• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Problém s netem
- Vaša mašina: Počítač/Notebook/Notebook na těhlech třech mi to nejde
- Operačný systém: Windows XP/Windows 7/Windows 7
- Verzia hry: Steam/Nonsteam/Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Potom co ten stejný internet dělal bráchovy vedle nový internet
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Nejde mi hodně serverů na všech 3 počítačích stejné , některé jdou a někdy vypnou a už nejdou ...
tak samo i s Facebook než najede to trvá dlouho a jestli vůbec jinak ostatní stránky najedou hned
- Operačný systém: Windows XP/Windows 7/Windows 7
- Verzia hry: Steam/Nonsteam/Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Potom co ten stejný internet dělal bráchovy vedle nový internet
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Nejde mi hodně serverů na všech 3 počítačích stejné , některé jdou a někdy vypnou a už nejdou ...
tak samo i s Facebook než najede to trvá dlouho a jestli vůbec jinak ostatní stránky najedou hned
Výherce BaseBuilder Turnaje 15.1.2016

-
Dallen - Zkušený
[vyřešeno] Problém s netem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s netem
Ako ti my pomôžeme zrýchliť internet teda neviem. To sa obráť na poskytovateľa. Keď sa ti vypne server, niečo aj vypíše ? Ako sa vypne ? Hráš a zrazu spadne hra bez nejakej hlášky ? Troška sa rozpíš.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Normálně hraju ani lag fps pěkné ping taky ale po nějaké době mě to vypne server mi nefunguje a ve hře před vypnutím to napíše Connection lost .... a ostatní servery jdou ... tak nechápu čím to je
Výherce BaseBuilder Turnaje 15.1.2016

-
Dallen - Zkušený
A si steam alebo nonsteam ? Neviem čo si to tam popísal do toho vzoru.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Zdar
To co tu popisuješ určitě není netem to by ti dělalo na všech serverech a na všech stránkách a to že fb načítá někdy dlouho je normal při jeho počtu uživatelu, nicméně u toho fb většinou hraje roli kolik máš zrovna v prohlížeči rozjetých stránek
hod sem ze všech 3 pc cfg z cska
To co tu popisuješ určitě není netem to by ti dělalo na všech serverech a na všech stránkách a to že fb načítá někdy dlouho je normal při jeho počtu uživatelu, nicméně u toho fb většinou hraje roli kolik máš zrovna v prohlížeči rozjetých stránek
hod sem ze všech 3 pc cfg z cska
-
RnG - Amatér
Tak s tím prohlížečem to funguje většinou u všeho, čím víc toho tam máš rozjetého a hlavně jak tam načítáš nějaké složité weby, videa + stahuješ atd. tak potom ty ostatní okna mají dost přidušený pruběh
-
RnG - Amatér
Dallen píše:Už mi to nědělá díky
Dobrá, dám teda lock.
Kdyby to znovu začalo, řekni si o unlock

Zamykám.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1