• Stránka 1 z 1
[vyriešené] Prosim poradte
Prosim chcel by som poradit preco mi nejde server ?
Mam klasicke csko z Gamesites
Windows 7 ultimate 64-bitoví
Dovod : Vždy mi išlo všetky servery, teraz sem nainštalovali nejakí K9-Web Protection, a ide mi iba Public Classic
Keď zapnem ine servery napise mi to buĎ : Nepripojeno k Serveru alebo mi vypne cele Cs.1.6
Prosim poradte prisel som o dve Evip
Mam klasicke csko z Gamesites
Windows 7 ultimate 64-bitoví
Dovod : Vždy mi išlo všetky servery, teraz sem nainštalovali nejakí K9-Web Protection, a ide mi iba Public Classic
Keď zapnem ine servery napise mi to buĎ : Nepripojeno k Serveru alebo mi vypne cele Cs.1.6
Prosim poradte prisel som o dve Evip
-
atmo - Kolemjdoucí
[vyriešené] Prosim poradte
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prosim poradte
Buď to smaž ten program, a nebo Kup steamu s Cs.1.6 a vše by mělo jít.
Měl jsem spoustu problému dokud jsem nezakoupil originál Cs.1.6 a v současné době vše funguje na plno bez jakýchkoliv problému
Měl jsem spoustu problému dokud jsem nezakoupil originál Cs.1.6 a v současné době vše funguje na plno bez jakýchkoliv problému

-
Paan1 - Pokročilý
Smažte daný program , který jste nainstaloval (K9 Web protection) , následně reinstalujte CS 1.6.
-
Davey - Amatér
Paan1 píše:Buď to smaž ten program, a nebo Kup steamu s Cs.1.6 a vše by mělo jít.
Steam nemá s tím nic společného, problémy na NS jsou jen dusledkem nesprávného zacházení nebo instalovaní špatných verzí, nejde mu to jenom kvuli tomu rodičovskému firewallu, smazat to není potřeba, stačí to jen správně nastavit
-
RnG - Amatér
• Stránka 1 z 1