I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Sťažnosť na admina Awee (cti ejvi)

Příspěvekod atmo » 25 led 2016, 19:40

Chcel by som sa sťažovať na tohto admina. Lebo na public Classic robil same blbosti ktore by admin nemal.
1. Bezdôvodne zabíjal hrácov keď boli posledný 2 s CT a T ( policajti a teroristi )
2. Zakozoval písať to chetu hrácovi CooL | Sewe, nepísal tam žiadne nedávky urážky, keĎ tam niečo napísal vykopol ho zo servera
3. Dal mi ban na deň za to ze som povedal ze ako mohli vziať tekehoto somára za admina, keby mu poviem keby mohli vziat takehoto koko... tak pochopim ale somára ????

Dôkazy: Demo s gamesites sa mi nedá nainštalovať ale pozri´te sa bolo to na mape cs_assault približne o 19:00, ale mám svedkov ako su hraci Achmed1k, CooL | Sewe, tKiller, Frank

Dakujem za pochopenie
atmo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Sťažnosť na admina Awee (cti ejvi)

od Rumcajz » 25 led 2016, 19:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Sťažnosť na admina Awee (cti ejvi)

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 25 led 2016, 19:45

CT které neplnili povinnosti a nechodili pro hostage, dostali slay.
Ty ses choval hloupě. Stížnost je bez důkazů a za lhaní a pomluvy ti ban prodlužuji.

e.Awee: Víš co, tobě odpouštím. Jen si hloupě reagoval na ban tvého kamaráda z klanu. Pokud mi napíšeš PM s omluvou a slibem že se budeš chovat slušně a podle pravidel, dám ti unban.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Sťažnosť na admina Awee (cti ejvi)

Příspěvekod PEto » 25 led 2016, 20:04

Na klasickych mapach mate plnit povinnosti mapy. Plant/defuse - hostage - atd atd.

Staznost sa zamieta, lock. Nabuduce plnte povinnosti mapy.
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy