• Stránka 1 z 1
VIP - Jailbreak 7
Dobrý deň.
dnes som si chcem kúpiť VIP,a le vzhľadom k tomu že som napísal zlý email - gallaxygs@centrum,.sk, a tam malo byť [email protected] mi neprišiel žiadny email, a keď som sa pokúšal zadať svoj kod a dať tam nový email nešlo mi to...
dnes som si chcem kúpiť VIP,a le vzhľadom k tomu že som napísal zlý email - gallaxygs@centrum,.sk, a tam malo byť [email protected] mi neprišiel žiadny email, a keď som sa pokúšal zadať svoj kod a dať tam nový email nešlo mi to...
Je lepšie byť chudobný a živý ako bohatý a mŕtvy.
Jedna rana jeden kill, žiadna haluz ale skill.
VIP- Jailbreak 7
|B[R]B| Graham
VIP- Jailbreak 7
|B[R]B| Graham
-
GallaxySVK - Kolemjdoucí
VIP - Jailbreak 7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP - Jailbreak 7
Dobrý deň, chcem sa ospraveniť ak to bude brané ako spam, ale napísal som to pred tým zle, ideme podľa ostovy.
Nick na serveri: Gallaxy
Kde mám VIP: Jailbreak 7
Jak staré: 20 minút
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ne
Popis situácia: Dnes pekného dňa som si cez server Gamesites Jailbreak 7 chcel kúpiť VIP. Na serveri som si všimol že mi nefunguje bodka (.) Miesto toho aby som napísal "[email protected]" som napísal "gallaxygs@centrum,.sk" a na moju pravú bezchybne napísanú emailovú adresu mi logicky neprišli dalšie pokiny, snažil som sa že robím to ešte raz to môj kod už nebol funkčný pretože som ho raz zadával. Takže kôli mojej hlúposti mi VIP nefunguje. Všetko mi prišlo aj kod, ale email som napísal zle a preto by som bol rád o zaslanie nového kódu na môj emal: [email protected], máte tam aj o domŇa email..
ďakujem za pozornosť, dovidenia.
Nick na serveri: Gallaxy
Kde mám VIP: Jailbreak 7
Jak staré: 20 minút
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ne
Popis situácia: Dnes pekného dňa som si cez server Gamesites Jailbreak 7 chcel kúpiť VIP. Na serveri som si všimol že mi nefunguje bodka (.) Miesto toho aby som napísal "[email protected]" som napísal "gallaxygs@centrum,.sk" a na moju pravú bezchybne napísanú emailovú adresu mi logicky neprišli dalšie pokiny, snažil som sa že robím to ešte raz to môj kod už nebol funkčný pretože som ho raz zadával. Takže kôli mojej hlúposti mi VIP nefunguje. Všetko mi prišlo aj kod, ale email som napísal zle a preto by som bol rád o zaslanie nového kódu na môj emal: [email protected], máte tam aj o domŇa email..

ďakujem za pozornosť, dovidenia.
Je lepšie byť chudobný a živý ako bohatý a mŕtvy.
VIP- Jailbreak 7
|B[R]B| Graham
VIP- Jailbreak 7
|B[R]B| Graham
-
GallaxySVK - Kolemjdoucí
Re: VIP - Jailbreak 7
Napiš na email: [email protected] a připiš kody + telefonní číslo z kterého jsi to platil a popros je ať ti to přesunou na ten email (popiš ten problém s tou tečkou) a oni ti ty kody přesunou na tvůj email.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1