• Stránka 1 z 1
Yadang
Čau. Chtěl bych podat stížnost na admina jménem Yadang, který mi dneska dal na Jailbreak 5 serveru ban na 1 hodinu za údajný FK. Jednalo se o to že jsem oslovil hráče a řekl mu ať jde na můj výstřel, poté jsem pustil voice a řekl nebo běž na tenhle výstřel (a vystřelil jinam). Hráč šel a já mu dal kill za to že jsem ho neoslovil. Admin chtěl abych mu dal VD což jsem neudělal a dostal jsem na 1hodinu ban. Nemovenul mě od CT ani mi nedal kick nebo nějaké výrazné upozornění, pouze furt říkal že čeká na VD. Mimo to mám EVIP takže podle výhod které jsem si četl mám právo na unban. Děkuju

-
BrooKlyGS - Spamer
Re: Yadang
Hráč skutečně VD dostat měl, tudíž bylo pochybení z tvé strany. Doporučuji ti se s adminy nehádat, protože drtivá většina z nich zná pravidla na výbornou a ti, kteří je neznají, těch se snažíme zbavit. Nárok na UB máš jen v případě, že své VIP případně EVIP za UB vyměníš.
Pokud ses s adminem hádal a ignoroval, nemůžeš se divit trestu. Ban jsem zkrátil na 30 minut. Doufejme, že sis z tohoto alespoň vzal ponaučení a nebude se to opakovat.
Pokud ses s adminem hádal a ignoroval, nemůžeš se divit trestu. Ban jsem zkrátil na 30 minut. Doufejme, že sis z tohoto alespoň vzal ponaučení a nebude se to opakovat.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
• Stránka 1 z 1