pekne ospravedlni... nenut ma dat ti ban na web " Ak sa neospravedlním,dostanem aj na web permu(to vážne ?)
PS2: Neviem,či sa niekto nudí,alebo sa niektorí admini boja pridať komentár,alebo sdi tu niekto rieši komplexy z detstva,nič nechcem ,len primeraný trest k tomu,čo som urobil (nevhodné chovanie[Prvý krát pre niektorých]).
-
jero666 - Pokročilý
• Stránka 1 z 2 • 1, 2