• Stránka 1 z 1
Afrenzel / Akademie
Nick: Afrenzel
Proč se chci stát adminem: adminom / akademikom sa chcem stať preto pretože ako som už zmienil v pár slov o tebe : rád nahlasuji lidi do pp , pomáham adminom , ludom . Akademikom som už bol na 1.6 Gs Zombie CPL Only ale potom mi Tommy zobral akademika pretože som ešte nevedel že nemôžem písať do inych prihlášok akademika . Teraz som sa poučil
Jak dlouho jsem na GS: asi 2 roky na 1.6 a na mc asi 1 mesíc
Kolik mi je let: 16
Pár slov o sobě: Takže : Ahoj volám sa janči , je mi 16 a Bývam na Slovensku . Rád hrám mc , 1.6 , cs:go , Futbal , mc hrám už skoro od verzie 1.5 , rád chodím s priatelmi či kamošmi von ,
Čím můžu být přínosem: rád pomáham ludom , adminom . Neraz som sa pýtal Petveka či nechce pomôcť s niakym eventom . Rád nahlašujem ľudí do pp ( porušení pravidel ) .
Proč se chci stát adminem: adminom / akademikom sa chcem stať preto pretože ako som už zmienil v pár slov o tebe : rád nahlasuji lidi do pp , pomáham adminom , ludom . Akademikom som už bol na 1.6 Gs Zombie CPL Only ale potom mi Tommy zobral akademika pretože som ešte nevedel že nemôžem písať do inych prihlášok akademika . Teraz som sa poučil

Jak dlouho jsem na GS: asi 2 roky na 1.6 a na mc asi 1 mesíc
Kolik mi je let: 16
Pár slov o sobě: Takže : Ahoj volám sa janči , je mi 16 a Bývam na Slovensku . Rád hrám mc , 1.6 , cs:go , Futbal , mc hrám už skoro od verzie 1.5 , rád chodím s priatelmi či kamošmi von ,
Čím můžu být přínosem: rád pomáham ludom , adminom . Neraz som sa pýtal Petveka či nechce pomôcť s niakym eventom . Rád nahlašujem ľudí do pp ( porušení pravidel ) .
Budúcnosť patrí tým, ktorí veria v krásu svojich snov
-
Spid3rMan - Drbna
Afrenzel / Akademie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Afrenzel / Akademie
Napiš mi na TS3
zatím Čeká se.
DOSTANEŠ VÍCE INFORMACÍ.
E: Přijat.
zatím Čeká se.
DOSTANEŠ VÍCE INFORMACÍ.
E: Přijat.
Veterání tajemník zombies.
-
WalkCZ - Mistr
Re: Afrenzel / Akademie
Akademik zrušený ku dňu 9.1.2016 za žiadosť o práva na konkurenčnom portále.
Lock
Lock
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1