• Stránka 1 z 1
Žiadosť o Unban
1. Basebuilder #1 /Ruka v ruke , prst v nose. /*[!3 ) 1kO.o^
2.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Ruka v ruke , prst v nose..
[AMXBans] Zbyva jeste 58 perc es 28 masodperc z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : *[!3 ) 1kO.o^
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [Dohoda ZM / CT] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 993319 '
[AMXBans] Tva IP : ' 178.143.147.29 '
3. Takže nvip blokovalo kemp Lakersovi a ja som najskôr zabil nvip a potom som zbadal, že ešte tam je jedn hráč (Lakers) tak som ho išiel zabiť a admin ho grabol predo mňa dal som mu 3 slashe a 1 stab ale mal asi rege tak som ho nedal a on ma zabil a potom som hneď dostal ban za dohodu tak prosím o demo ?
4. Áno som VIP hráč.
Ďakujem za vyjadrenie...
2.
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Ruka v ruke , prst v nose..
[AMXBans] Zbyva jeste 58 perc es 28 masodperc z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : *[!3 ) 1kO.o^
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [Dohoda ZM / CT] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 993319 '
[AMXBans] Tva IP : ' 178.143.147.29 '
3. Takže nvip blokovalo kemp Lakersovi a ja som najskôr zabil nvip a potom som zbadal, že ešte tam je jedn hráč (Lakers) tak som ho išiel zabiť a admin ho grabol predo mňa dal som mu 3 slashe a 1 stab ale mal asi rege tak som ho nedal a on ma zabil a potom som hneď dostal ban za dohodu tak prosím o demo ?

4. Áno som VIP hráč.
Ďakujem za vyjadrenie...
-
Biko - Amatér
Žiadosť o Unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o Unban
Nazdar,
Nebudem ti tu písať ako že nie som na PC a demo by som ti dodal až zajtra. Som na mobile a demo ti nedodám a to z jednoho dôvodu. Zabudol som zapnúť nahrávanie pri príchode čo trošku lutujem, keby som ho dodal aspoň by som ukázal že nie všetko čo tu píšeš je pravda. Demo nemám za čo sa ospravedlňujem, moja sprostosť.
Ak by som to mohol popísať tak by som to popísal asi takto... Bol si (T) a Lacker (CT). Lacker mal isť do kempu s kamošom no volaké noVIP ho blokovalo tak tam nemohol vojsť. Nás vypustili a ty si sa rozbehol robiť nákazu. Išiel si zabiť noVIP ktoré blokovalo Lackera no kusok od neho stál Lacker, posunul sa o kus ďalej a ty si veselo mohol zabiť noVIP. Zabil si noVIP išiel si von z tunelu, nech Lacker môže vojsť a potom si sa tam zas vrátil a išiel si plniť. Reči ako že si ho sekal.... velká lož, stál som priamo za Lackerom a čakal som či pôjdeš aj na neho či nie, nestalo sa tak, dal si mu možnosť skovať sa. Ja som vás ešte rýchlo chytil do grabu nech viem vaše mená, potom ťa Lacker zabil a následne nato ste dostali ban za dohodu.
To je asi všetko ku tomuto.
Ešte raz sa ospravedlňujem za to že nemôžem dodať demo vďaka mojej neschopnosti, nabudúce sa to nebude opakovať a demo dám točiť hneď po príchode.
Ban ti už dávno vypršal, môžeš ísť hrať, tak ako máš, podľa pravidiel.
Pekný zvyšok večera. Hopko
Nebudem ti tu písať ako že nie som na PC a demo by som ti dodal až zajtra. Som na mobile a demo ti nedodám a to z jednoho dôvodu. Zabudol som zapnúť nahrávanie pri príchode čo trošku lutujem, keby som ho dodal aspoň by som ukázal že nie všetko čo tu píšeš je pravda. Demo nemám za čo sa ospravedlňujem, moja sprostosť.
Ak by som to mohol popísať tak by som to popísal asi takto... Bol si (T) a Lacker (CT). Lacker mal isť do kempu s kamošom no volaké noVIP ho blokovalo tak tam nemohol vojsť. Nás vypustili a ty si sa rozbehol robiť nákazu. Išiel si zabiť noVIP ktoré blokovalo Lackera no kusok od neho stál Lacker, posunul sa o kus ďalej a ty si veselo mohol zabiť noVIP. Zabil si noVIP išiel si von z tunelu, nech Lacker môže vojsť a potom si sa tam zas vrátil a išiel si plniť. Reči ako že si ho sekal.... velká lož, stál som priamo za Lackerom a čakal som či pôjdeš aj na neho či nie, nestalo sa tak, dal si mu možnosť skovať sa. Ja som vás ešte rýchlo chytil do grabu nech viem vaše mená, potom ťa Lacker zabil a následne nato ste dostali ban za dohodu.
To je asi všetko ku tomuto.
Ešte raz sa ospravedlňujem za to že nemôžem dodať demo vďaka mojej neschopnosti, nabudúce sa to nebude opakovať a demo dám točiť hneď po príchode.
Ban ti už dávno vypršal, môžeš ísť hrať, tak ako máš, podľa pravidiel.
Pekný zvyšok večera. Hopko
-
Dewyner - Drbna
No bohužiaľ si si to trocha poplietol lebo za 1. nebol som v tuneli ale nad tunelom
takže som stál na bloku a zabil som nVIP slashom
a po 2. všimol som si Lakersa ked začal strielať po nejakom zm a až potom som vošiel do tunelu lenže pri nVIPku som stratil pár HP a zakiaľ som vošiel do tunelu tak aj Lakers mi už ubral dosť HP a ked si ho grabol ku mňe tak som mu dal minimálne 3 slashe a aj 1 stab ale kedže mal Regeneráciu tak som ho nestihol dať...
A áno ban mi vypršal ale ja som tu to dal preto aby si mi ukázal demo ,že čo som spravil ? A kedže demo nemáš tak si banuješ ako chceš ale oko to mám pochopiť ?

A áno ban mi vypršal ale ja som tu to dal preto aby si mi ukázal demo ,že čo som spravil ? A kedže demo nemáš tak si banuješ ako chceš ale oko to mám pochopiť ?
-
Biko - Amatér
Napísal som všetko ako to bolo, klamať tu nemusíš, klameš seba. Na to že nemám demo som prišiel po bane, keď som išiel na druhy server. Urobil som chybu, dal som ban ku ktoremu teraz nemám dôkaz, super, stiahni ma preto z kože. Ospravedlnil som sa za to že nemám demo a dal som ban aj napriek tomu. Tvoje klamstvá o priebehu, si odlož pre kamarátov. To je všetko ku tomuto, ešte raz prepáč.
Počkáme na vyjadrenie vyšších.
Príjmem akýkoľvek trest.
Počkáme na vyjadrenie vyšších.
Príjmem akýkoľvek trest.
-
Dewyner - Drbna
V těchto případech admin těžko stihne natočit demo.
Takže v takových případech věříme adminům, když nemají demo.
Vyjádření od admina tu máš,
UB zamítám
Lock
Takže v takových případech věříme adminům, když nemají demo.
Vyjádření od admina tu máš,
UB zamítám
Lock
-
eMkac - Profesionál
• Stránka 1 z 1