• Stránka 1 z 1
Zesh zneuzivanie prav
Admin : zesh
Dostal som ban na 1 den . Poziadal som si o unban a tak mi ho potom predlzel na 3 dni . Potom na tyzden a zrazu na 2 tyzdne mi ho dal . Len tak zvisuje trvanie banu . Zajtra mi da isto na mesiac rok dva a tak dalej . Nechapem preco furt zvisuje bany ied bol mne udeleny len na 1 den
Dostal som ban na 1 den . Poziadal som si o unban a tak mi ho potom predlzel na 3 dni . Potom na tyzden a zrazu na 2 tyzdne mi ho dal . Len tak zvisuje trvanie banu . Zajtra mi da isto na mesiac rok dva a tak dalej . Nechapem preco furt zvisuje bany ied bol mne udeleny len na 1 den
Ked piješ ako frajer , grcaj ako pan !!
-
GRCO - Zkušený
Zesh zneuzivanie prav
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zesh zneuzivanie prav
Správaš sa na servery ako šulin a tie tvoje PMky, že sa mám ísť liečiť s tým si si moc nepomohol. Keď sa tu pekne ospravedlníš a napíšeš sem, že už nebudeš robiť bordel na servery som ti ochotný ban skrátiť.
-
Zesh - Mistr Yoda
Ospravedlnujem sa za tie PM a za tie urazky a nadavky. Nechcel som nikoho urazit ani rodinu len mam vybusnu povahu
lahko sa rozčulim . Uz sa to nebude opakovat !!! Slubujem !!!!! 

-
GRCO - Zkušený
Namiesto toho aby si niekomu nadával tak si daj radšej pár klikov, čo uznáš za vhodné. Ban ti skracujem ale ešte raz uvidím, že budeš niekomu nadávať na servery tak dostaneš ban na mesiac. Dúfam, že si sa poučil a budeš sa vyvarovať takémuto správaniu.
-
Zesh - Mistr Yoda
Ano uz som ponaučeny . Uz sa to nebude opakovat
-
GRCO - Zkušený
Probírali jsme se Zeshem tvé chování na serveru, proto jsme udělili takový ban jaký si dostal. Jsme rádi, že si to pochopil. Pokud příště dostaneš ban za opakované nadávky, nebo za nadávky do rodiny, tak si to odpykáš dvojnásobek. My si tě pohlídáme.
Lock.
Lock.
-
AwPGamer - Spamer
• Stránka 1 z 1