• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Menší update Zombie
Luther píše:Když se vracejí staré mapy, tak nechtěli by jste vrátit i nejlepší a nejhranější zombie mapu všech dob?![]()
Původní verzi či "opravenou" verzi
tak ona je tam ta tvoje opravená verze, proto se smazala původní
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
opravená verze? je tam zm_new_cpl_mill_camp_gs, nebo jak se jmenuje, ale zm_cpl_mill_kamp...
Jinak super update, Dwandy!
Jinak super update, Dwandy!
-
Jachymovec - Pokročilý
zm_new_cpl_mill_camp_gs je opravená verze původní zm_new_cpl_mill_camp
-
Je v tom maximální zmatek.
Neměl jsem dělat tolik verzí.
zm_cpl_mill_gs je upravená verze (obsahuje podobné kempy jako kamp ale má i další navíc + jednu další cestu)
zm_cpl_mill_kamp je opravená (naprosto totožná z původní verzí od UBEKa, jen má opravený bugy jako: možnost dostat se do textury, problikávající textura světel, občas blokované dveře u zbrojnice a další drobnosti)

zm_cpl_mill_gs je upravená verze (obsahuje podobné kempy jako kamp ale má i další navíc + jednu další cestu)
zm_cpl_mill_kamp je opravená (naprosto totožná z původní verzí od UBEKa, jen má opravený bugy jako: možnost dostat se do textury, problikávající textura světel, občas blokované dveře u zbrojnice a další drobnosti)
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
no ale pokud se nepletu tak cpl_mill_gs je hratelně cca podobná jak původní verze, nebo ne? Nevidím moc smysl tam mít tak moc podobný mapy, takže bych bud smazat cpl_mill_gs a nahradil jí za tu původní cpl_mill ale opravenou a nebo to nechal jak to je 

-
cpl_mill_gs je NEHRANÁ. Mě osobně se moc nelíbí hlavně kvůli té cestě vzadu. Osobně bych jí klidně vymazal, a nahradil starým cpl_mill_kampem, nebo cpl_mill_kamp normálně přidal, a cpl_mill_gs tam nechal 

-
Jachymovec - Pokročilý
Dwandy píše:no ale pokud se nepletu tak cpl_mill_gs je hratelně cca podobná jak původní verze, nebo ne? Nevidím moc smysl tam mít tak moc podobný mapy, takže bych bud smazat cpl_mill_gs a nahradil jí za tu původní cpl_mill ale opravenou a nebo to nechal jak to je
Ta zm_cpl_mill_gs je absolutně nehraná mapa a proto jsem to právě myslel tak, že by se mohla prohodit za opravenou zm_cpl_mill_kamp. Hráči si radějí zahrají klasiku, kterou mají rádi, než tu moji hrůzu. Rozhodně by bylo super tam vrátit nejoblibenejší mapu a bez chyb, které na ni měli tolik rádi.

-
Luther - Spamerův sluha
Luther píše:Dwandy píše:no ale pokud se nepletu tak cpl_mill_gs je hratelně cca podobná jak původní verze, nebo ne? Nevidím moc smysl tam mít tak moc podobný mapy, takže bych bud smazat cpl_mill_gs a nahradil jí za tu původní cpl_mill ale opravenou a nebo to nechal jak to je
Ta zm_cpl_mill_gs je absolutně nehraná mapa a proto jsem to právě myslel tak, že by se mohla prohodit za opravenou zm_cpl_mill_kamp. Hráči si radějí zahrají klasiku, kterou mají rádi, než tu moji hrůzu. Rozhodně by bylo super tam vrátit nejoblibenejší mapu a bez chyb, které na ni měli tolik rádi.
doted jsme tu tvojí mill měli jako start mapu, protože jsem to považoval za mapu vydařenou, ale s updatem map jsem start mapu upravil na aztec, kterej se mi fakt líbí a hráčům taky.
Opravenou verzi cpl mill tedy nahodím, když si to i ty coby autor přeješ a tvou verzi odstraním. Tvoje mapy mám vůbec nejradši, a tak se je tam snažím držet v co největším počtu - škoda že ta opravená verze není od tebe

-
Dwandy píše:doted jsme tu tvojí mill měli jako start mapu, protože jsem to považoval za mapu vydařenou, ale s updatem map jsem start mapu upravil na aztec, kterej se mi fakt líbí a hráčům taky.
Opravenou verzi cpl mill tedy nahodím, když si to i ty coby autor přeješ a tvou verzi odstraním. Tvoje mapy mám vůbec nejradši, a tak se je tam snažím držet v co největším počtu - škoda že ta opravená verze není od tebe
Moc nechápu tvá poslední slova ale na gamebanana.com je jen jediná verze a to ta opravená, kterou jsem dělal já. Už ani nevím kdo ale někdo po mě kdysi požadoval, abych ten zm_cpl_mill_kamp opravil, aby mohla zůstat na servery, jenže nezůstala. Místo ní zůstala zm_cpl_mill_gs.

-
Luther - Spamerův sluha
to je mapa od tebe? tak super
jsem nějak přehlídl

-
hele Dwandy, já bych byl pro to, aby jsi tam tu zm_new_cpl_mill_gs nechal, a zm_cpl_mill_kamp přidal - podle mého čím větší maplist, tím lépe 

-
Jachymovec - Pokročilý
A co takto navrat mapy zm_energy_neon?
-
KaillerSVK - Kolemjdoucí
zm_energy_neon měl bug s texturou, a žádnou fixlou verzi jsem nenašel 
Ale Luthere, kdyby jsi se někdy nudil, fixlý zm_energy_neon by nebyl od věci

Ale Luthere, kdyby jsi se někdy nudil, fixlý zm_energy_neon by nebyl od věci

-
Jachymovec - Pokročilý
Jachymovec píše:Ale Luthere, kdyby jsi se někdy nudil, fixlý zm_energy_neon by nebyl od věci
hh ne!

-
Luther - Spamerův sluha
luthere, pěkně ploším

-
Jachymovec - Pokročilý
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3