• Stránka 1 z 1
Evip na JB7
Nickname na serveru: Killer-CZ
Kde mám VIP: Jailbreak7
Jak je VIP staré: 3 roky +/-
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: 1,5 roku
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ne
Popis problému: Kód k vip vím, ale je problém, že jsem zapoměl heslo k e-mailu. Nešlo by nějak udělat, že by jste mi poslali kód, nebo něco na mé tel. číslo ze kterého jsem si Evip kupoval? (Ty tel. čísla jsou 2.. posílal jsem od kámoše ale došel mu kredit tak jsem poslal pak od sebe a měl evipko).
Pokud by to nešlo, tak zkusím poslat smsku na zjištění hesla, ale ještě jsem sem chtěl zkusit napsat
Děkuji za váš čas a ochotu
Kde mám VIP: Jailbreak7
Jak je VIP staré: 3 roky +/-
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: 1,5 roku
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ne
Popis problému: Kód k vip vím, ale je problém, že jsem zapoměl heslo k e-mailu. Nešlo by nějak udělat, že by jste mi poslali kód, nebo něco na mé tel. číslo ze kterého jsem si Evip kupoval? (Ty tel. čísla jsou 2.. posílal jsem od kámoše ale došel mu kredit tak jsem poslal pak od sebe a měl evipko).
Pokud by to nešlo, tak zkusím poslat smsku na zjištění hesla, ale ještě jsem sem chtěl zkusit napsat

Děkuji za váš čas a ochotu

- Ojtas123
- Amatér
Evip na JB7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Evip na JB7
Údaje od mailu sis měl zálohovat, zapamatovat si je. Opětovné vrácení není možné, jediná tvoje možnost bude vzpomenout si na ty údaje k účtu a nebo je zkusit nějak získat přez email support co každý email má.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Jak napsal kolega výše.. LOCK
-
Lulka - Šerif
• Stránka 1 z 1