• Stránka 1 z 1
Stižnost na admina Ifukinstan
Tento admin nemá uřcite 18 rokov. V hre sa správa ako decko a má 100% 15rokov je to naňom počuť aj vidieť a ěste také plus Jeden hrač mi dal FK ten FK bol taky že som išiel pisať do chatu a jak som sa zastavil tak mi hodil hedku a on sa ani neopital za čo mi dal kill a potom keď som napisal túto vetu : Dostal som FK dalšie kolo prosim MIK tak som dostal ban že Pravidla/Spamatuj se ! No je to normalny admin šak mu neni 18 ''''
-
SvisterSK - Kolemjdoucí
Stižnost na admina Ifukinstan
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stižnost na admina Ifukinstan
Čau, začalo to tím.. že jsem grabl hráče, a něco jsem si sním ujasňil v tu chvíli jsi začal ty
*DEAD* (VIP) [FADED] - SvisterSK
: Ty si admin ?? 
: ak ani nem zrozumitelni MIK
: a to si admin ?
: Ty nevie ze admin ma m Dobry mik ?
: a nie z TESCO ?
: ak ti neni ani rozmie
(VIP) [FADED] - SvisterSK
: Idem potom na FORUM a idem sa opyta ze od kedy naberaju 15 deti a ete k tomu z mik o neni rozumie
a takto si furt jel, já jsem tě asi 3x upozorňoval, ať toho necháš, ať si to necháš pro sebe. Ale ty jsi neuposlechl a furt jsi jel svoje tak jsem ti dal na 10min ban ať se uklidníš.
Teď k věku, dosáhl jsem této pozice i přesten můj hlas, protože jsem skoro celý 2x roky byl v akademii, a ukázal že o to fakt stojím.
Mikrofon určitě nemám z "Tesca", pouze mi hučí NB který půjde zachvilku do opravny ale hrát se s tím určitě dá, když mi hráči napíšou že mi nejde rozumnět, pudu se sluchátkama dále od NB.
K tomu FK, nejsem robot nemohu sledovat všechno.. byl jsem jinde, než ty a v tu ránu tě někde jinde zabil, tys psal FK a CT ti psalo že to FK nebyl, kdybys nespamoval kravinama, nahlásil bych simonovi ať ti dá mikrofon.
To je odemně vše.
e* Ty smajlíky tam nejsou schválně, máš to v jméně.

(VIP) [FADED] - SvisterSK

a takto si furt jel, já jsem tě asi 3x upozorňoval, ať toho necháš, ať si to necháš pro sebe. Ale ty jsi neuposlechl a furt jsi jel svoje tak jsem ti dal na 10min ban ať se uklidníš.
Teď k věku, dosáhl jsem této pozice i přesten můj hlas, protože jsem skoro celý 2x roky byl v akademii, a ukázal že o to fakt stojím.
Mikrofon určitě nemám z "Tesca", pouze mi hučí NB který půjde zachvilku do opravny ale hrát se s tím určitě dá, když mi hráči napíšou že mi nejde rozumnět, pudu se sluchátkama dále od NB.
K tomu FK, nejsem robot nemohu sledovat všechno.. byl jsem jinde, než ty a v tu ránu tě někde jinde zabil, tys psal FK a CT ti psalo že to FK nebyl, kdybys nespamoval kravinama, nahlásil bych simonovi ať ti dá mikrofon.
To je odemně vše.
e* Ty smajlíky tam nejsou schválně, máš to v jméně.
Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
OK ale ty nechápeš že nemáš ani 18 to je hneď porušenie pravidiel ! ty maš oklo 12-16
-
SvisterSK - Kolemjdoucí
Opakuji ti to ješte jednou, a snad naposled
Prošel jsem si akademií
Jak tak koukám, nikomu na serverech nevadí že mám takový jemný hlásek
Nevím co máš za problém ty.
Prošel jsem si akademií

Jak tak koukám, nikomu na serverech nevadí že mám takový jemný hlásek

Nevím co máš za problém ty.
Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
Adminom sa hráč môže stať aj skôr, aj keď nemá 18, ale musí preukázať, že na to má a to tým, že dostane akademické práva a je kontrolovaný v akadémii. Tak neurážaj adminov ak majú menej ako 18 a majú práva 

takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
SvisterSK píše:OK ale ty nechápeš že nemáš ani 18 to je hneď porušenie pravidiel ! ty maš oklo 12-16
Co to tady kecáš? Posloucháš se vůbec? Hlsa si určí kdo půjde k pohovoru a kdo ne. Ty tu odsuzuješ člověka na základě jeho věku i přesto, že mentálně je na mnohem vyšší úrovni než ty.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Dobře, klucí už nebudem tu dělat debatní kroužek, počkáme na vyjadření vyšší pozice
Jen, ti tu ješte něco pošlu..
"(Terrorist) (VIP) [FADED] - SvisterSK
: Aj vas (*****) adminov nenavidim"

Jen, ti tu ješte něco pošlu..
"(Terrorist) (VIP) [FADED] - SvisterSK

Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
--------------------
-
SvisterSK - Kolemjdoucí
Proč ti tolik záleží na věku? Když má rozum a v hlavě to má v pořádku a umí se očividně chovat daleko líp jak ty, tak proč by nemohl dělat admina?
Stížnost zamítám, lock.
Stížnost zamítám, lock.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1