• Stránka 1 z 1
Usmrtenie
Zdravím , Gamesites mne počas hry zabil. Resp, hned na začiatku hry mne nekdo zabil a hned som sa pripojil naspät , recconectol som sa. Pokial viem nie je to proti pravidlám a myslím , že konal neoprávnene. Pár krát som dostal aj kick od kilermacky za to
- Tekar
- Kolemjdoucí
Re: Usmrtenie
Ahoj, zabil jsem te pocas hry, ano, normalni bezny kill. Ale ty si udelal, to co máš ve zvyku a to je reconnect. Hodnekrat se stalo, ze si překazil konecny knife souboj. Na foru jsi byl jedenkrat hlaseny v minichatu a 2x v pp. Ja ti na serveru psal v pohode asi pred mesicem, at to nedelas, ze jsou hraci nastvani a ze si muzes pockat jako ostatni, ale ty ne. Dnes jsem te zabil asi 3x za jedno kolo a prislo mi to divne, tak si se opet napojil a zas. Dostal si slay, protoze to hrace nebavi a zbytecne nadavaji, abych tomu predesel, tak jsem z toho vyvodil toto. Reconnect neni zakazany, ale ty ho primo zneuzivas, coz uz kdyz jsou stiznosti nebude zrovna dvakrat v poradku. Vic jak jeden slay si nikdy nedostal, pokud te macka kicknul, to jde mimo me 

-
RickGS - Drbna
Ahoj
Tak je tu spomenuté moje meno tak sa tu vyjadrím chcem sa ťa po 1. opýtať keď na servri bol Tomi a nadával na teba že sa recconectuješ tak mne napísal do správy že či sa mto nebauje po pripadne nekickuje tak som mu odpísal že nie že je to povolené tak mi odpísal že OK ty sa recconectuješ naďalej ale ja s tým nerobím nič neviem skade si nabral že ja ťa kickujem za to
A posledná vec je máš to mimo vzor a musíš mať dôkaz tak ..........
Z mojej strany je to všetko. Killermacka
Tak je tu spomenuté moje meno tak sa tu vyjadrím chcem sa ťa po 1. opýtať keď na servri bol Tomi a nadával na teba že sa recconectuješ tak mne napísal do správy že či sa mto nebauje po pripadne nekickuje tak som mu odpísal že nie že je to povolené tak mi odpísal že OK ty sa recconectuješ naďalej ale ja s tým nerobím nič neviem skade si nabral že ja ťa kickujem za to

A posledná vec je máš to mimo vzor a musíš mať dôkaz tak ..........
Z mojej strany je to všetko. Killermacka

-
killermacka - Mistr Yoda
Zakazane to neni, ale neni to ani dvakrat prijemne pro druhe zkus hrat ferove je to mnohem lepsi. Stiznost podle me byt nemusela zase se toho tolik nestalo
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1