• Stránka 1 z 1
[VYŘEŠENO]nový steam
Ahojte, chcel by som nijakú radu , pár rokou hrám csko len cez váš program GSplay , avšak dnes som zakúpil steam a som prekvapený že to je úplné iné ako to cs od vás . ani grafika mi nesedí a nejde mi nastaviť na celú obrazovku atd. dá sa stým niečo urobiť že by som mal rovnaké cs ale pripájalo by ma to cez steam ?

-
blaider1 - Amatér
[VYŘEŠENO]nový steam
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nový steam
blaider1 píše:grafika mi nesedí
A nemáš jen třeba jinak nastavenou gammu a jas oproti ns? Úplně to tu hru mění; podívej se, jak to máš na NS nastavené, nebo si z něj zkopíruj svůj config a dej si ho i na steam

blaider1 píše:nejde mi nastaviť na celú obrazovku atd
To jde vyřešit snadno - otevři si Steam > Knihovna > Klikni pravým na Counter-Strike > Vlastnosti > Nastavit možnosti spuštění a dej tam:
- Kód: Vybrat vše
-fullscreen -stretchaspect
blaider1 píše:že by som mal rovnaké cs ale pripájalo by ma to cez steam ?
Tak jde to, nejsem si ale úplně jistý, zda tím neriškuješ nějaký ban (ne na gs, ale na Steamu).

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
paráda ten scrren to pomohlo a vyriešilo môj problém , tak risknem ten ban od steamu , však keď tak kúpim ďalší , vieš mi poradiť aj ako to spravím aby som tam mal presne to cs ?

-
blaider1 - Amatér
To tak nefunguje, musíš si zvyknúť. Je to troška rozdielne od NS ale určite lepšie a na druhý deň už to nebudeš ani vnímať.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Čawko, grafika ti sedět nebude mám steam asi 3 roky s tím CS1.6 párkrát jsem si GS-Play nonsteam stáhl a také když jsem se připojil do mapy de_dust2 nebylo to stejné na jako na steamu ale s tím už nic neuděláš. Ale jak jsi psal grafika ti nesedí jakože je příšerná tak už tu někdo psal a také poslal příkazy které by se měli dát do konzole pro zlepšení grafiky. A pokud máš hru tmavou můžeš jak tu bylo psáno si přidat jas a podobně normálně ve hře v setting.
--->PŘÍKAZY<---
--->PŘÍKAZY<---
- Kód: Vybrat vše
gl_max_size 512
gl_picmip 0
gl_cull 0
cl_minmodels 0
cl_shadows 1
cl_weather 3
fastsprites 2
gl_texturemode "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR" //Pokud se ti bude zdát, že až moc snižuje fps, dej to těch uvozovek "GL_NEAREST_MIPMAP_LINEAR"
-
N0H0M0 - Kolemjdoucí
Ahoj.
Myslím že by ti v tomto případě mohl pomoci DG ( downgrade ) což je převedení CS 1.6 na steamu na starší verzi, ty novější updaty na steam verzy pohyb i plynulost hry vyhlazují, u starší verze je pohyb jakoby sekavý. https://www.youtube.com/watch?v=qkB8vr2bR00
Myslím že by ti v tomto případě mohl pomoci DG ( downgrade ) což je převedení CS 1.6 na steamu na starší verzi, ty novější updaty na steam verzy pohyb i plynulost hry vyhlazují, u starší verze je pohyb jakoby sekavý. https://www.youtube.com/watch?v=qkB8vr2bR00

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
Downgrade už dlho nefunguje. Kedysi to fungovalo no teraz sa ti to aj tak poprepisuje, dosťahuje a aktualizuje na tú najnovšiu verziu. Chcú aby sme prešli všetci na GO 

-
Elwyn - Mistr Yoda
Vyřešeno.
LOCK.
LOCK.

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
• Stránka 1 z 1