• Stránka 1 z 1
Ivanka
Server: Jail Break 4
Popis/Prohresky: Takze.. zacalo to tym ze napomenula Pata ( podpise sa pod toto) ze ma artikulovat pritom sme ho rozumeli vsetci normalne..
. Zastal som si ho ze ho rozumiet a dostal som kick!! za toto?
Dalej dostal po mne Pato kick za to ze povedal ,, Nechaj ma prosimta dohovorit,, (alebo daco take..) a MLG Ebola dostal ban za to ze povedal ze je nezdvorila..
takze ako WHUT?
. Chcem to vyriesit normalne takze by ste to nemuseli hned zamknut. 
Dokazy : Akurat som to nenatacal.. ale urcite sa da chat a voice zaznamy pozriet
Každú sťažnosť bude riešiť hlavný admin servera a riadne ju prešetrí.
Do sťažnosti zbytočne nespamujte, posnažíme sa ju vyriešiť v čo najkratšom čase. (DUFAM ZE TO PLATI A NIE HNED LOCK )
Admin: Ivankaaa
Popis/Prohresky: Takze.. zacalo to tym ze napomenula Pata ( podpise sa pod toto) ze ma artikulovat pritom sme ho rozumeli vsetci normalne..

Dokazy : Akurat som to nenatacal.. ale urcite sa da chat a voice zaznamy pozriet
Každú sťažnosť bude riešiť hlavný admin servera a riadne ju prešetrí.
Do sťažnosti zbytočne nespamujte, posnažíme sa ju vyriešiť v čo najkratšom čase. (DUFAM ZE TO PLATI A NIE HNED LOCK )
Admin: Ivankaaa
Gelmox
-
Gelmox - Amatér
Re: Ivanka
Ahoj, Pato měl špatný mikrofon a nešlo mu rozumět(to nemluvím o artikulaci), každopádně po tom co si 1/2 serveru stěžovala, že simonovi není rozumět, tak ho Ivanka pouze upozornila(asi 2x-3x), aby si to opravil a mluvil srozumitelně, na tož si se s ní začal hádat a nedal sis říct, tak i po tom co jsem ti řekl, aby jsi se staral o to co máš a nepletl se jí do práce, za což si dostal ode mě kick. Z mé strany vše, víc ti k tomu napíše Ivanka. Hezký den. 

-
ElysiumGS - Mistr
Zdravím 
V prvom rade, moja otázka smeruje na teba Gelmox !
Sťažuješ sa tu na čo? Že si dostal kick od Elysia kvôli tvojmu opakovanému skákaniu do reči, keď som komunikovala s Paťom? Ktorý bol mimochodom úplne adekvátny? Alebo, že Ebola dostal 10 minútový ban, ktorý mu aj skončil aby sa upokojil kvôli jeho nemiestnemu vyjadrovaniu?
Alebo preto, že som upozornila Paťa, aby začal artikulovať a nehltal slová, pretože mu nikto nič nerozumel?
Pripomeniem ti situáciu, ako dal jeden z mnohých nezrozumiteľných príkazov a 10 hráčov dostalo kill lebo nepočulo. Myslíš si, že moje pripomienky boli naozaj AŽ tak neopodstatnené?
A tu, prichádza ďalšia otázka. Pochybyla som ako admin? Ak áno, v čom ? Pretože ty to budeš vedieť určite lepšie ako ja, že ?
Dám ti teda pár rád a byť tebou, tak si ich vezmem k srdiečku
Najprv prestaň vytvárať problémi, ktoré by vôbec nemuseli nastať, aby sme si všeci ušetrili energiu na riešenie podstatnejších vecí.
Nepleť sa adminom do práce !
A najmä, maj úctu k autoritám !
Ďalej, pokiaľ teda chlapci nemáte ani dôkazy a ani pádne argumenty tvrdiť resp. pritakávať na to čo váš "mozog" a.k.a. Gelmox napísal, tak sa radšej nevyjadrujte vôbec.
Toľko odomňa.
PS: Úplne ma láka celý tento topic loknúť, keďže nemáte ani jeden dôkaz a čo sa týka chatu, ten by bol vo VÁŠ neprospech jedine
Prajem príjemný zvyšok dňa

V prvom rade, moja otázka smeruje na teba Gelmox !

Sťažuješ sa tu na čo? Že si dostal kick od Elysia kvôli tvojmu opakovanému skákaniu do reči, keď som komunikovala s Paťom? Ktorý bol mimochodom úplne adekvátny? Alebo, že Ebola dostal 10 minútový ban, ktorý mu aj skončil aby sa upokojil kvôli jeho nemiestnemu vyjadrovaniu?
Alebo preto, že som upozornila Paťa, aby začal artikulovať a nehltal slová, pretože mu nikto nič nerozumel?
Pripomeniem ti situáciu, ako dal jeden z mnohých nezrozumiteľných príkazov a 10 hráčov dostalo kill lebo nepočulo. Myslíš si, že moje pripomienky boli naozaj AŽ tak neopodstatnené?
A tu, prichádza ďalšia otázka. Pochybyla som ako admin? Ak áno, v čom ? Pretože ty to budeš vedieť určite lepšie ako ja, že ?
Dám ti teda pár rád a byť tebou, tak si ich vezmem k srdiečku

Najprv prestaň vytvárať problémi, ktoré by vôbec nemuseli nastať, aby sme si všeci ušetrili energiu na riešenie podstatnejších vecí.
Nepleť sa adminom do práce !
A najmä, maj úctu k autoritám !
Ďalej, pokiaľ teda chlapci nemáte ani dôkazy a ani pádne argumenty tvrdiť resp. pritakávať na to čo váš "mozog" a.k.a. Gelmox napísal, tak sa radšej nevyjadrujte vôbec.
Toľko odomňa.
PS: Úplne ma láka celý tento topic loknúť, keďže nemáte ani jeden dôkaz a čo sa týka chatu, ten by bol vo VÁŠ neprospech jedine

Prajem príjemný zvyšok dňa

-
Ivankaaa - Zkušený
bez důkazů
vy si stěžujete vy máte dodat důkaz
LOCK
ps. pokud něco napíšete nemáte se už vyjadřovat váš názor nikoho nezajímá, takže příště napište stížnost a tečka.
vy si stěžujete vy máte dodat důkaz
LOCK
ps. pokud něco napíšete nemáte se už vyjadřovat váš názor nikoho nezajímá, takže příště napište stížnost a tečka.
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 1 z 1