• Stránka 1 z 1
Otazka na AWE
Napsal jsem Mindraky OP, kickl si mě. Tak jsem se připojil znova, že už budu držet pusinku, kickl si mě znova.
Slušně sem se tě zeptal proč si mě 2x kickl. To je důvod k 2hodinovemu banu?
Slušně sem se tě zeptal proč si mě 2x kickl. To je důvod k 2hodinovemu banu?
-
bflmpsvz - Kolemjdoucí
Otazka na AWE
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Otazka na AWE
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Evzen Houzvicka.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 54 minutes and 2 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Ino ® i
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla - Kazeni hry[neuc orla letat] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 59581104 '
[AMXBans] Tva IP : ' 178.255.168.28 '
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Evzen Houzvicka.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 54 minutes and 2 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Ino ® i
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla - Kazeni hry[neuc orla letat] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 59581104 '
[AMXBans] Tva IP : ' 178.255.168.28 '
-
bflmpsvz - Kolemjdoucí
Já tě kickl jen jednou. Pokud si byl kicknut 2x, což nemohu potvrdit, asi tě kickl super rychle admin přede mnou 
Byl si opakovaně upozorňován že neznáš pravidla, že nemáš psát blbosti, že máš hrát a sledovat hru, atp..
Všechno bylo jak do dubu.
Zase si napsal nějakou blbost tak si dostal ban.
Příště mi stačí napsat PM, odepsal bych ti na otázku tam
Pokud se omluvíš, že to byl jen úlet a slíbíš že se na ty pravidla podíváš, rád ti dám ub.
Kdyby si měl otázky ohledně pravidel, piš rovnou mě. Nemusíš se pak ohánět tím slavným Jedna paní povídala jak si to dělal..

Byl si opakovaně upozorňován že neznáš pravidla, že nemáš psát blbosti, že máš hrát a sledovat hru, atp..
Všechno bylo jak do dubu.
Zase si napsal nějakou blbost tak si dostal ban.
Příště mi stačí napsat PM, odepsal bych ti na otázku tam

Pokud se omluvíš, že to byl jen úlet a slíbíš že se na ty pravidla podíváš, rád ti dám ub.
Kdyby si měl otázky ohledně pravidel, piš rovnou mě. Nemusíš se pak ohánět tím slavným Jedna paní povídala jak si to dělal..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
man, to jak sem psal ohledně toho mic když mi dávál Anans to byla kravina ano pochopil sem že kdyz si reknu ja o mic že to musi byt o FK, ale opravdu nedávno když simon řekl kdo chce mic at jde třeba na stůl tak to není automatické, nevím proč bych si takové kraviny vymejšlel. to byl jeden přešlap ano, jinak pravidla znám dostatečně abych mohl hrát za ct, a když sem dostal kick po druhé tak jsem se jen napsal"proč sem dostal 2x kick? to nemůžu hrát či co" nebo tak něco, na to sem hned dostal ban
-
bflmpsvz - Kolemjdoucí
=>Ptám se proč sem dostal ban na 2 hodiny když sem se jen zeptal proč sem dostal 2xKick, nic víc sem potom nepsal.
-
bflmpsvz - Kolemjdoucí
Jediný za co se omluvim je, že jsem napsal "mindráky op", ale byl sem pochopitelně naštvanej když si mě přehodil za takovou banalitu.(Protože sem si myslel, že když simon dává MIC tak musí vždycky říct že ho dává ohledně Free Killu)
-
bflmpsvz - Kolemjdoucí
Prehoz jsi dostal za neznalost pravidel. Kdyz si admin neni jisty, ze dane CT ovlada pravidla na 100%, ma pravo takove CT prehodit. Nicmene to ti Awee vysvetlil uz na serveru.
Tam jsi mi take tvrdil, ze ti admin Reze rekl, ze kdyz da Simon veznum mikrofon, ze je automaticke, ze musi mluvit o FK. Ptal jsem se Rezeho, ten mi rekl, ze ti nic takoveho nerekl. Hledal jsem v hlstats, zadne takove tvrzeni jsem nenasel. Davam ti proto 24h, abys mi do PM poslal dukaz o svem tvrzeni. Pokud tak neucinis, potrestam te za lzi a pomluvy.
Lock.
Tam jsi mi take tvrdil, ze ti admin Reze rekl, ze kdyz da Simon veznum mikrofon, ze je automaticke, ze musi mluvit o FK. Ptal jsem se Rezeho, ten mi rekl, ze ti nic takoveho nerekl. Hledal jsem v hlstats, zadne takove tvrzeni jsem nenasel. Davam ti proto 24h, abys mi do PM poslal dukaz o svem tvrzeni. Pokud tak neucinis, potrestam te za lzi a pomluvy.
Lock.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1