I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Vidrilko/BB1

Příspěvekod freaky » 16 led 2016, 11:19

Admin Vidrilko porušil pravidlá hned 2x : 1. Boli iba 4 stavitelia a on nemal problém aby bol s niekým v kempe.
2. Sám si pokazil kemp tým že ho zablokoval krabicou a napriek tomu že mu nikto neprekážal tak si jednoducho v čase na schovanie ten blok dal preč a kľudne hral dalej.
Dôkaz : http://leteckaposta.cz/444907370
Prajem pekný deň :)
[eVIP] - Zombie Chronic #1,Basebuilder #1, Furien #9
[VIP] - Knife #2

Čo môžeš urobiť dnes neodkladaj na zajtra, odlož to na včera :D včera už nebude :D
freaky
Amatér
Amatér

Vidrilko/BB1

od Rumcajz » 16 led 2016, 11:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vidrilko/BB1

Příspěvekod V1DrIlko » 16 led 2016, 11:45 VIP

Ahoj :D pozri sa nato takto :D po prvé to že sme neboli 5 nieje pravda boli sme 4 zo začiatku staval som s lam1kom a potom som prišiel nato že sme iba 4 tak som išiel stavať svoj vlastný air hore ktorý je aj na deme ale na konci sa pripojilo ctčko čiže sme mohli ísť dvaja.Takže toto berem ako za nedostatočna.V druhom prípade som sa narodil v lam1kovej stavbe lebo som tam dal svoj prvý block v tom zhone 30 sec ma ani nenapadlo dať ./fixspawn a tak som dal proste ten block preč potom som išiel hore na svoj Air ale lam1k ma zavolal k sebe a tak sme tam išli ty si začal mať zas blbé reči.Je fakt trápne "robiť dohody so Saponatom" lebo je to úplne vidieť ako si idete HS nechodíte si.A proste všetkým ostatným kazíte hru týmto.Ano chapem je to hra ale keby si tam sadnem na 2 mapy a pozerám sa na váš štím hratia tak máte nie jeden ban za vaše "dohody".To je odomňa všetko a nevolám sa Vidrilko ale V1DrIlko .. :?: pa :*
V1DrIlko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Vidrilko/BB1

Příspěvekod eMkac » 17 led 2016, 18:16

Stížnost oprávněná
lock
eMkac
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy