• Stránka 1 z 1
Problém pri zapnutí League of Legends.
Dobrý deň, po asi mesiaci prestávky a po preinštalovaní windowsu som normálne zapol lolko, logol som sa, vybral postavu, vsetko v poho.. ale, ako sa mala spustit hra, tak sa mi nespustila a vyskočilo mi tam toto:"An unknown DirectX error has occured and League of Legends cannot start. Please make sure your video card is using the latest video drivers from the manufacturer."
Všetko mám aktuálne, hľadal som všetky možné návody na internete, nič nepomohlo...
Všetko mám aktuálne, hľadal som všetky možné návody na internete, nič nepomohlo...

- leagueproblem
- Kolemjdoucí
Problém pri zapnutí League of Legends.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém pri zapnutí League of Legends.
Klikni dole na windows, napiš tam dxdiag a napiš mi z první lišty jaký máš DirectX a ve liště Zobrazení jestli máš všechny 3 věci u rohraní povoleno, a napiš mi jestli máš ineterní grafiku nebo ne
nejspíš ne ale to jen pro jistotu 

-
WizEnchikO - Pokročilý
V takýchto veciach sa vôbec nevyznám, ale dúfam, že chceš vedieť toto: DxDiag 6.01.7600.16385 32-bitová verzia, ak nie.. tak sorry
,, A ukazuje, že nie sú k dispozícií,a tiež neviem,ako to zapnúť, ak treba:D Kamarát mi menil nejaké veci v pc, a proste to nejde.

- leagueproblem
- Kolemjdoucí
To první si napsal nějaký nesmysl, stačilo mi jen napsat jaky máš DirectX jestli ho máš na nejnověší verzi ale vypadá to, že není třeba se teď tím zabívat, přejdu hned k druhé věci. Vůbec se ti nedivím že nevíš jak to zapnout, protože to nemáš jak, ono se to totiž nezapína samo. Problém je totiž v tom, že tvoje Grafická karta není aktualizovaná (90%) Druhá možnost je v tom DirectuX. Pokud nevíš jak správně aktualizovat grafiku, stačí říct, můžem se domluvit
zabere to cca 10-20 minut
e.zima: Bez reakcie. LOCK

e.zima: Bez reakcie. LOCK

-
WizEnchikO - Pokročilý
• Stránka 1 z 1