• Stránka 1 z 1
Problém s noťasem
Možná se to dá opravit přes ty nastavení pomocí stisknutí "F2" ale nevím ... nějaké rady prosím ohledně tohoto ..
Normálně mi notebook jel .. hrál jsem cs 1.6 vypnul jsem a zničeho se vypnul nabíhal windows jakože ty kuličky co přebíhají a nenajel a tak to furt zapíná a vypíná ... nějaké rady ?
Normálně mi notebook jel .. hrál jsem cs 1.6 vypnul jsem a zničeho se vypnul nabíhal windows jakože ty kuličky co přebíhají a nenajel a tak to furt zapíná a vypíná ... nějaké rady ?
Výherce BaseBuilder Turnaje 15.1.2016

-
Dallen - Zkušený
Problém s noťasem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s noťasem
Zjednodušene povedané nenačíta ti windows, ak dobré chápem. Pod F2 myslíš BIOS...
Aký windows máš k nemu inštal cd?
Aký windows máš k nemu inštal cd?
-
Spisiak1 - Zkušený
To právě nemám .. jinak bych to hned přeinstalovat..

-
Dallen - Zkušený
Ono by to netrebalo preinštalovať, len spraviť obnovu systému na čas a dátum pred tým ako sa to stalo. Win. si robí svoje zálohy a nestratil by si žiadne dáta ani nič podobne s PC a keď by si sa dostal na PP tak už by si doriešil prečo sa to stalo...

Windows je 7,8,10??
tam zatial ani neskušaj nič robiť ja pohľadám nejaké botovacie opravne CD, alebo nieco čo by ti pomohlo na nete. (ale až v noci teraz nieje čas, večer si pojdem zahrať a potom "pobehám" po nete) Dúfam že máš možnosť si to niekde stiahnuť a dostať do svojho NB aby som nehľadal zbytočneMožná se to dá opravit přes ty nastavení pomocí stisknutí "F2"

Windows je 7,8,10??
-
Spisiak1 - Zkušený
Ehm, tady toto jsem taky řešil.
Skoro celé dva měsíce jsem byl mimo domov, tak jsem měl počítač v servisu, kde jsem si ho na konci po té době vyzvedl, měl jsem ho jeden den doma a stalo se mi toto. Jen mojí chybou a to byla špatná přidaná ramka.
V servisu mi tam dali skoro všechny nové věci, že skoro vše nepracovalo tak jak má.
Ale zkus vyměnit grafickou kartu, pokud nemáš, zkus si půjčit od známého. Taktéž to může být zdrojem, popř. základní deskou
e.Angel: Ehm, toto neplatí pro notas. Sorry, nevsiml jsem si
Skoro celé dva měsíce jsem byl mimo domov, tak jsem měl počítač v servisu, kde jsem si ho na konci po té době vyzvedl, měl jsem ho jeden den doma a stalo se mi toto. Jen mojí chybou a to byla špatná přidaná ramka.
V servisu mi tam dali skoro všechny nové věci, že skoro vše nepracovalo tak jak má.
Ale zkus vyměnit grafickou kartu, pokud nemáš, zkus si půjčit od známého. Taktéž to může být zdrojem, popř. základní deskou
e.Angel: Ehm, toto neplatí pro notas. Sorry, nevsiml jsem si

27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Pozerám čo to píšeš, ale prv by som riešil software až tak hardware a či už PC alebo NB nie každy si môže meniť ramku, grafiku cez zdroj k matičnej... to by mu ostával len ten servis, a pri matičnej a zdroji by mu pravdepodobne nenabehlo už ani to načitanie windowsu...
a angel ak ti už niečo v servise menia večšinou to je už 2 a viac komponetou
a angel ak ti už niečo v servise menia večšinou to je už 2 a viac komponetou

-
Spisiak1 - Zkušený
Po tretí krát AKY TAM MAS WINDOWS??!
Skúsiť to botovacie CD, niečo som už na nete našiel, aj nejaké návody, ale ja osobne som s tým ešte nerobil (podobne problemy riesim rovno s instal CD win.) ... Ale myslím že navigovať by som ta dokázal ak by si nechapal niečo v návode, lenže výsledok zaručiť neviem...
Skúsiť to botovacie CD, niečo som už na nete našiel, aj nejaké návody, ale ja osobne som s tým ešte nerobil (podobne problemy riesim rovno s instal CD win.) ... Ale myslím že navigovať by som ta dokázal ak by si nechapal niečo v návode, lenže výsledok zaručiť neviem...
-
Spisiak1 - Zkušený
Myslel jsem že jsem ti to psal tak promiň
Windows XP

Windows XP

-
Dallen - Zkušený
Zrejme ti odisiel HDD. Mal som podobny problem.
e.zima: Bez reakcie. LOCK
e.zima: Bez reakcie. LOCK
-
OptiBB - Amatér
• Stránka 1 z 1