I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

P. K. Subban/JB 1

Příspěvekod jero666 » 02 úno 2016, 22:01

1. Popis situace - Išiel som na mape jail_greytown po zbraň(za autíčkami) zobral som urobil som kolečko okolo mapy,prídem znova na autíčka hráč(admin) P. K. Subban si prezerá,či je tam zbraň.Hráč P. K. Subban nemôže vedieť,že ju mám ja za rohom som stál ja(zbraň vyhodím) príde hráč P. K. Subban pozrie na zem vidí zbraň zabije ma. Spýtal som sa prečo odpovie: Počul som ako som ju ja vyhodil..(Otázka znie ako vedel,že ju mám ja ,keď nevidel ako som ju vyhodil,a ako zobral,a ako som napr rozbil tú šachtu
admin P. K. Subban si stál za svojim zabitím nenahlásil VD a ani sa neospravedlnil + FK predtým+urážka
2. Důkazy - Screen statusu nemám(dotyčný admin o tom vie,určite sa prizná nebol tam sám admin) Demo: http://leteckaposta.cz/801714007 1: situácia 32:40 rozkliknúť na moje meno a uvidíte pekne tú celú situáciu 2: sitácia- sa stala o čosi skôr ,keď hráč 27 minúte na deme hráč P. K. Subban začal dávať otázky a popri tom , mi dal FK pretože si myslel ,že "nesprávna odpoveĎ je práve tá správna" tak mi dal kill,keď som mu napísdal,že prečo dáva otázky,keď nevie slová po Slovensky,tak mi napísal,že som "urazený šašo" .Keby som sa to ja opovážil napísadť,nejakému adminovi,ktorému som dal pred tým FK mám hneď kick,alebo ban.

Pekný deň prajem
jero666
Pokročilý
Pokročilý

P. K. Subban/JB 1

od Rumcajz » 02 úno 2016, 22:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: P. K. Subban/JB 1

Příspěvekod Jadberg » 02 úno 2016, 23:19

Čest,
Začnu tou urážkou. Dával sem klasicky otázky z kuchyňky, dostali jsme se k otázce " jakou barvu má prostřední omáčka či co to je"
blazoon odpověděl orandžová, nikdo nic nepsal a já sem si myslel, že po slovensky to tak opravdu je, až potom co jsme tě zabili tak blazoon napsal, že to tak není spisovně či co a že jsme dali FK, ano nemám nic proti tomu sám sem říkal ctčkám ať tě zabijí. Potom co jsi další kolo dostal VD. K této situaci si mě napsal něco ve stylu " nedávej otázky když na ně neznáš odpověď "
nebo něco takovýho, prostě takovou stupidní narážku tak sem ti taky tak odpověděl aneb. jak ty ke mě tak já k tobě. Jo a pardon, že neumím slovensky.

K druhé situaci, byla situace, kdy jsi si vzal zbraň, když jsi dostal to VD. Věděl jsem, že všichni vězni jsou v boxu, a jeden chybí, tak mě došlo, že je to to vdčko, tak jsem tě běžel zkontrolovat. Zjistil jsem, že tam ta zbraň není, běžel jsem zpátky k fotbalu a najednou slyším zvuk jak někdo něco vyhazuje, podíval jsem se a byl jsi tam ty a zbraň na zemi, byl jsem 100% jistý, že jsi ji měl ty, protože tím jak jsem věděl, že simon má u sebe všechny vězně, tak tam nikdo jinej být nemohl, proto jsem tě zabil.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Re: P. K. Subban/JB 1

Příspěvekod Maxipes » 03 úno 2016, 00:08

Musis omluvit adminovu neznalost slovenstiny, holt zadnej ucenej z nebe nespadl. Tot prvni cast stiznosti.

Pokud hrac slysi, jak zbran vyhodis, nemusi slyset, jak zbran beres nebo rozbijis sachtu, proto, aby vedel, ze zbran mas. Staci zapnout tu vec, co mas na krku.

Stiznost neopravnena.

Lock.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy