• Stránka 1 z 1
Návrh do budúcnosti -Zombie Blood 1
Dobry den prajem ,
myslim ze hovorim za vsetkych hracov ze v hre chyba daco take ako Hannibal Lector .... Proste je to tak ze nemame na vyber len hrat s jednym terminatorom a to je vsetko. Myslim si ze ked zombici maju na vyber cca 8 typov zombikov aby si robili taktiku a prisposobili sa mape tak aj clovek by mal mat na vyber aspon z dakych 5 ludi aby to bolo este viac zabavne. Nehovorim ze to musi byt zajtra alebo ze to musi byt prave 5 ale chcelo by sa pozriet aj na tento smer. Mal by som aj par navrhov ako by ti 5 mohli mat zbrane ci funkcie . napr.
Hannibal Lector to pozname ale dal by som mu silnejsie dualky , 2. Samuraj -990 armor-clovek s dvomi horiacimi macetami aaaa po 10 killoch co da by sa aktivovala funkcia ze by sa roztocil a v okoli maciet by ubral kazdemu 2000 zivota +ked dakoho v tom rozkruteni zabije dobije sa mu armor o 100 za kill ,3. clovek Minometac -550armor daco ako bol dakedy ten granatomet len by ho mal term nerobil by sice dake velke skody len kolo 500 ale odhadzoval by zombikov aj keby mali nesmrtku ale HP im nezobere len odhodi plus po 10 killoch specialna funkcia naraz moze odpalit 5 ran na jeden krat a tak sposobit skodu za 3000... 4. Ukladac min 550 armor ...... je to human ktory by ukladal miny neviditelne pre zm mal by ich len 5 a ak daka vbuchne doplni sa mu zase stav a zase moze polozit ak nevybuchne ani jedna ma smolu ... mina by chytila zm do pasce a myzli by jej zivoty po 100 za sekundu jediny komu by to nic nespravilo by bol first , resist a nemesis....5. Frost human - clovek ktory by mal zbran ktora by mohla vyzerat ako dakedy psecial gun ta dlha bielo modra a strielal by naboje ktore by okrem toho ze posobia skodu kolo 500 za headku by aj mrazili zombikov a tym ich spomalili na 3 sekundy po kazdej rane.
Kazdy z tychto humanov by mal samozrejme funkciu ako terminator teda 3 skok a armor a tieto zbrane by neplatili na Nemesisov firstov a resistov Poznamka : okrem Bazuky by ine zbrane kupit nemohli a Kazdy z tychto ludi by stal 300 bodov okrem ukladaca min ten len 200...... Myslim ze by to bolo vyrovnane kazdy by si nasiel svojho oblubenca kedze 2 su skor na strielanie 2 su na boj z blizka a 1 by bol nastavovac min a tym pomahal ci chranil ludi .
Viem ze urcite sa neda vsetko tak urobit ako som tu napisal su to len navrhy ako by to mohlo byt a budem rad ak pouzijete aspon jedneho z nich alebo ak sa aspon zamyslite nad tym a pouzijete vlastne postavy podla vasich predstav ale trebalo by sa starat aj o ludi nie len o novych zombikov ktorym je vzdy venovana pozornost. Nehovorim ze zbrane ste nedoplnili ale chcelo by to aj ludi novych.
S pozdravom Mgr. TERENCE
myslim ze hovorim za vsetkych hracov ze v hre chyba daco take ako Hannibal Lector .... Proste je to tak ze nemame na vyber len hrat s jednym terminatorom a to je vsetko. Myslim si ze ked zombici maju na vyber cca 8 typov zombikov aby si robili taktiku a prisposobili sa mape tak aj clovek by mal mat na vyber aspon z dakych 5 ludi aby to bolo este viac zabavne. Nehovorim ze to musi byt zajtra alebo ze to musi byt prave 5 ale chcelo by sa pozriet aj na tento smer. Mal by som aj par navrhov ako by ti 5 mohli mat zbrane ci funkcie . napr.
Hannibal Lector to pozname ale dal by som mu silnejsie dualky , 2. Samuraj -990 armor-clovek s dvomi horiacimi macetami aaaa po 10 killoch co da by sa aktivovala funkcia ze by sa roztocil a v okoli maciet by ubral kazdemu 2000 zivota +ked dakoho v tom rozkruteni zabije dobije sa mu armor o 100 za kill ,3. clovek Minometac -550armor daco ako bol dakedy ten granatomet len by ho mal term nerobil by sice dake velke skody len kolo 500 ale odhadzoval by zombikov aj keby mali nesmrtku ale HP im nezobere len odhodi plus po 10 killoch specialna funkcia naraz moze odpalit 5 ran na jeden krat a tak sposobit skodu za 3000... 4. Ukladac min 550 armor ...... je to human ktory by ukladal miny neviditelne pre zm mal by ich len 5 a ak daka vbuchne doplni sa mu zase stav a zase moze polozit ak nevybuchne ani jedna ma smolu ... mina by chytila zm do pasce a myzli by jej zivoty po 100 za sekundu jediny komu by to nic nespravilo by bol first , resist a nemesis....5. Frost human - clovek ktory by mal zbran ktora by mohla vyzerat ako dakedy psecial gun ta dlha bielo modra a strielal by naboje ktore by okrem toho ze posobia skodu kolo 500 za headku by aj mrazili zombikov a tym ich spomalili na 3 sekundy po kazdej rane.
Kazdy z tychto humanov by mal samozrejme funkciu ako terminator teda 3 skok a armor a tieto zbrane by neplatili na Nemesisov firstov a resistov Poznamka : okrem Bazuky by ine zbrane kupit nemohli a Kazdy z tychto ludi by stal 300 bodov okrem ukladaca min ten len 200...... Myslim ze by to bolo vyrovnane kazdy by si nasiel svojho oblubenca kedze 2 su skor na strielanie 2 su na boj z blizka a 1 by bol nastavovac min a tym pomahal ci chranil ludi .
Viem ze urcite sa neda vsetko tak urobit ako som tu napisal su to len navrhy ako by to mohlo byt a budem rad ak pouzijete aspon jedneho z nich alebo ak sa aspon zamyslite nad tym a pouzijete vlastne postavy podla vasich predstav ale trebalo by sa starat aj o ludi nie len o novych zombikov ktorym je vzdy venovana pozornost. Nehovorim ze zbrane ste nedoplnili ale chcelo by to aj ludi novych.
S pozdravom Mgr. TERENCE
- MgrTERENCE
- Amatér
Návrh do budúcnosti -Zombie Blood 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Návrh do budúcnosti -Zombie Blood 1
Podle mě blbost. Žádný takhle rozsáhlý update není potřeba. Zm a Ct síly jsou si teď celkem rovny, tito "panáčci" co sis vymyslel jsou strašně moc silní a potom by to bylo nevyvážené. Navíc ne každý chce hrát jen za Ct.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Neviem ci si si to cele precital ale pisem tam ze je to len navrh do buducna nie ze to presne tak a presne taky musia byt . Co sa tyka vyvazenia sil myslim ze jeden dvaja ´´panackovia´´´by velky prevrat nenarobili praveze by to ozivili. Este raz pisem nevravim ze musia byt prave takyto len pisem ze by sa hodili aj daky novy ludia nie len novy zombici. A co sa tyka toho co si napisal ze nie kazdy hra rad za ludi to ti neberiem ale rovnako su aj hraci co hraju zase rad iza ludi . Inak nie je heslo zombie servera Znicte vsetkych zombie ???? necital som tam znicte vsetkych ludi takze by mala byt hra skor orientovana na ludi
alebo potom treba zmenit heslo zombie serverov
Viiem ze aj teraz sa da prezit s termom ale o to mi nejde proste otvorene ide mi o to aby mal aj clovek daku alternativu co i len jednu alebo aby to cloveka neznudilo ked furt dokola je len terminator dufam ze ma chapes aspon z casti 

- MgrTERENCE
- Amatér
Tak ktomúto príspevku sa rád vyjadrim,včera som si zahral bloodko a ked som videl hanibala hra ma znovu začala baviť ,ale chyba mi tam SG (Special gun) ...Terenc dík že konečne niekto orodoval 
PS:Niggas

PS:Niggas

- Verdzik
- Amatér
nechápu pořád smysl SG. Tedka tam máte asi 3 zbraně kterým můžete říkat "SG" jen je potřeba se k tomu dmg dopracovat.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Dwandy píše:nechápu pořád smysl SG. Tedka tam máte asi 3 zbraně kterým můžete říkat "SG" jen je potřeba se k tomu dmg dopracovat.
Ano Dwandy ale. Ty starší hráči čo mali/majú evipko boli naň zvyknutý, milovali sme ho, radi sme si sním zahrali. Ale zase tiež by som tam teraz nedával sg, pretože pre mňa by to malo veľký vpád do hry
-
DesmondGamingSk - Zkušený
Zdravím
Nieje to zlý nápad ale treba tomu dať viac času tento update sa nahodil nedávno a je podľa mňa zbytočné riešiť niečo nové pretože tento čo je teraz ešte nemá vychytané všetky muchy a musíš uznať že je to veľa práce niečo také urobiť.
Pre toto obdivujem dwandyho že sa mu chce do takej práce.
Nieje to zlý nápad ale treba tomu dať viac času tento update sa nahodil nedávno a je podľa mňa zbytočné riešiť niečo nové pretože tento čo je teraz ešte nemá vychytané všetky muchy a musíš uznať že je to veľa práce niečo také urobiť.

DiCo WaS HeRe
-
JaniDice - Pokročilý
JaniDice píše:Zdravím
Nieje to zlý nápad ale treba tomu dať viac času tento update sa nahodil nedávno a je podľa mňa zbytočné riešiť niečo nové pretože tento čo je teraz ešte nemá vychytané všetky muchy a musíš uznať že je to veľa práce niečo také urobiť.![]()
Ano aj ja ale, čím server bude obľúbenejší, tým viac tam bude ľudí hrať a Gamesites zarobí prachy

-
Myslite ze by stary special gun mal nejaky velky vpad do hry? Pochybujem, ako poznamenal Dwandy mame teraz 3 rozne zbrane, ktore mozeme povazovat za special, ale je potrebne sa k tomu DMG dopracovat. Po starom bolo poskodenie pri special gune podmienene adrenalinom plus aku zbran ste mali- kupenu za peniaze alebo zadarmo, tak potom bolo redukovane poskodenie... Teraz by poskodenie u special gunu bolo podmienene po novom- potrebou zadovazit si spirity... Skor by bola na mieste otazka, ci by to nebolo sklamanie... Takze zaveromaz taka hroza by to nebola...
-
KaillerSVK - Kolemjdoucí
KaillerSVK píše:Myslite ze by stary special gun mal nejaky velky vpad do hry? Pochybujem, ako poznamenal Dwandy mame teraz 3 rozne zbrane, ktore mozeme povazovat za special, ale je potrebne sa k tomu DMG dopracovat. Po starom bolo poskodenie pri special gune podmienene adrenalinom plus aku zbran ste mali- kupenu za peniaze alebo zadarmo, tak potom bolo redukovane poskodenie... Teraz by poskodenie u special gunu bolo podmienene po novom- potrebou zadovazit si spirity... Skor by bola na mieste otazka, ci by to nebolo sklamanie... Takze zaveromaz taka hroza by to nebola...
ako pre koho.
-
• Stránka 1 z 1