• Stránka 1 z 1
GunGame #3 / xxx / fofosgaming|sweat
Poprosim UNBAN a potrestat admina ktory mi dal BAN, dakujem
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: xxx
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Cheating [Aimbot]'
[AMXBans] Delka: 'permanently'
[AMXBans] Tve SteamID: 'VALVE_0:0:1310458716'
[AMXBans] Tva IP: '88.212.37.32'
[GunGame] fofosgaming|sweatt je ve vedeni na urovni 8
AIMBOT? vies co je aimbot ty "pan admin"? nech sa vasi admini naucia hrat CSko a potom nech adminuju, dakujem...
[AMXBans] Zabanovan adminem: xxx
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Cheating [Aimbot]'
[AMXBans] Delka: 'permanently'
[AMXBans] Tve SteamID: 'VALVE_0:0:1310458716'
[AMXBans] Tva IP: '88.212.37.32'
[GunGame] fofosgaming|sweatt je ve vedeni na urovni 8
AIMBOT? vies co je aimbot ty "pan admin"? nech sa vasi admini naucia hrat CSko a potom nech adminuju, dakujem...
-
iamfamasmachin - Zkušený
GunGame #3 / xxx / fofosgaming|sweat
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: GunGame #3 / xxx / fofosgaming|sweat
bol by som velmi rad nick admina ktory mi dal ban a nech sem doda aj demo, neviem preco sa skryva pod fake nickom "xxx" ale urcite to bude skusený hráč, pretože mne dat ban za aimbot, to je iny level 

-
iamfamasmachin - Zkušený
prave som si pozrel vas zoznam adminov, ja sa ani necudujem ze tu dostavam bany, ked tu mate 15rocnych adminov, ja ked som mal 15 rokov tak som nadaval kazdemu do cheaterov a nevedel som to hrat, mi nehovorte ze 15rocny fagan, ktory CS hra maximalne 5 rokov ma bude banovat, co ked ja som hral CS tak ešte vtedy bol v koliske v plienkach..
a teraz si posvietim aj nato, že ked dostanem UNBAN či dany admin dostane trest (ako to vkuse pišete) pretože mam skuskove, som nauceny, nudim sa a teraz nemozem hrat lebo "pan admin" mi dal ban za aimbot... ja mam aimbot ale v ruke
a teraz si posvietim aj nato, že ked dostanem UNBAN či dany admin dostane trest (ako to vkuse pišete) pretože mam skuskove, som nauceny, nudim sa a teraz nemozem hrat lebo "pan admin" mi dal ban za aimbot... ja mam aimbot ale v ruke
-
iamfamasmachin - Zkušený
robil som hl. cheathuntera na inych portaloch (ligach ako U2, PZ, FFP) , ale ze by sme prijali 15rocnych adminov, to nikdy v zivote, radsej menej adminov ale vyspelych, ako adminov, ktory sa hraju na adminov a vlastne nevedia co to je a nemaju ziadne skusenosti s hrou... btw. hocikto kto dostane prava, posudzuje hraca ci ma wh alebo ab? viete co je byt cheathunter? nato potrebujes mat skusenosti s hrou ... to ze vy mate cheathunterov ktory posudzuju tieto ziadosti a su uz skusenejsi to je dobre to je OK, ale ze admini ktory hraju CS 2-5 rokov mi budu davat nezmyselne bany za WH+AB a uz len čakam ze kedy mi daju za nejake ine multihacky
*prepačte, že som to tu zaspamoval, ak sa to da upravte všetko do jedneho prispevku - NEMAZTE NIC
*prepačte, že som to tu zaspamoval, ak sa to da upravte všetko do jedneho prispevku - NEMAZTE NIC
-
iamfamasmachin - Zkušený
Admin má 24h na dodání dema. Nikoho nezajímá kde všude jsi byl a co jsi dělal. Je to jako by jsi napsal blablablablabla....
Tak se přestaň navážet do adminů. Rozhořčený jsi možná právem možná ne. Nevyjadřuj se dále do topiku, počkej na demo a na verdikt našeho CHh týmu. Jednoduchý postup.
Tak se přestaň navážet do adminů. Rozhořčený jsi možná právem možná ne. Nevyjadřuj se dále do topiku, počkej na demo a na verdikt našeho CHh týmu. Jednoduchý postup.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
a ty si kto prosim ta? ja sa nenavazujem do celeho vasho admin timu, ale do 15rocnych chlapcov "adminov".. pretoze som tu uz dostal 5. ban a za kazdym UNBAN (ziadost sa vybavovala 5dni lebo vasi zaneprazdnení CHH si to museli kuknut)
je to moj topic a vyjadrovat a "obhajovat" sa tu mozem kolko chcem, vlastne prestan tu pisat ty a nechaj nech sa nato pozru cheathunteri ty pan admin
je to moj topic a vyjadrovat a "obhajovat" sa tu mozem kolko chcem, vlastne prestan tu pisat ty a nechaj nech sa nato pozru cheathunteri ty pan admin
-
iamfamasmachin - Zkušený
to som sa musel rozplaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakat
DDDDDDDDD
jamsY to si ma ty zabanoval?
DDDDDDDDDD
a to kde je AB?
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jamsY to si ma ty zabanoval?

a to kde je AB?

-
iamfamasmachin - Zkušený
HLSA to znamena ze je to nejaky hlavny admin? to si robite srandu, ked hl. admin banuje AB za toto
prosim ta vysvetli mi kde si videl aimbot, ja som velmi zvedavy, ani nechcem rychlo unban/vyjadrenie, ja som zvedavy na cas a odovodnenie aimbotu..

-
iamfamasmachin - Zkušený
Nespamuj hovadinama topik, špatně to pro tebe skonči...
-
Falqo - Zkušený
Falqo date mi BAN za spamovanie vlastneho topicu? kde sa sam obranujem voči Vám? to je ako ked politikom nemozes povedat ze robia zle... akoze vy neznesiete kritiku alebo nieco? a este sa mi vyhrazas? ty si pan admin, teba by som povysil na HLSA
-
iamfamasmachin - Zkušený
Mas unban, omlouvame se za zpusobene potize.
-
Khertys - Hlavní Support
Na server som bol zavolany, pokial som sa unahlil mas moju uprimnu omluvu. Verim, ze aj ty lutujes slova ktorymi si nas pocastoval v tomto topiku a do buducnosti si vylepsis svoje komunikacne schopnosti.

-
jamsY - Profesionál
• Stránka 1 z 1