• Stránka 1 z 1
Sťažnosť na admina: [~FlaGerS~] Thomasso
Dobrý večer,
chcem podať sťažnosť na admina: [~FlaGerS~] Thomasso
Server: capture flag 1
Dôvod:
[AMXBans] Zabanovan adminem: [~FlaGerS~] Thomasso
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [Kemp]'
[AMXBans] Delka: '30 minutes'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:39511118'
[AMXBans] Tva IP: '158.195.146.164'
Vysvetlenie: - ako vtedy najlepší hrač na mape s naj skore, som stražil vlajku - keďže náš náskok oprti T bol len o jeden bod. Nachádzal som sa pár metrov od vlajky celý čas. Admin ktorý hral za T a ktorého som par krat pri stražení vlajky zabil mi dal podľa môjho názoru neodôvodnení BAN. Keďže pri stražení vlajky o kemp nejde. Potom by mal vy-banovať celých teroristov na čele s ním, ktorý tam celu mapu stoja. Vlastne vybanovať celý server.
A to som si dnes na tom servery kupil vip.
A teraz pre hlavného admina, ktorý to tu bude čitať. Chápem, že na takýchto trapných serveroch ako je capture flag nemusia byť až tak vekovo a rozumne schopní ľudia, ale tak minimalne toto bol úmyselný ban, ktorý nas mal oslabiť ako team.
Nehram tu poprvýkrát a ani toto nie je moje prvé vip. Na servery gamesites chodim cca 5-6 rokov a mam vip na viacero serverov, čo len svedčí o mojej aktivite, ale takýto prístup ma fakt znechucuje. Nemám 10 rokov a na servery gamesites poznam viacero oldchool adminov, ktorý vedia, kde je hranica, ktorú by admin prekročiť nemal. Prosim spravte si s tým adminom poriadok lebo ten očividne nevie, čo môže a čo už nie.
S pozdravom
Shortcut-otocka! YNWA
chcem podať sťažnosť na admina: [~FlaGerS~] Thomasso
Server: capture flag 1
Dôvod:
[AMXBans] Zabanovan adminem: [~FlaGerS~] Thomasso
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [Kemp]'
[AMXBans] Delka: '30 minutes'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:39511118'
[AMXBans] Tva IP: '158.195.146.164'
Vysvetlenie: - ako vtedy najlepší hrač na mape s naj skore, som stražil vlajku - keďže náš náskok oprti T bol len o jeden bod. Nachádzal som sa pár metrov od vlajky celý čas. Admin ktorý hral za T a ktorého som par krat pri stražení vlajky zabil mi dal podľa môjho názoru neodôvodnení BAN. Keďže pri stražení vlajky o kemp nejde. Potom by mal vy-banovať celých teroristov na čele s ním, ktorý tam celu mapu stoja. Vlastne vybanovať celý server.
A to som si dnes na tom servery kupil vip.
A teraz pre hlavného admina, ktorý to tu bude čitať. Chápem, že na takýchto trapných serveroch ako je capture flag nemusia byť až tak vekovo a rozumne schopní ľudia, ale tak minimalne toto bol úmyselný ban, ktorý nas mal oslabiť ako team.
Nehram tu poprvýkrát a ani toto nie je moje prvé vip. Na servery gamesites chodim cca 5-6 rokov a mam vip na viacero serverov, čo len svedčí o mojej aktivite, ale takýto prístup ma fakt znechucuje. Nemám 10 rokov a na servery gamesites poznam viacero oldchool adminov, ktorý vedia, kde je hranica, ktorú by admin prekročiť nemal. Prosim spravte si s tým adminom poriadok lebo ten očividne nevie, čo môže a čo už nie.
S pozdravom
Shortcut-otocka! YNWA
- francik
- Kolemjdoucí
Sťažnosť na admina: [~FlaGerS~] Thomasso
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sťažnosť na admina: [~FlaGerS~] Thomasso
Přečti si prosím pravidla a omluv se za to co jsi tady napsal...
pravidla-t61730.html
pravidla-t61730.html
-
Faze123 - Drbna
Ach jo, pořád dokola to stejné. Než někam vlezeš, pročti si, o čem ten mód vlastně je.
Tu se sám přiznáváš, že celou dobu "strážíš" svoji vlajku. Jenže milej zlatej, o tom ta hra vůbec není. Ty máš krást soupeřovu vlajku, krýt vlajkonoše, čistit mu cestu tam i zpět a ne dřepět u své a čekat, kdy si protihráč přijde pro vlajku.
Nejdřív si prosím tě pořádně promysli, co napíšeš, než to vypustíš do světa. Sám si tu protiřečíš.
francik píše:Nachádzal som sa pár metrov od vlajky celý čas.
Tu se sám přiznáváš, že celou dobu "strážíš" svoji vlajku. Jenže milej zlatej, o tom ta hra vůbec není. Ty máš krást soupeřovu vlajku, krýt vlajkonoše, čistit mu cestu tam i zpět a ne dřepět u své a čekat, kdy si protihráč přijde pro vlajku.
francik píše:Admin ktorý hral za T a ktorého som par krat pri stražení vlajky zabil ...... Potom by mal vy-banovať celých teroristov na čele s ním, ktorý tam celu mapu stoja.
Nejdřív si prosím tě pořádně promysli, co napíšeš, než to vypustíš do světa. Sám si tu protiřečíš.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
Nachádzal som sa pár metrov od vlajky celý čas.
Sám si sa priznal, že si kempil.
Sťažnosť zamietam.
LOCK
-
Zesh - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1