• Stránka 1 z 1
Problem s Win 10
Vaša mašina: Počítač
- Operačný systém: Windows 10
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po aktualizaci z Win 8 na 10
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém:Po aktualizaci mi FPS nejdou víše jak 20 fps..před tím jsem měl v poho i 250 fps...dále mi nejde dát zbraň do pravé ruky..dále se nehorázně zhoršila grafika...a nakonec když píšu do chatu tak mi tam zavázi radar (je to schováne zatím nevím jak jinak to popsat)
Žádny z těch problému jsem dřív neměl.
- Operačný systém: Windows 10
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po aktualizaci z Win 8 na 10
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém:Po aktualizaci mi FPS nejdou víše jak 20 fps..před tím jsem měl v poho i 250 fps...dále mi nejde dát zbraň do pravé ruky..dále se nehorázně zhoršila grafika...a nakonec když píšu do chatu tak mi tam zavázi radar (je to schováne zatím nevím jak jinak to popsat)
Žádny z těch problému jsem dřív neměl.
Seřizovač hodin na gamesites.cz

-
flizzynko - Zkušený
Problem s Win 10
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problem s Win 10
Ahoj,
Jdi do Options > Video > U položky renderer se podívej, jestli tam náhodou nemáš nastavené Software. Pokud ano, tak to změn na OpenGL, dej OK a restartuj CS (pokud to neudělá samo).
Když ti tam OpenGL nepůjde nastavit, napiš sem název tvojí grafické karty
Jdi do Options > Video > U položky renderer se podívej, jestli tam náhodou nemáš nastavené Software. Pokud ano, tak to změn na OpenGL, dej OK a restartuj CS (pokud to neudělá samo).
Když ti tam OpenGL nepůjde nastavit, napiš sem název tvojí grafické karty

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Dal jsem to na OpenGl ale to zas mam misto 20 jen 4 fps...a to jsem dal příkazy fps_max 1000 , fps_override 1 a gl_vsync 0
Seřizovač hodin na gamesites.cz

-
flizzynko - Zkušený
A grafické ovládače máme ?
-
Elwyn - Mistr Yoda
Neviem čo mi to sem posielať. Keď si prešiel na nový windows tak si to mohol spraviť tou cestou, že sa ti všetko vymazalo. Nainštaluj ovládače/aktualizuj.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Elwyn píše:Neviem čo mi to sem posielať
To je obrázek na kterém by měl být název jeho GK s verzí ovladačů. No jak lze vidět ze screenu není na tom ani jedno.
To jakou máš GK zkus zjistit pomocí programu GPU-z nebo přes Správce zařízení:
- Dole ve vyhledávání napiš Správce zařízení
- Otevři ho
- Rozklikni Grafické adaptéry
- Tam by měl být její název
- Pokud tam není > Klikni na to pravým > Vlastnosti > Nahoře klikni na Podrobnosti > Rozklikni tu lištu > Vyber ID hardwaru > Zkopíruj ten 1. řádek a dej ho do Googlu, tam už ti to snad ukáže její název
- Pokud tam není > Klikni na to pravým > Vlastnosti > Nahoře klikni na Podrobnosti > Rozklikni tu lištu > Vyber ID hardwaru > Zkopíruj ten 1. řádek a dej ho do Googlu, tam už ti to snad ukáže její název

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1