• Stránka 1 z 1
Survival / neviem / MabelPines
Dôvod a dĺžka: Dĺžku banu neviem zistiť, pretože to máte tak úchvatno spravené, že sa v tom nedá vyznať a to nehovorím o banliste.. dôvod "LHANI".
Že dôvod LHANI. Hm. Čo k tomu dodať
.
Napísal som svoj názor na servery a už som ani nestihol dopísať pravda sa ťažko počúva. Akože na serveroch nemôžem napísať svôj vlastný a ani nie urážajúci názor? To kde sme už. (Predpokladám, že asi Abit mi dal ban keďže som sa vtedy snažil s ním viesť konverzáciu, len asi niekto nevie prekusnúť troška pravdy.
PS: radšej sem ani nebudem písať môj osobný názor, keďže sú tu ľudia, ktorý to nevedia prekusnúť a hneď všetko riešia banom keďže majú na to dostatočné práva:) bolo by toho aj viac len aj riskovať, že skrz to prídem aj o práva? .. hm na zamyslenie
JE TO HRA ĽUDIA, NEPREŽÍVAJTE TO TAK
Že dôvod LHANI. Hm. Čo k tomu dodať

Napísal som svoj názor na servery a už som ani nestihol dopísať pravda sa ťažko počúva. Akože na serveroch nemôžem napísať svôj vlastný a ani nie urážajúci názor? To kde sme už. (Predpokladám, že asi Abit mi dal ban keďže som sa vtedy snažil s ním viesť konverzáciu, len asi niekto nevie prekusnúť troška pravdy.
PS: radšej sem ani nebudem písať môj osobný názor, keďže sú tu ľudia, ktorý to nevedia prekusnúť a hneď všetko riešia banom keďže majú na to dostatočné práva:) bolo by toho aj viac len aj riskovať, že skrz to prídem aj o práva? .. hm na zamyslenie

JE TO HRA ĽUDIA, NEPREŽÍVAJTE TO TAK
-
KAKAVKO - Zkušený
Survival / neviem / MabelPines
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Survival / neviem / MabelPines
Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
-
Abit - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1