• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Admin shiva, zase ignoruje hráče..
Název topicu - ADMIN / SERVER (Sh!va* / BaseBuilder1)
Obsah topicu bude rozdělen do bodů:
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné:Admín je celou dobu na serveru, někdo nám rozebere camp a admin řekne, že je afk..
2. Důkazy - screenshot / demo:
http://leteckaposta.cz/780661366 - screenshot sid + STEAM_0:1:149680297
demo: Práci admina můžete vidět někde ke konci dema.. opravdu si to přetočte asi na posledních 5min:)
http://leteckaposta.cz/813400259
Obsah topicu bude rozdělen do bodů:
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné:Admín je celou dobu na serveru, někdo nám rozebere camp a admin řekne, že je afk..
2. Důkazy - screenshot / demo:
http://leteckaposta.cz/780661366 - screenshot sid + STEAM_0:1:149680297
demo: Práci admina můžete vidět někde ke konci dema.. opravdu si to přetočte asi na posledních 5min:)
http://leteckaposta.cz/813400259
- Multitalentcavo
- Amatér
Admin shiva, zase ignoruje hráče..
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin shiva, zase ignoruje hráče..
Porušuješ pravidlá, robíš dohody a na servery klameš a zavádzaš o veciach, ktoré som nikdy nepovedal, poučuješ adminov o tom, čo ako kedy majú robit, takže pokial bude táto stažnost neoprávnená, tak začnem na bb chodit častejšie a dostaneš ban za každé jedno porušenie pravidiel a postupne sa budú predlžovat. Zabudni nato, že mi budeš adminov poučovat o tom, čo majú robit a búchat si pritom do hrude. Každopádne čakáme adminove vyjadrenie.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
edit nigas . Nezaujímajú ma tvoje dalšie výlevy, moj post bol len informatívny, takže čakaj na adminovu reakciu.
- Multitalentcavo
- Amatér
Multitalentcavo píše:edit nigas . Nezaujímajú ma tvoje dalšie výlevy, moj post bol len informatívny, takže čakaj na adminovu reakciu.
admína nezajímá, dobre.. nemusel si to mazat, třeba si z toho mohl ještě někdo z A-teamu vzít příklad:)
- Multitalentcavo
- Amatér
No 1. Bol som afk mám právo ísť afk a +boli 2 admini na servery!
2. Ja Vám nemôžem opraviť kemp bez dôkazu že vám to rozobrali alebo blokli iba ak by to bol označený blok!
Tak ma láskavo stále neotravuj s kecami! Ja som všetkým hráčom napísal do all chatu že máte robiť DEMO!
2. Ja Vám nemôžem opraviť kemp bez dôkazu že vám to rozobrali alebo blokli iba ak by to bol označený blok!
Tak ma láskavo stále neotravuj s kecami! Ja som všetkým hráčom napísal do all chatu že máte robiť DEMO!

-
ReSpecT38 - Mistr
A PO DRUHÉ ADMINI NIESU ROBOTI!!!!! SÚ TO LEN ĽUDIA !!!!
Tak ked niečo potrebuješ tak to asi nahlásim
Tak ked niečo potrebuješ tak to asi nahlásim

-
ReSpecT38 - Mistr
Právěže jsem točil demo:) když si ho koukneš, tak zjistíš, že tam nebyli další dva admíni, takže tady laskavě nekecej:)
jinak více lidí ti tam psalo, že mi to rozebrali, to jakože všichni kecají, aby jsi mi to spravil? Jo, jasně .. je to nepřímý důkaz, ale mohl jsi to opravit, když sem říkal, že mám demo..
jinak více lidí ti tam psalo, že mi to rozebrali, to jakože všichni kecají, aby jsi mi to spravil? Jo, jasně .. je to nepřímý důkaz, ale mohl jsi to opravit, když sem říkal, že mám demo..

- Multitalentcavo
- Amatér
Asi som to nepísal a bol som afk 
A mne môže 1000000 ľudí vravieť že ti to rozkradli
Admin to musí vidieť na vlastné oči!!!
Tak si to nahlaš aby dostal ban a budeš mať kľud

A mne môže 1000000 ľudí vravieť že ti to rozkradli

Admin to musí vidieť na vlastné oči!!!
Tak si to nahlaš aby dostal ban a budeš mať kľud

-
ReSpecT38 - Mistr
No asi vím kdo mi to rozebral kare-.-
btw, už nevím kdo a kde psal, že urážím hráče/admíny, slovem "kar" zjistěte si, co to znamená, třeba zjistíte, že to není urážka, ale oslovení:) dík čau
jinak, vysvětli mi, proč si musel být afk 15min-3 kola.. to tam jsi na co? já jsem 2min afk a kick..
btw, už nevím kdo a kde psal, že urážím hráče/admíny, slovem "kar" zjistěte si, co to znamená, třeba zjistíte, že to není urážka, ale oslovení:) dík čau
jinak, vysvětli mi, proč si musel být afk 15min-3 kola.. to tam jsi na co? já jsem 2min afk a kick..
- Multitalentcavo
- Amatér
Musím aj niečo riešiť a keď sa to predĺži tak som asi dlhšie afk...
Ale keď si ty nič nenapíšeš a milujem vaše rečičky
(Idem na WC, nejde sa mi hýbať, atď.)
Tak napíš alebo sa odpoj a nie že tam celé kolo afk -.-
Povinosti si plň a potom ani kick nebude
Ale keď si ty nič nenapíšeš a milujem vaše rečičky

-
ReSpecT38 - Mistr
xXResttoXx píše:Musím aj niečo riešiť a keď sa to predĺži tak som asi dlhšie afk...
Ale keď si ty nič nenapíšeš a milujem vaše rečičky(Idem na WC, nejde sa mi hýbať, atď.)
dobre, admín si může řešit svoje věci, a hráč né? celkem diskriminace, ale dobře, na nějakém principu ta hra musí fungovat no..
jinak nějaké řečičky o kterých tu píšeš, sem nenapsal ani jednou.. jo, jednou jsme ti řekl, že jdu na wc, v času na stavbu.. tak prosímtě nedělej drama, dík:)
jinak povinnosti plním, né jak ty:) ale chápu, admíni nemusí, mají dost svojich starostí..

a kick za to, že jsem chvíli afk (1min) ti příjde vpohodě? když je na serveru 10zm, úrčitě tam nepřekážím při přeplnění serveru.. nebo myslíš si to?:DD
- Multitalentcavo
- Amatér
Tyhle věci si už myslím můžete vyříket v PM a nespamovat tím topic..
A vyčkat na vyjádření HLSA, Šerifa či vyšších..

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Multitalentcavo píše:No asi vím kdo mi to rozebral kare-.-
kar znamena po romsky penis akurat vo vulgarnom pojme
-
TREBAmiKAkAT - Pokročilý
TREBAmiKAkAT píše:Multitalentcavo píše:No asi vím kdo mi to rozebral kare-.-
kar znamena po romsky penis akurat vo vulgarnom pojme
Ne, zjisti si význám slova, potom piš:) co ti říkají kámoši v družině, mi je celkem fuk, ale penis to úrčitě neznamená, mimochodem, tohle tady nemáme co řešit:) chci řešit admína, kterého jsem nahlásil.
- Multitalentcavo
- Amatér
Máš se vyhnout spamu pokud sem si to dobře přečetl a ano slovo "KAR" znamená penis tudíž je to urážka tak tu moc nemachruj a stáhní křídla protože ses moc malej pán aby ses tu rozmachoval a jak už niggas řekl poučoval jeho adminy..
Mít rád,je víc než milovat. William Shakespear.
-
DEGOL5 - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 2 • 1, 2