Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Menší update Zombie

Příspěvekod Dwandy » 14 led 2016, 16:37 VIP

Obrázek
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Menší update Zombie

od Rumcajz » 14 led 2016, 16:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Menší update Zombie

Příspěvekod Tommy58 » 14 led 2016, 17:14 VIP

No, tak co jsem zatím zpozoroval a chtěl trochu upozornit jsou jen 2 věci:

1. Zmenšit prodlevu u motorové pily:
- Určitě starší hráči si všimli, že po spuštění nového update prodleva motorovky byla neznatelně větší a tím pádem se i přestala celkem používat. Když momentálně byl navrácen Hannibal, chtěl bych, aby byla snížena prodleva a dal se ten motor více využít, takhle jednou sekneš (STAB) čekáš pěknou chvíli a mezitím se stane i to, že tě zombie nakazí.

2. Zombie Night
- Hraji převážně na nightu z důvodu atmosféry. Jednoduše tma tomu dodává říz a vcítíte se lépe do hry. Je pravda, že když tam ta tma není a je světlo, pomůže to FPSkám, ale když už jednou se to jmenuje zombie night, tak přece to nebude beze tmy, to dá přece rozum. Je to spíše prosba, navrátit tmu na tento server (pokud vím, tak na ostatních ta tma není)
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod SieurDesto » 14 led 2016, 17:45 VIP

Tommy58 píše:No, tak co jsem zatím zpozoroval a chtěl trochu upozornit jsou jen 2 věci:

- Určitě starší hráči si všimli, že po spuštění nového update prodleva motorovky byla neznatelně větší a tím pádem se i přestala celkem používat. Když momentálně byl navrácen Hannibal, chtěl bych, aby byla snížena prodleva a dal se ten motor více využít, takhle jednou sekneš (STAB) čekáš pěknou chvíli a mezitím se stane i to, že tě zombie nakazí.

2. Zombie Night
- Hraji převážně na nightu z důvodu atmosféry. Jednoduše tma tomu dodává říz a vcítíte se lépe do hry. Je pravda, že když tam ta tma není a je světlo, pomůže to FPSkám, ale když už jednou se to jmenuje zombie night, tak přece to nebude beze tmy, to dá přece rozum. Je to spíše prosba, navrátit tmu na tento server (pokud vím, tak na ostatních ta tma není)

Úplně souhlasím s tím č.1 - minimálně u Hanibala by chtělo tu prodlevu snížit tak jak to bylo předtím.
Nesouhlasím s bodem č.2 já tu tmu nemám rád, rád na tu hru prostě vidím bez toho aniž bych si musel dávat všechny nastavení a světlo na max a ne všichni mají nejvýkonnější počítače takže pokud to snižuje FPSka tak by to ovlivňilo některé hráče.

Jinak bych chtěl dwandymu moc poděkovat, moc se těším až si zahraju po x letech opět na fortuně :)
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod SieurDesto » 14 led 2016, 17:50 VIP

Teď když koukám na hideout tak si i na ni vzpomínám to bude bomba! :D tedy pokud nebudou hráči hloupí a nebudou stále votovat jen to co doteď. Sry za double příspěvek už mi to nešlo editnout.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Dwandy » 14 led 2016, 17:52 VIP

Tommy58 píše:No, tak co jsem zatím zpozoroval a chtěl trochu upozornit jsou jen 2 věci:

2. Zombie Night

Prodlevu uvidíme, musí se to chvilku sledovat aby hannibal nezničil hru a vyváženost hry. Takže pěkně postupně ..

Co se týká tmy, tak night tmu má, respektive je tam šero a to docela veliké. Úplná tma je pak na Darkness
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Tommy58 » 14 led 2016, 17:58 VIP

Desto:
- Night hraju právě kvůli té tmě. Má to atmosféru a víc se mi to tak líbí. Navíc i zombie mají větší výhodu v tom, že je člověk mnohdy přehlédne a nechá se nakazit. To je právě to, co dělá night nightem.

Dwandy:
- Foceno před chvílí, musel jsem oprášit Dxtory, jelikož screeny z CSka mi nějak blbnou - http://jpeg.cz/images/2016/01/14/OqzPT.png

+ Nejdou světelné granáty, ani i když si vybereme zbraň.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod SieurDesto » 14 led 2016, 18:53 VIP

Tommy jo s tím souhlasím a už to chápu, neporozuměl jsem tomu jak si to myslel protože jsem to četl narychlo určitě by logicky na Nightu měla být tma nebo aspoň šero.

A když jsem se díval na tvůj SS tak jsem potom zapl single hru a dal si tam tu mapu, jak ze screenu můžeš vidět tak změna oproti normálu tam je, minimálně já ten rozdíl mezi klasikem a nightem vidím takže si nemyslím že by bylo třeba něco řešit.
Classic x Night
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod MgrTERENCE » 14 led 2016, 19:26

MAm taky dotaz k Hanibalovi preco ste mu nenechali 3 skok pocas celej mapy ??????? vcera som pisal ohladom novych postav tak som rad ze ste dali aspon naspat hanibala ale ten troj skok tam chyba kedze hanibal nema ani kde vyskocit ked uteka.
Dalej sa chcem opytat bol by daky velky problem spravit dake slovo ktorym by sa zjavili vsetky mapy ktore sa daju nominovat ? viete ako je recentmaps co su mapy co uz boli tak by boli votemaps kde by boli mapy ktore sa daju nominovat kedze nove mapy malokto pozna.
Inak som s updatom spokojny konecne pribudli mapy a aj s hanibalom az tna ten trojskok :D
MgrTERENCE
Amatér
Amatér

Příspěvekod Dwandy » 14 led 2016, 19:52 VIP

příkaz na to máš do konzole napiš: listmaps

na serveru Zombie Night tma je, ale jen za stranu lidí, zombie vidí normálně.

e.Tommy: Jop, nejspíš to byla nějaká dočasná chyba, jelikož i za člověka si viděl normálně a jak už jsem psal, nešly osvětlující granáty, ale teď už je to ok.
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod SieurDesto » 14 led 2016, 20:05 VIP

Mám otázku, u hannibala je to bug nebo záměr že nemůže skákat trojskok jako terminátor? Trojskok mi šel jen jednou a potom už nešel, bylo by fajn kdyby to bylo stejné jako u hanibala s tím trojskokem.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Luther » 14 led 2016, 21:19

Je super, že se vrátil Hannibal, ale divnější mě příjde proč se vůbec rušil. Hlavní OP výhodou byla jeho motorovka a ta se s updatem o hodně zpomalila, takže jeho odstranění mi přišlo zbytečné. ;)

Další skvělou věcí jsou mapy. Mapy jako zm_bk_hideout a zm_fortuna byli vždycky mezi mojí TOP10 těch, co jsem chtěl hrát pořád do kola. :) Takže snad je budou hráči votovat. Na chvíli jsem zaznamenal i zm_inferno_small_fix, ale ta doufám na serverech nebude. To je ta nejhorší mapa v historii Zombie Modu. :)
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod rENNNA » 14 led 2016, 22:50

Prodleva u hannibala mi přijde ok, hráči s ním akorát vůbec neumí hrát, většina jej stejně kupuje nechtěně, protože předtím na jeho místě byl term a pak s ním kempí (?) Jinak kdyby byla prodleva kratší, tak by to bylo nevyvážené... já během chvilky i s tou prodlevou bez problému posekala pár zm.

Jo u hannibala jsem taky pro trojskok jako je u terma, utíkat se s ním moc nedá, bránit taky ne a stačí dva zm a hanniho nakazí.

Jinak super, hlavně palec nahoru za mapu zm_five :)
rENNNA
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 14 led 2016, 23:20 VIP

no ty skoky by už měly fungovat. A prodlevu u sekání pilou jsem zkrátil, ale jen nepatrně (cca o 8%)
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod ReSpecT38 » 16 led 2016, 12:28 VIP

Super Dwandy :D (y)
Super update :)
Obrázek
ReSpecT38
Mistr
Mistr

Příspěvekod Luther » 16 led 2016, 22:00

Když se vracejí staré mapy, tak nechtěli by jste vrátit i nejlepší a nejhranější zombie mapu všech dob? :P
Původní verzi či "opravenou" verzi
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Další

Zpět na Zombie Servery