• Stránka 1 z 1
Zombie návrh
Čus takže mám tu pár návrhů
[Bug] ---------------> když je zm a zemře tak je nějaká šance že dropne klíč ale ten klíč klidně bugne zm a potom to je nepříjemná situace.
[Zombie Noslowdown]---(tento název je pojat Furienu) bol by to zombie který by ho nezpomalovaly kulky ale za to trošičku menší speed než normal zm
[smoker]---------> mohlo by se zvýšit rychlost přitahování neboť,když je sám smoker tak je doba než ho přitáhně,ale když je více smokerů je to sranda
Toť vše
[Bug] ---------------> když je zm a zemře tak je nějaká šance že dropne klíč ale ten klíč klidně bugne zm a potom to je nepříjemná situace.
[Zombie Noslowdown]---(tento název je pojat Furienu) bol by to zombie který by ho nezpomalovaly kulky ale za to trošičku menší speed než normal zm
[smoker]---------> mohlo by se zvýšit rychlost přitahování neboť,když je sám smoker tak je doba než ho přitáhně,ale když je více smokerů je to sranda

Toť vše

- Daskind1998
- Kolemjdoucí
Zombie návrh
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie návrh
Daskind1998 píše:Čus takže mám tu pár návrhů
Toť vše
[Bug] ---------------> ano, rozhodně by to uchránilo nejednu klávesnici
[Zombie Noslowdown]----------> ne, to by bylo strašlivě OP
[smoker]---------> neutrál, pokud jde takto smoker přímo proti vám, moc šance nemá, ale pokud se schová za zeď, a vy nemáte vylepšený damage a Terminátora, nebo Haniballa, moc šance nemáte

-
Jachymovec - Pokročilý
Bug, souhlas, něco by se s tím mohlo udělat, na cpl mill klíč zablokuje i jeden kemp na mapě a nedá se tam pak dostat.
Ten noslow, zbytečné, na furienu to pochopím, ale na zm? Však zm mají kupu hp a jak spolupracují, tak není problém...
Se smokerem bych nic nedělala, jsou mapy kde je bere pomalu půlka serveru a to se pak modlíte za to, aby byl tento typ zrušen
Ten noslow, zbytečné, na furienu to pochopím, ale na zm? Však zm mají kupu hp a jak spolupracují, tak není problém...
Se smokerem bych nic nedělala, jsou mapy kde je bere pomalu půlka serveru a to se pak modlíte za to, aby byl tento typ zrušen

-
rENNNA - Kolemjdoucí
Smokera by som nechal ako je... to by som potom prišiel o nervy
Zombie Noslowdown tažko povedať možno by sa uchitil...
Ale mám jednu otázočku off topic... Už viac krát sa mi stalo že ako First som ostal death celé kolo, prv som myslel že sa mi to stane keď spácham "samovraždu" na míne, ale stálo sa to aj pri normalnom kille... Je to bug, ma to ták byť, alebo aký je dôvod?
Dik za vysvetlenie

Ale mám jednu otázočku off topic... Už viac krát sa mi stalo že ako First som ostal death celé kolo, prv som myslel že sa mi to stane keď spácham "samovraždu" na míne, ale stálo sa to aj pri normalnom kille... Je to bug, ma to ták byť, alebo aký je dôvod?
Dik za vysvetlenie
-
Spisiak1 - Zkušený
Spisiak1 píše:Smokera by som nechal ako je... to by som potom prišiel o nervyZombie Noslowdown tažko povedať možno by sa uchitil...
Dik za vysvetlenie
netušim, taky se mi to občas stává, ale pozoruji, že mě to většinou neoživí, když si dám za Firsta málo infectů

-
Jachymovec - Pokročilý
To ma nenapadlo napisat, ale presne vtedy sa to stava aj mne ...
-
Spisiak1 - Zkušený
• Stránka 1 z 1