• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Akademik / BB servers
Nick ve hře: WiglE;^
Nick na fóru: Dallen
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 16
Steam ID: STEAM_0:1:151028971
Sekce, kde chcete akademika: BaseBuilder #3
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=787996
Proč chci akademika: Chtěl bych vyzkoušet jestli nato mám , nebudu vám tu psát že to dělám kvůli toho aby byl na serveru pořádek to je samozřejmost , cs 1.6 je můj koníček na BB odehraju deně i 8 hodin , aktivita není problém praxi nějakou mám jsem výbušný tak jako snad každý gamer
, nelibí se mi přístup některých hráčů , nebudu je jmenovat ... na BB 3 nehraju tolik hráčů jako kdysi a to jen díky dohodám / porušováním pravidel a tomu bych zabránil , s hráčema co toto porušujou bych se nemazlil
Děkuju , WiglE;^
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Mno nejsem svatoušek , dostal jsem 2x permu za dohody před měsícem .. ale odté doby jsem vpohodě , chování jsem zlepšil .. unbany jsem dostal právem
Děkuju , WiglE;^
Nick na fóru: Dallen
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 16
Steam ID: STEAM_0:1:151028971
Sekce, kde chcete akademika: BaseBuilder #3
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=787996
Proč chci akademika: Chtěl bych vyzkoušet jestli nato mám , nebudu vám tu psát že to dělám kvůli toho aby byl na serveru pořádek to je samozřejmost , cs 1.6 je můj koníček na BB odehraju deně i 8 hodin , aktivita není problém praxi nějakou mám jsem výbušný tak jako snad každý gamer

Děkuju , WiglE;^
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Mno nejsem svatoušek , dostal jsem 2x permu za dohody před měsícem .. ale odté doby jsem vpohodě , chování jsem zlepšil .. unbany jsem dostal právem
Děkuju , WiglE;^
Výherce BaseBuilder Turnaje 15.1.2016

-
Dallen - Zkušený
[Zamítnuto] Akademik / BB servers
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akademik / BB servers
Hmm, překonal si rekord nedočkavosti. 114 minut je slušnej výkon. Navíc, nejsi vhodný na post akademika, snad víš proč.
Lock
Lock
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1