• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Problems
- Vaša mašina: Počítač
- Operačný systém: Windows XP
- Verzia hry: Steam
Zdravím , mám takéto problemy , nájde sa niekto kto mi pomože?Dakujem.
Tak ako prvé v csku..Vie mi niekto povedat čo mám zlé(slabé) v pc ked som v smoku a padme mi fps na 15 a seka to?
Dalej tu su tri obrázky z cska( http://leteckaposta.cz/306873446 ) tam vidiet v kde to je označene také seky , nie je to rovné ako by to malo byt a proste , čudné to je cele tie steny ako keby že tak zrnili , čím to može byt? Žeby niečo sa deje s grafikou?
A po dalšie vedel by mi niekto pomoct s týmto? Niekedy ked napr hram csko tak mi ho minimalizuje a zistil som čo to robi, robi to prehliadač chrome,ked ho vymažem v procesoch tak to nerobi ale ono za nejaky čas sa zas sám tam smustí a toto mi robi non stom kym to nevymažem..(Chrome chcem, tak mi prosim nepiste aby som ho vymazal,diky)
A dalej nevie niekto prečo občas tak za hodinku hrania mi 1x/2x 2xpo sebe vybehne ping na cca 400 na dáku minútku a potom zo 10 sec. klud a zas na minutku a potom už je to ok?Prečo to robí?
Tak Dakujem za rady.
- Operačný systém: Windows XP
- Verzia hry: Steam
Zdravím , mám takéto problemy , nájde sa niekto kto mi pomože?Dakujem.
Tak ako prvé v csku..Vie mi niekto povedat čo mám zlé(slabé) v pc ked som v smoku a padme mi fps na 15 a seka to?
Dalej tu su tri obrázky z cska( http://leteckaposta.cz/306873446 ) tam vidiet v kde to je označene také seky , nie je to rovné ako by to malo byt a proste , čudné to je cele tie steny ako keby že tak zrnili , čím to može byt? Žeby niečo sa deje s grafikou?
A po dalšie vedel by mi niekto pomoct s týmto? Niekedy ked napr hram csko tak mi ho minimalizuje a zistil som čo to robi, robi to prehliadač chrome,ked ho vymažem v procesoch tak to nerobi ale ono za nejaky čas sa zas sám tam smustí a toto mi robi non stom kym to nevymažem..(Chrome chcem, tak mi prosim nepiste aby som ho vymazal,diky)
A dalej nevie niekto prečo občas tak za hodinku hrania mi 1x/2x 2xpo sebe vybehne ping na cca 400 na dáku minútku a potom zo 10 sec. klud a zas na minutku a potom už je to ok?Prečo to robí?
Tak Dakujem za rady.
-
bsNq - Zkušený
Re: Problems
Zkontroluj v counter strike nastavení, klikneš na Video a tam je výběr s OpenGL, dále nevím co to je, pak je Software. Tak se na to podívej, jestli tam nemáš Software, a vyber tam OpenGL
A ještě zkontroluj připojení k internetu. Snad to pomůže, G4J1k

|Wurb€nłeR°
-
G4J1k - Pokročilý
G4J1k píše:Zkontroluj v counter strike nastavení, klikneš na Video a tam je výběr s OpenGL, dále nevím co to je, pak je Software. Tak se na to podívej, jestli tam nemáš Software, a vyber tam OpenGLA ještě zkontroluj připojení k internetu. Snad to pomůže, G4J1k
Jasné že mám OpenGL

-
bsNq - Zkušený
bsNq píše:Zdravím , mám takéto problemy , nájde sa niekto kto mi pomože?Dakujem.
To je celkem běžné že ti padají fps. To jak moc, záleží na tvém PC, mě jednu dobu padaly přesně na 37.
Jediné co můžeš zkusit je do konzole napsat:
- Kód: Vybrat vše
max_shells 20
max_smokepuffs 20
bsNq píše:Dalej tu su tri obrázky z cska( http://leteckaposta.cz/306873446 ) tam vidiet v kde to je označene také seky , nie je to rovné ako by to malo byt a proste , čudné to je cele tie steny ako keby že tak zrnili , čím to može byt? Žeby niečo sa deje s grafikou?
To nic není, je to součást hry. Jde se toho zbavit, ale sníží se ti akorát fps.
Zbavíš se toho pomocí toho příkazu:
gl_texturemode "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR"
//Pokud to chceš vrátit zpátky, dej tam: gl_texturemode "GL_LINEAR_MIPMAP_NEAREST"
bsNq píše:A dalej nevie niekto prečo občas tak za hodinku hrania mi 1x/2x 2xpo sebe vybehne ping na cca 400 na dáku minútku a potom zo 10 sec. klud a zas na minutku a potom už je to ok?Prečo to robí?
To může být spousta věcí - přetížený internet, pc. Začal bych tím, že změříš rychlost svého připojení zde.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
"To nic není, je to součást hry. Jde se toho zbavit, ale sníží se ti akorát fps.
Zbavíš se toho pomocí toho příkazu:"
-lenže to tak ešte pre pár mesiacmi nebolo a mne sa to zdá celé také čudné tie steny.
"To může být spousta věcí - přetížený internet, pc. Začal bych tím, že změříš rychlost svého připojení zde." Táto stránka u mna klame..Tam mi stále vypíše ping cez 100 čo neni pravda..
http://www.dsl.cz/test-mereni-rychlosti - na tejto stránke , ping 37 / Rychlost stahovania 3,80 Mb/s / Rychlost nahravani 0,32Mb/s ..A toto je dalšia vec čo mi nerobila..Ja už neviem
Tak diky.
Zbavíš se toho pomocí toho příkazu:"
-lenže to tak ešte pre pár mesiacmi nebolo a mne sa to zdá celé také čudné tie steny.
"To může být spousta věcí - přetížený internet, pc. Začal bych tím, že změříš rychlost svého připojení zde." Táto stránka u mna klame..Tam mi stále vypíše ping cez 100 čo neni pravda..
http://www.dsl.cz/test-mereni-rychlosti - na tejto stránke , ping 37 / Rychlost stahovania 3,80 Mb/s / Rychlost nahravani 0,32Mb/s ..A toto je dalšia vec čo mi nerobila..Ja už neviem

-
bsNq - Zkušený
bsNq píše:Táto stránka u mna klame..Tam mi stále vypíše ping cez 100 čo neni pravda.
Ty stránky si nic nevymýšlí, zvol si třeba jiný server pro testování a pak sem pošli odkaz pro zobrazení výsledku (někde ho ti to tam vygeneruje). Já totiž potřebuju minimální a maximální ping a to na tom dsl.cz nezjistíš.
Pak ještě napiš do konzole net_graph "1" a pokus se to při tom „lagu“ vyfotit.
bsNq píše:lenže to tak ešte pre pár mesiacmi nebolo a mne sa to zdá celé také čudné tie steny.
Tak tam dej ten příkaz co jsem psal. Když se ti to furt nebude zdát, tak klikni pravým na Plochu > Teď to záleží na tom, co máš za GK > Když tam máš:
- Ovládací panel Nvidia > Spravovat 3D nastavení > Nastavení programu > Half-Life (hl.exe) > Dej tam následující:
- Anizotropní filtrování – 4x
Filtrování textur – Kvalita - Catalyst Control Center > Gaming > 3D Application Settings, dej tam toto:
Texture Filtering:- Anisotropic Filtering Mode: Override application settings
Anisotropic Filtering Level: 4x
Texture Filtering Quality: High quality
Surface Format Optimization: On - Intel <něco> > 3D > Anizotropní filtrování > Vlastní nastavení a zvol 4x

Místo 4x si tam klidně dej i víc, pokud si myslíš že tvůj PC na to má. Na výkon to má vliv minimální, ale u 1.6 není zas tak důležité to mít na maximum.

-
Toto skusim jedine vyfotit asi naskor v piatok.
- http://www.rychlost.sk/result/20160461669-5659/ tu to máš ak to stačilo ling skopirovat.. Ale prečo tam vypisuje ping 107 ked taký nemam v hre?
To Filtrování textur som mal na kvalitu a Anizotropní filtrování – som dal na 4x a stále to je také iste..Proste ked som dalej a hladim na na jamu tak proste tie steny su take rozmazane a ked idem bližsie tak sa proste tak menia zrní to..Nebude niečo s tou grafickou?
- http://www.rychlost.sk/result/20160461669-5659/ tu to máš ak to stačilo ling skopirovat.. Ale prečo tam vypisuje ping 107 ked taký nemam v hre?
To Filtrování textur som mal na kvalitu a Anizotropní filtrování – som dal na 4x a stále to je také iste..Proste ked som dalej a hladim na na jamu tak proste tie steny su take rozmazane a ked idem bližsie tak sa proste tak menia zrní to..Nebude niečo s tou grafickou?
-
bsNq - Zkušený
bsNq píše:Ale prečo tam vypisuje ping 107 ked taký nemam v hre?
To je fakt divné. Mě to tam ukazuje 60 u serveru, který je ode mě 50km

Zkoušel jsem pak i další stránky a tam kde byla min. a max. hodnota jsem měl 60ms, tam kde nebyly jsem měl ±25ms.
Rychlost jde teda stranou a problém budeme hledat jinde:
- Zkus projet PC antivirem
- Nebo restartovat router (jednoduše ho vypnout a za chvilku znovu zapnout)
bsNq píše:Proste ked som dalej a hladim na na jamu tak proste tie steny su take rozmazane a ked idem bližsie tak sa proste tak menia zrní to
Trošku jsem s tím experimentoval a povedlo se mě úplně přesně to, co ty tu popisuješ (viz. obrázek). Schválně napiš do konzole jen gl_texturemode - mělo by tam být "GL_NEAREST_MIPMAP_LINEAR".
Takže řešením tohoto MUSÍ být následující příkazy:
gl_max_size 512; gl_picmip 0; gl_texturemode GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR; gl_ansio 16
gl_ansio <#> - kde # je úroveň anizotropního filtrování. Doporučuju si tam dát těch 16x i v nastavení tvojí Grafické karty (to, co jsem psal v předchozím příspěvku)

Rozdíl můžeš posoudit sám:

Pro zvětšení klikni na obrázek.
Vlevo je 16x AF (ve hře i v nastavení GK), vpravo je úplně vypnuté.

-
unlock, autor mal veľa školy
-
Elwyn - Mistr Yoda

Tak ten router som minule skušal a nič odtedy , to iste..
A antivirus nemam

Tak skusal som aj do konzoly dat tie prikazy aj na tej grafike dat 16x a stále to iste..
Tu mám screeny ked mám ten ping. : http://leteckaposta.cz/109315535
A ináč mne padá fps aj ked na spawne sa pozrem na hracov, kde je po kope ich viac tak fps aj 30 , je to aj na 1 fotke..Tak asi bude niečo s pc? Ja si myslim žo to všetko bude kvoli grafike.
-
bsNq - Zkušený
Stáhni si třeba AVAST Free Antivirus, bohatě postačí, moc nezatěžuje PC a stačí když jim jednou ročně dáš svoji e-mailovou adresu aby ti jel další rok.
Jakmile si ho stáhneš a nainstaluješ, vykašli se na jejich 30 denní zkušební verze a dej Úplný test systému.
To, že ti na spawnu padají FPS (obzvlášť na 32 slot serveru když je plný) je úplně běžné, vždyť tvůj PC musí naráz získávat a zpracovávat data o alespoň 15 dalších lidech, s tím si nelámej hlavu
Jinak když se tak dívám na ten screen, tak mi to přijde mnohem lepší v dálce, už se na to dá i koukat.
A ještě k těm screenům - hodil by se tam spíš net_graph 1 (a ne net_graph 3), protože tam lze vidět i další věci než jen fps a ping.
Jakmile si ho stáhneš a nainstaluješ, vykašli se na jejich 30 denní zkušební verze a dej Úplný test systému.
To, že ti na spawnu padají FPS (obzvlášť na 32 slot serveru když je plný) je úplně běžné, vždyť tvůj PC musí naráz získávat a zpracovávat data o alespoň 15 dalších lidech, s tím si nelámej hlavu

Jinak když se tak dívám na ten screen, tak mi to přijde mnohem lepší v dálce, už se na to dá i koukat.
A ještě k těm screenům - hodil by se tam spíš net_graph 1 (a ne net_graph 3), protože tam lze vidět i další věci než jen fps a ping.

-
No tak stiahol som ten antivirus.. Po nainstalovany mi sekol pc a po restartnuti zas ptm to uz sa ako tak zaplo tak som dal test ,robilo to po restartovani pc 2,42hod po zapnuti pc strasne sa spomalil hned zo zaciatku to romu trva cele zle..dal som historiu testov a tam infik. Suboru 392 a neviem ci to mam z tade vymazat alebo co a napokon idem na interner a prehliadac nejde..nemam uz nervy musim ist spat ,uvidim co bude rano.
-
bsNq - Zkušený
Tak ráno to opat nešlo tak som vymazal ten antivirus a už konečne ide internet..Tak to muselo nejako zablokovat cez ten vir..Ach boha tolko nervov stratit , pc spomaleny jak svina..
-
bsNq - Zkušený
A nedal sis tam nějaký Test po Restartu?
Jinak 392 infikovaných souborů je vážně dost (ne každý musí být nutně vir ale i tak je to hodně).
Jsi si jistý, že nemáš a ani jsi neměl žádný jiný antivirus? Mohli se poprat a způsobit ti takové potíže.
Když už ses ho teda rozhodl smazat, musíš ho smazat úplně, po jednoduché odinstalaci tam po něm totiž něco málo zbyde (já za to nemůžu, poděkuj vývojářům).
Ten internet způsoboval možná nějaký ten štít (asi Webový) no to už je teď jedno.
A ohledně toho zpomalení PC - Podívej se do Správce úloh (pomocí CTRL + Shift + Esc) > Procesy , jestli ti nějaký proces nějak výrazně nezatěžuje PC (nemyslím tím Chrome, TS, Steam apod.). Pokud ano, tak to vyfoť a dej sem, nebo dej název toho procesu do vyhledávače.
Jestli se ukáže, že je to vir, tak ten proces samozřejmě ukonči.
Jinak 392 infikovaných souborů je vážně dost (ne každý musí být nutně vir ale i tak je to hodně).
Jsi si jistý, že nemáš a ani jsi neměl žádný jiný antivirus? Mohli se poprat a způsobit ti takové potíže.
Když už ses ho teda rozhodl smazat, musíš ho smazat úplně, po jednoduché odinstalaci tam po něm totiž něco málo zbyde (já za to nemůžu, poděkuj vývojářům).
Ten internet způsoboval možná nějaký ten štít (asi Webový) no to už je teď jedno.
A ohledně toho zpomalení PC - Podívej se do Správce úloh (pomocí CTRL + Shift + Esc) > Procesy , jestli ti nějaký proces nějak výrazně nezatěžuje PC (nemyslím tím Chrome, TS, Steam apod.). Pokud ano, tak to vyfoť a dej sem, nebo dej název toho procesu do vyhledávače.
Jestli se ukáže, že je to vir, tak ten proces samozřejmě ukonči.

-
• Stránka 1 z 2 • 1, 2