• Stránka 1 z 1
[vyriešené] Nedostatok fps / Nvidia / Vsync
- Vaša mašina: Notebook
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Nonsteam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po obnovení systému
- Váš pohľad na situáciu: Mám 60FPS... a s 60FPS je zložité hrať nie ešte to natáčať..
Ide mi o to aby som dosiahol aspon 100FPS a ďalej si už hravo poradím... lenže! Problém je v tom že viem že potrebujem vypnúť vertikálnu synchornizáciu ale mne vypnúť neide
... Keď ju vypnem tak vypnem a zapnem panel a vsync je zapnutá
... Príkazy ako gl_vsync 0, fps_max 100, developer 1, fps_modem 100 či rate 25000 som skúšal a nepomohlo mi to vôbec. čo s tým
Za rady vopred ďakujem..
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Nonsteam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po obnovení systému
- Váš pohľad na situáciu: Mám 60FPS... a s 60FPS je zložité hrať nie ešte to natáčať..

Za rady vopred ďakujem..

-
Sque4k - Kolemjdoucí
[vyriešené] Nedostatok fps / Nvidia / Vsync
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nedostatok fps / Nvidia / Vsync
Skontróluj si, či nemáš config označený "len na čítanie", je v zložke cstrike - klik pravým - vlastnosti. Ak je tak ho odškrtni, ulož, zapni CS a zopakuj príkazy.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Nie nemám... :/
-
Sque4k - Kolemjdoucí
Píšeš, že máš ntb, no a v noteboocích obyvkle kromě dedikované grafické karty (tedy ta Nvidia) bývá i integrovaná (Intel/AMD).
Takže se zaprvé podívej, jestli ti náhodou hra neběží přes tu integrovanou:

Takže se zaprvé podívej, jestli ti náhodou hra neběží přes tu integrovanou:
- Otevřeš si ovládací panel Nvidia
- Spravovat 3D nastavení
- Globální nastavení
- Jestli chceš šetřit svou baterii, tak jdi do nastavení programu > Nahoře vyber Half-Life (hl.exe)
- Tam máš takovou kolonku Preferovaný grafický procesor. Tam by mělo být vybráno Vysokovýkonný procesor NVIDIA, pokud tomu tak není, tak ho vyber (jestli to nepůjde nastavit, zkus tento návod)

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Ďakujem za radu, ale nefunguje mi to. Proste mne to VŽDY to nastavenie vráti naspeť :/
-
Sque4k - Kolemjdoucí
Tak se teda obávám nejhoršího, budeš muset kompletně smazat ovladače té tvojí Nvidie a dát tam jiné. To je poměrně složitý proces, ty to ale určitě zvládneš.

- Stáhni si nejnovější ovladače pro tvoji grafickou kartu a operační systém zde.
- Potom si stáhni ještě jeden program - Display Driver Uninstaller (nejnovější verzi samozřejmě).
- Další instrukce si pro jistotu někam napiš:
- Teď musíš svůj notebook spustit v Nouzovém režimu (po slovensky se tomu hovorí Núdzový režim, lebo niečo také).
- Učiníš tak tím, že ho vypneš a při jeho opětovném zapínání budeš držet klávesu F8 (Než se objeví logo Windows. Pokud se ti při tom objeví, musíš to zkusit znovu)
- Pomocí šipek pak vyber „Nouzový režim“ (klidně i s připojením k síti).
- V tom nouzovém režimu si spusť ten Display Driver Uninstaller a nahoře u položky Select grapic driver zvol možnost NVIDIA.
- Pak klikni na velké tlačítko Clean and Restart, říď se instrckemi na obrazovce a počkej, než se to dokončí.
- Pak už ntb nemusíš spouštět v tom nouzovém režimu a normálně nainstaluj ty ovladače, které jsi si stáhl na začátku.

-
mozna nemusi ani nouzovy rezim, podle toho vseho neni administratorsky ucet ze se mu vraci nastaveni nazpet
-
RnG - Amatér
Tak zkus předtím ještě toto teda:RnG píše:mozna nemusi ani nouzovy rezim, podle toho vseho neni administratorsky ucet ze se mu vraci
Jdi do C:/Program Files/ NVIDIA Corporation/Control panel client/ a klikni pravým na soubor nvcplui.exe > Vlastnosti > Kompatibilita a zaškrtni tam Spustit jako správce > Dej použít, ok a zkus to.

-
useless píše:Tak zkus předtím ještě toto teda:RnG píše:mozna nemusi ani nouzovy rezim, podle toho vseho neni administratorsky ucet ze se mu vraci
Jdi do C:/Program Files/ NVIDIA Corporation/Control panel client/ a klikni pravým na soubor nvcplui.exe > Vlastnosti > Kompatibilita a zaškrtni tam Spustit jako správce > Dej použít, ok a zkus to.
Skús čo?
-
Sque4k - Kolemjdoucí
bez odozvy
lock
lock
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1