• Stránka 1 z 1
[PC] Win 10
Dobrý den, mám jako už dost lidí windows 10 jendže nemůžu nikde najít mechaniku a když tam dám cdčko např. GTA 5 tak mi nic neukáže že chce něco spustit a když jsem se díval do můj počítač tak jsem jí tam nenašel. Může mi někdo s tímto pomoct? děkuju za odpověď váš hráč PLAYERNAME
Přeji pěkný den

Přeji pěkný den

-
PLAYERNAME - Kolemjdoucí
[PC] Win 10
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Win 10
Pozri či sa ti daná DVD mechanika zobrazuje v správcovi zariadení:
- ak áno - predpokladám, že ti nevie prečítať médium. (možno je len zaprášená, skús ju vyfúkať)
- ak nie - je pravdepodobné, že nie je pripojená. Buď fyzicky káblom alebo nastavením (napr. v biose PATA).
- ak áno - predpokladám, že ti nevie prečítať médium. (možno je len zaprášená, skús ju vyfúkať)
- ak nie - je pravdepodobné, že nie je pripojená. Buď fyzicky káblom alebo nastavením (napr. v biose PATA).
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Nemám to tu. Kde se to dá nastavit? žádný kabel není povytažený a před updatem jsem žádný kabel neměl

-
PLAYERNAME - Kolemjdoucí
Aby bolo jasno, tu nič nemáš:

a takto vyzerá pata/sata:

Samozrejme sú tam zapojené káble cez, ktoré daná mechanika prenáša dáta (z/na media).

a takto vyzerá pata/sata:

Samozrejme sú tam zapojené káble cez, ktoré daná mechanika prenáša dáta (z/na media).
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Dobrý den, už jsem vyřešil můj problém nic jsem tam neměl a kabel byl v pořádku zapojen. Zkoušel jsem jí ale vypadá to že odešla čtečka. Děkuju za pomoc až budu něco potřebovat pomoct napíšu moc děkuju
Přeji pěkný den. PLAYERNAME

Přeji pěkný den. PLAYERNAME

-
PLAYERNAME - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1