• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]DirectX error?
Dobrý deň, po asi mesiaci prestávky a preinštalovaní windowsu som zapol league of legends, normálne som sa prihlásil, vybral postavu, vsetko ok.. Potom ako sa mi mala zapnúť hra sa mi nezapla, ale naskočila mi tabulka s "An unknown DirectX error has occured and League of Legends cannot start. Please make sure your video card is using the latest video drivers from the manufacturer."
Všetko mám aktuálne, skúšal som snáď všetky možné návody, čo som našiel na internete... A stále nič..

Všetko mám aktuálne, skúšal som snáď všetky možné návody, čo som našiel na internete... A stále nič..

- leagueproblem
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]DirectX error?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: DirectX error?
ovladače na grafiku sis asi stáhl, ale co ty directy?
-
iKarl0s - Pokročilý
Re: DirectX error?
Čau poradím ti niečo ale neviem či to bude fungovať
1.Zapni League of Legends nechaj si to na tom základnom čiže ked to zapneš nestláčaj hned "LAUNCH".
2.V pravo hore máš otáznik klikni naň a daj Repair hned to prvé, potom dáš ok . Bude to trvať nejakých 15 min.
3. Ked to budeš mať prihlás sa klikni na voľaktorých z tvojich priateľov ktorý hrajú a začni ich spectovať.
4. Ked sa ti zapne Spect tak sa pozri na svoje FPS ked ich budeš mať málo tak to urob to ešte raz.
GL.
e. Haxo --> Beriem to ako vyriešené, lock.

1.Zapni League of Legends nechaj si to na tom základnom čiže ked to zapneš nestláčaj hned "LAUNCH".
2.V pravo hore máš otáznik klikni naň a daj Repair hned to prvé, potom dáš ok . Bude to trvať nejakých 15 min.
3. Ked to budeš mať prihlás sa klikni na voľaktorých z tvojich priateľov ktorý hrajú a začni ich spectovať.
4. Ked sa ti zapne Spect tak sa pozri na svoje FPS ked ich budeš mať málo tak to urob to ešte raz.
GL.

e. Haxo --> Beriem to ako vyriešené, lock.
STEAM:
- Haxo
Bývalé

Súčastné

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
- Haxo
Bývalé

Súčastné

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
-
xSlayee - Profesionál
• Stránka 1 z 1