• Stránka 1 z 1
Mapy
Ahoj
Vím, že dřív na paintball serverech byli normalní mapy např.:dust, nuke, inferno atd.. Takže moje otázky zní zda se někdy navrátí a proč se odebrali ? Upřímně už mě sere hrát furt dokola na pěti mapách
Předem danke za odpovědi 
Vím, že dřív na paintball serverech byli normalní mapy např.:dust, nuke, inferno atd.. Takže moje otázky zní zda se někdy navrátí a proč se odebrali ? Upřímně už mě sere hrát furt dokola na pěti mapách

- DJkillCZ
- Kolemjdoucí
Re: Mapy
Tak tak, hezky na dust2 dosprintovat do katakomb a všecko to tam postřílet bylo k nezaplacení 
Podle mě se jen tak nevrátí, přece jen nejsou tak úplně určené na paintball. Třeba takový nuke nebo inferno byly celkem nevyrovnané.

Podle mě se jen tak nevrátí, přece jen nejsou tak úplně určené na paintball. Třeba takový nuke nebo inferno byly celkem nevyrovnané.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Re: Mapy
Ahoj, nevrati. Nejsou to mapy, jak bylo receno na paintball. Ja s maplistem nesouhlasim stejne jako ty, casto mi pije krev. Bohuzel i ja sam hraju jen na 4_houses, kitty a energy a nikde jinde. Urcite dojde i na paintball a update probehne, neboj. Ale nepocitej, ze se inferno atd vrati 

-
RickGS - Drbna
• Stránka 1 z 1