• Stránka 1 z 1
Hannibal je späť.
Zdravíčko.
Mám taký dotaz pri tom novom update ste pridali hannibala je to super ale zdá sa mi že ten DMG čo dáva z moto. by mohol byť väčší pretože ako si isto pamätáte tak na starom Plugine to bolo tak že keď si human kúpil napr Winchester tak s moto. dával nad 1000 Dmg. No teraz dáva ,,len" 700 DMG čo sa mi zdá ako dosť veľká nevýhoda a aj keď si human doplní DMG za sp tak to nieje bohvie čo a toto je pre hana nevýhoda aspoň podľa mňa.
Plus by ma zaujímalo prečo ste sa rozhodli vrátiť hana späť keď han je skôr na behanie a tento Plugin by mal byť na kempenie.
Mám taký dotaz pri tom novom update ste pridali hannibala je to super ale zdá sa mi že ten DMG čo dáva z moto. by mohol byť väčší pretože ako si isto pamätáte tak na starom Plugine to bolo tak že keď si human kúpil napr Winchester tak s moto. dával nad 1000 Dmg. No teraz dáva ,,len" 700 DMG čo sa mi zdá ako dosť veľká nevýhoda a aj keď si human doplní DMG za sp tak to nieje bohvie čo a toto je pre hana nevýhoda aspoň podľa mňa.

Plus by ma zaujímalo prečo ste sa rozhodli vrátiť hana späť keď han je skôr na behanie a tento Plugin by mal byť na kempenie.
DiCo WaS HeRe
-
JaniDice - Pokročilý
Hannibal je späť.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hannibal je späť.
Ma dost velky dmg, zm dostane do zad nebo do hlavy a je mrtvy nebo jeste rana a je dead.
-
RickGS - Drbna
no, hra se mi teď zdá celkem vyvážená, humani spíš trošku převažují (minimálně na chronicu)...
Možná na bloodu haniballa vylepšit, ale na chronicu určitě ne
Možná na bloodu haniballa vylepšit, ale na chronicu určitě ne

-
Jachymovec - Pokročilý
RickGS píše:Ma dost velky dmg, zm dostane do zad nebo do hlavy a je mrtvy nebo jeste rana a je dead.
Na serveroch ako je chronik kde nemusíš prebíjať je to pohoda ale na Blood je to hard

DiCo WaS HeRe
-
JaniDice - Pokročilý
• Stránka 1 z 1