• Stránka 1 z 1
Stížnost na Admina + Žádost o UB
Server - Furien 1
Admin - neRo
Nick - DanRo
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: neRoOo kf zadny to klon
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [Kemp]'
[AMXBans] Delka: '30 minutes'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:64519163'
[AMXBans] Tva IP: '89.24.139.55'
Stalo se to že pan admin neRo banuje za to že ho někdo zabije, dostal jsem ban za kemp jak můžete vidět z výpisu.
A kemp je u pana neRa, to že když jste 5s na spawnu nakupujete si věci, a on přiběhne(speed za ct) a vy ho zabijete, tak dostanete automaticky ban, ovšem když předminulé, a předminulé kolo tam bylo asi 5 lidí a Nero je všechny zabil, tak to problém nebyl, ale když někdo zabije jeho dává bezdůvodný ban, nemluvně o tom že ostatní věci co se týče porušování pravidel to jde úplně mimo něj, prosím vyjádření dotyčného admina, popř. nějaký důkaz .. důvod mého banu.
Děkuji za ochotu, DanRo.
Admin - neRo
Nick - DanRo
[AMXBans] Zabanovan adminem: neRoOo kf zadny to klon
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [Kemp]'
[AMXBans] Delka: '30 minutes'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:64519163'
[AMXBans] Tva IP: '89.24.139.55'
Stalo se to že pan admin neRo banuje za to že ho někdo zabije, dostal jsem ban za kemp jak můžete vidět z výpisu.
A kemp je u pana neRa, to že když jste 5s na spawnu nakupujete si věci, a on přiběhne(speed za ct) a vy ho zabijete, tak dostanete automaticky ban, ovšem když předminulé, a předminulé kolo tam bylo asi 5 lidí a Nero je všechny zabil, tak to problém nebyl, ale když někdo zabije jeho dává bezdůvodný ban, nemluvně o tom že ostatní věci co se týče porušování pravidel to jde úplně mimo něj, prosím vyjádření dotyčného admina, popř. nějaký důkaz .. důvod mého banu.
Děkuji za ochotu, DanRo.
„Každý, s kým se v životě potkám, mě v něčem předstihuje. Tak se od něho učím.“
-
DanRo - Zkušený
Stížnost na Admina + Žádost o UB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na Admina + Žádost o UB
Demo nemusím mít
. Campil si na t spawnu (3x) a k tomu 15-25s a to je podle tebe začátek kola? Prostě si čekal až dostřílím, aby jsi mě mohl zabít.

-
nerochudic - Zkušený
Bylo to v prvních 10 sekundách kola když si přiběhl naspeedovaný, měl si nabito.. A běžel si na ten most, a já ti dal hlavu.
Poprosil bych důkaz toho kempu jak ty říkáš 3x
DanRo
Poprosil bych důkaz toho kempu jak ty říkáš 3x
DanRo
„Každý, s kým se v životě potkám, mě v něčem předstihuje. Tak se od něho učím.“
-
DanRo - Zkušený
Demo si nedodal. Bez něj to nevyřešíme.
Vyjádření admina tady máš.
Admin příště hráče napřed upozorní slovně, popř. kickem než začne banovat.
lock
e. unlock
někdo má k situaci demo
Vyjádření admina tady máš.
Admin příště hráče napřed upozorní slovně, popř. kickem než začne banovat.
lock
e. unlock
někdo má k situaci demo
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ahojte, HLTV je tady:
16. 01. 21:13 de_dust_castlegs
čas v demě: 14:30
Hráč stačil hodit HE, tys (neRoOo kf zadny to klon) tam naběhl se speedem na spawn, po chvilce jsi do něj narazil, přičemž ti dal HS nožem. Podívej se na časy byl tam přesně 10 vteřin
, tys pak napsal do chatu, že to už bylo poněkolikáté.Můžeš shlédnout demo od začátku, až k tomu času a zjistíš, že se hráč nezdržoval nějak dlouho na jednom místě, :"mimo toho jak afkoval na konci kola a začátkem dalšího" .
16. 01. 21:13 de_dust_castlegs
čas v demě: 14:30
Hráč stačil hodit HE, tys (neRoOo kf zadny to klon) tam naběhl se speedem na spawn, po chvilce jsi do něj narazil, přičemž ti dal HS nožem. Podívej se na časy byl tam přesně 10 vteřin

-
Faze123 - Drbna
nerochudic píše:Demo nemusím mít. Campil si na t spawnu (3x) a k tomu 15-25s a to je podle tebe začátek kola? Prostě si čekal až dostřílím, aby jsi mě mohl zabít.
Admin se vyjádří k tomuto tvrzení. Podle dema to totiž vypadá že nám tady admin lže.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee (cti ejvi) píše:nerochudic píše:Demo nemusím mít. Campil si na t spawnu (3x) a k tomu 15-25s a to je podle tebe začátek kola? Prostě si čekal až dostřílím, aby jsi mě mohl zabít.
Admin se vyjádří k tomuto tvrzení. Podle dema to totiž vypadá že nám tady admin lže.[/q
Jak jsem ho zabil poprvé. Byl afk jak to mám vědět? Když po smrti ihned napíše OK nero.. Po té druhé smrti tam nemá co stát. Pokud vím tak se hráči nemají zdržovat na spawnu a toto byl spawn

-
nerochudic - Zkušený
Nechť to posoudí někdo z vyšších, mám i za to, že když je někdo AFK, tak bys ho jako admin zabít neměl 

-
Faze123 - Drbna
Faze123 píše:Nechť to posoudí někdo z vyšších, mám i za to, že když je někdo AFK, tak bys ho jako admin zabít neměl
Já sem nevěděl že je afk. Do té doby než sem viděl to demo:).. Přece jsem ho zabil a ihned psal do chatu, tak mi nedošlo že byl afk

-
nerochudic - Zkušený
Je zavedené pravidlo, ktoré zakazuje kemp na spawne, avšak nikto sa nemôže diviť, že ak tam príde so speedom 5 sekúnd po začatí kola, niekoho tam ešte stretne, či už je dôvod spawnutie, afk alebo taktika. Toto pravidlo platí pre každého rovnako, avšak čo sa týka Furienov, dá sa tolerovať maximálne do času 1:30.
Z dema je jasné, že v prvej situácii hráč bol priamo na spawne, v druhej však už nie... Tiež nevidno žiadne upozornenie hráča pred banom... Admin navyše v sťažnosti klamal o celej situácii...
Keď je afk, je afk. Je to jeho vina
Admin kontaktuje svoje HLSA aby ho poučilo o kempe a jeho trestaní. Ak HLSA nebude mať čas, kontaktuje mňa a ja mu to objasním. V opačnom prípade bude potrestaný.
Navyše k pravidlám opäť doplním screeny spawnov, aby sa nabudúce predišlo omylom.
Sťažnosť oprávnená,
lock
Z dema je jasné, že v prvej situácii hráč bol priamo na spawne, v druhej však už nie... Tiež nevidno žiadne upozornenie hráča pred banom... Admin navyše v sťažnosti klamal o celej situácii...
Faze123 píše: mám i za to, že když je někdo AFK, tak bys ho jako admin zabít neměl
Keď je afk, je afk. Je to jeho vina

Admin kontaktuje svoje HLSA aby ho poučilo o kempe a jeho trestaní. Ak HLSA nebude mať čas, kontaktuje mňa a ja mu to objasním. V opačnom prípade bude potrestaný.
Navyše k pravidlám opäť doplním screeny spawnov, aby sa nabudúce predišlo omylom.
Sťažnosť oprávnená,
lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1