• Stránka 1 z 1
[Zapojte se] Hodnoceni ostrovu na SkyBlocku
Zdravim, nekolik z vas mi psalo, ze se ma na SkyBlocku zavest hodnoceni ostrovu, a proto se vas chci zeptat: Jak to hodnotit?
Nechci po vas at mi sem napisete zadny komplexni algoritmus, ale ani neco ve stylu "Spocitat farmy".
Nechci po vas at mi sem napisete zadny komplexni algoritmus, ale ani neco ve stylu "Spocitat farmy".
Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
-
Abit - Kazatelův učeň
[Zapojte se] Hodnoceni ostrovu na SkyBlocku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Zapojte se] Hodnoceni ostrovu na SkyBlocku
Mno hodnotil bych to dle uhlednosti ostrova,vymožeností co na něm jsou.
-
TomMyGS - Mistr Yoda
Svestka píše:Mno hodnotil bych to dle uhlednosti ostrova,vymožeností co na něm jsou.
Tohle je presne ten styl "spoitat farmy", protoze moje jedina reakce na tohle muze byt: "Jak?"
PS: proc pises cele tucne?
-
Abit - Kazatelův učeň
Udělal by jsi warp , který by si nechal otevřený cca 15 minut před začátkem , po té by jsi tam zakázal přístup a po jednom by si si je bral prošel by jsi si celý ostrov oznímkoval od 1-10 , a poté by jsi šel na ten warp a bral dalšího a tak dál , 1-5 místo by dostalo odměny .
-
TomMyGS - Mistr Yoda
Svestka píše:Udělal by jsi warp , který by si nechal otevřený cca 15 minut před začátkem , po té by jsi tam zakázal přístup a po jednom by si si je bral prošel by jsi si celý ostrov oznímkoval od 1-10 , a poté by jsi šel na ten warp a bral dalšího a tak dál , 1-5 místo by dostalo odměny .
Nereálné .
-
noblemar - Spamerův sluha
noblemar píše:Svestka píše:Udělal by jsi warp , který by si nechal otevřený cca 15 minut před začátkem , po té by jsi tam zakázal přístup a po jednom by si si je bral prošel by jsi si celý ostrov oznímkoval od 1-10 , a poté by jsi šel na ten warp a bral dalšího a tak dál , 1-5 místo by dostalo odměny .
Nereálné .
Ja bych to jeste trochu upresnil: tohle by porad musel resit 1 clovek, protoze kazdy na to ma jiny nazor
nemluve o tom, ze i ten clovek neni nezaujaty a vzdy resit nektere aspekty a jine opomiji.
Jeste by se hodilo rict, ze mit znamkovani 1-neco ne nesmysl, kdyz uz tak porovnavat 2 ostrovy ktery je lepsi
-
Abit - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1