• Stránka 1 z 1
Hacker Amadeus_CZ
Tento hráč ani nehráva pravidelne na gamesites survival, príde len občas a kazí hráčom hru. Zapne si hacky rôzneho druhu a baví sa na tom že zabíja ludí a ked sa dá kradne im veci. Naposledy sa tak stalo mne a Thyconovi ked nas neustále bil s mečom u nás, čo nechápem ako sa mu vôbec podarilo nás nájsť ked sme dobre daleko od spawnu, na vzdialenosť asi 4och blockov čo je nereálne ale s cheatmi sa to asi dá
A vôbec nič sa zatial neporiešilo, ani BAN zrejme nedostal lebo sme nestihli natočiť to ako nám pred očami všetko vykráda a bije nás, takže bol by som rád keby sa to konečne vyriešilo tak aby sa nám vrátili veci čo nám ukradol nič viac nič menej, pretože inak už tam nemáme čo robiť. Keby nás zabil čestne bez cheatov tak by som túto tému ani neotváral, povedal by som si no dobre tak bol lepší zabil nas mame smolu.
Takže ešte raz prosím niekoho aby sa nám pokúsil výjsť v ústrety lebo takto by ste len strácali čím dalej tým viac aktívnych hráčov, ktorí nerobia žiadne problémy a neporušujú pravidlá a ked treba radi pomôžu.
Za pochopenie a skorú odpoveď ďakujem.
S pozdravom Joloz.

Takže ešte raz prosím niekoho aby sa nám pokúsil výjsť v ústrety lebo takto by ste len strácali čím dalej tým viac aktívnych hráčov, ktorí nerobia žiadne problémy a neporušujú pravidlá a ked treba radi pomôžu.
Za pochopenie a skorú odpoveď ďakujem.
S pozdravom Joloz.
- Joloz
- Kolemjdoucí
Hacker Amadeus_CZ
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hacker Amadeus_CZ
Bohuzel bez dukazu ban dat nemuzeme.
Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
-
Abit - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1