Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Zombie návrh

Příspěvekod Daskind1998 » 22 led 2016, 15:04

Čus takže mám tu pár návrhů

[Bug] ---------------> když je zm a zemře tak je nějaká šance že dropne klíč ale ten klíč klidně bugne zm a potom to je nepříjemná situace.
[Zombie Noslowdown]---(tento název je pojat Furienu) bol by to zombie který by ho nezpomalovaly kulky ale za to trošičku menší speed než normal zm
[smoker]---------> mohlo by se zvýšit rychlost přitahování neboť,když je sám smoker tak je doba než ho přitáhně,ale když je více smokerů je to sranda :D

Toť vše :)
Daskind1998
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zombie návrh

od Rumcajz » 22 led 2016, 15:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zombie návrh

Příspěvekod Jachymovec » 22 led 2016, 16:50

Daskind1998 píše:Čus takže mám tu pár návrhů

[Bug] ---------------> když je zm a zemře tak je nějaká šance že dropne klíč ale ten klíč klidně bugne zm a potom to je nepříjemná situace.
[Zombie Noslowdown]---(tento název je pojat Furienu) bol by to zombie který by ho nezpomalovaly kulky ale za to trošičku menší speed než normal zm
[smoker]---------> mohlo by se zvýšit rychlost přitahování neboť,když je sám smoker tak je doba než ho přitáhně,ale když je více smokerů je to sranda :D

Toť vše :)

[Bug] ---------------> ano, rozhodně by to uchránilo nejednu klávesnici
[Zombie Noslowdown]----------> ne, to by bylo strašlivě OP
[smoker]---------> neutrál, pokud jde takto smoker přímo proti vám, moc šance nemá, ale pokud se schová za zeď, a vy nemáte vylepšený damage a Terminátora, nebo Haniballa, moc šance nemáte :(
Jachymovec
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod rENNNA » 24 led 2016, 15:49

Bug, souhlas, něco by se s tím mohlo udělat, na cpl mill klíč zablokuje i jeden kemp na mapě a nedá se tam pak dostat.
Ten noslow, zbytečné, na furienu to pochopím, ale na zm? Však zm mají kupu hp a jak spolupracují, tak není problém...
Se smokerem bych nic nedělala, jsou mapy kde je bere pomalu půlka serveru a to se pak modlíte za to, aby byl tento typ zrušen :D
rENNNA
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Spisiak1 » 25 led 2016, 20:03 VIP

Smokera by som nechal ako je... to by som potom prišiel o nervy :D Zombie Noslowdown tažko povedať možno by sa uchitil...

Ale mám jednu otázočku off topic... Už viac krát sa mi stalo že ako First som ostal death celé kolo, prv som myslel že sa mi to stane keď spácham "samovraždu" na míne, ale stálo sa to aj pri normalnom kille... Je to bug, ma to ták byť, alebo aký je dôvod?

Dik za vysvetlenie
Spisiak1
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Jachymovec » 25 led 2016, 20:25

Spisiak1 píše:Smokera by som nechal ako je... to by som potom prišiel o nervy :D Zombie Noslowdown tažko povedať možno by sa uchitil...

Ale mám jednu otázočku off topic... Už viac krát sa mi stalo že ako First som ostal death celé kolo, prv som myslel že sa mi to stane keď spácham "samovraždu" na míne, ale stálo sa to aj pri normalnom kille... Je to bug, ma to ták byť, alebo aký je dôvod?

Dik za vysvetlenie

netušim, taky se mi to občas stává, ale pozoruji, že mě to většinou neoživí, když si dám za Firsta málo infectů :|
Jachymovec
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Spisiak1 » 25 led 2016, 20:57 VIP

To ma nenapadlo napisat, ale presne vtedy sa to stava aj mne ...
Spisiak1
Zkušený
Zkušený

Zpět na Zombie Servery