• Stránka 1 z 1
BB3 / vše možné / na podivanou pro Garlina
Server: BB3
Nickname porušujícího: Johnny , Buldozér a možná další ale na tyhle dva jsem se zaměřil
Čas porušovaní: skoro po celý čas dema
Důkaz + SID SCR http://leteckaposta.cz/172389699
SteamID - Johnny STEAM_0:0:83974486 a Buldozér STEAM_0:0:115557193
Váš pohled na situaci: Doufám že Garlin obětuje chvilku času a podívá se co je za komunitu na BB3 a hned zjistí proč mám takové bany , na demu jde vidět jak mi Johnny nadává do rodiny , a ktomu se zapojí půlka serveru dokonce i Akademik+ Buldozér ... viz demo samí uvidíte ...
Johnny to přepískl .. často mi nadává do rodiny že jsme chudáci žebráme na ulici
přitom ví houby ...
Buldozér - připadá vám že tento hráč by mohl být adminem ? 2x jsem ho natočil při dohodě .. 1x při jeho chování obrázek si uděláte sami
Nickname porušujícího: Johnny , Buldozér a možná další ale na tyhle dva jsem se zaměřil
Čas porušovaní: skoro po celý čas dema
Důkaz + SID SCR http://leteckaposta.cz/172389699
SteamID - Johnny STEAM_0:0:83974486 a Buldozér STEAM_0:0:115557193
Váš pohled na situaci: Doufám že Garlin obětuje chvilku času a podívá se co je za komunitu na BB3 a hned zjistí proč mám takové bany , na demu jde vidět jak mi Johnny nadává do rodiny , a ktomu se zapojí půlka serveru dokonce i Akademik+ Buldozér ... viz demo samí uvidíte ...
Johnny to přepískl .. často mi nadává do rodiny že jsme chudáci žebráme na ulici

Buldozér - připadá vám že tento hráč by mohl být adminem ? 2x jsem ho natočil při dohodě .. 1x při jeho chování obrázek si uděláte sami
Výherce BaseBuilder Turnaje 15.1.2016

-
Dallen - Zkušený
BB3 / vše možné / na podivanou pro Garlina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BB3 / vše možné / na podivanou pro Garlina
Nebudu se vyjadřovat tam kam nemám.
-
Johnny585 - Kolemjdoucí
-
Johnny585 - Kolemjdoucí
Nebudu zbytečně spammovat forum pokud není potřeba a své problémy si s ostatníma vyřeším mimo PP forum.

-
Dallen - Zkušený
-
Johnny585 - Kolemjdoucí
Nebudu se vyjadřovat tam kam nemám, obzvlášť když dělám akademii a měl bych jít příkladem.
-
xDxDxDxD - Zkušený
Nebudu zbytečně spammovat forum pokud není potřeba a své problémy si s ostatníma vyřeším mimo PP forum.

-
Dallen - Zkušený
Tady nejste ve volné debatě nýbrž v sekci porušení pravidel takže se tu zbytečně nevyjadřujte protože si tím nijak nepomůžete ba naopak to ještě zhoršíte.
Topic zamykám před takovýmto spammem a po překontrolování dema sem dodám info.
Topic zamykám před takovýmto spammem a po překontrolování dema sem dodám info.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Zkontroloval jsem celé demo (asi 4-5 kol).
Na demu jde vidět, že se hráči navzájem nemají rádi a neustále do sebe musí rýpat a provokovat se, jde taky jasně usoudit, že se neumí chovat jak wigle tak i akademik Buldozer a prostě si nedají pokoj nicméně je to ještě v rámci hranic takže to nebudu banovat je to tak max na kick. Taky se mi nelíbí že má akademik klan protože to nevěstí nic dobrého jen další dohody a bordel na serveru ale to nechám prozatím stranou.
Hráč Johnny hrubě nadával hráči Wigle jak do chatu tak hlavně do voicu a také ho urážel takže ode mě dostal ban.
LOCK
Na demu jde vidět, že se hráči navzájem nemají rádi a neustále do sebe musí rýpat a provokovat se, jde taky jasně usoudit, že se neumí chovat jak wigle tak i akademik Buldozer a prostě si nedají pokoj nicméně je to ještě v rámci hranic takže to nebudu banovat je to tak max na kick. Taky se mi nelíbí že má akademik klan protože to nevěstí nic dobrého jen další dohody a bordel na serveru ale to nechám prozatím stranou.
Hráč Johnny hrubě nadával hráči Wigle jak do chatu tak hlavně do voicu a také ho urážel takže ode mě dostal ban.
LOCK

-
SieurDesto - Mistr Yoda
len dodám, že ak uvidím dalšie demo alebo situáciu na servery ako sa navzájom provokujete rýpete do seba a potom sa bežíte nahlasovat na web, tak všetkých aktérov pobanujem ja, aby ste mali čas sa spamatat a na servery bol pokoj.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1