• Stránka 1 z 1
FK při VD na mapě JB_SUMMER_JAIL
Dneska mezi 15:35 a 15:45 jsem dostal FK při VD od hráče Rinwer.
Začalo to tak, že jsem měl PP a vzal jsem si VD. Další kolo mi simon (Rinwer) otevřel asi na 2 sekundy a nic neřekl. Pak jsem si uvědomil že mám VD tak jsem napsal: "Otevři". Rinwer mi ale řekl že mi otevřel a já nevyšel a byla to moje chyba... VD mi neukončil, řekl pár příkazů, zákazů, atd... Pak otevřel, všichni měli jít na hlavní Jailbreakové schodiště, ale já tam nešel protože jsem měl VD (pořád mi neukončil VD), já chtěl odejít a zabil mně. Pak jsem se ho v chatu ptal: "Proč kill Rinwere?" On nereagoval a pak už byla další mapa tak jsem se na to vykašlal.

Začalo to tak, že jsem měl PP a vzal jsem si VD. Další kolo mi simon (Rinwer) otevřel asi na 2 sekundy a nic neřekl. Pak jsem si uvědomil že mám VD tak jsem napsal: "Otevři". Rinwer mi ale řekl že mi otevřel a já nevyšel a byla to moje chyba... VD mi neukončil, řekl pár příkazů, zákazů, atd... Pak otevřel, všichni měli jít na hlavní Jailbreakové schodiště, ale já tam nešel protože jsem měl VD (pořád mi neukončil VD), já chtěl odejít a zabil mně. Pak jsem se ho v chatu ptal: "Proč kill Rinwere?" On nereagoval a pak už byla další mapa tak jsem se na to vykašlal.

- LedovecCZ
- Kolemjdoucí
FK při VD na mapě JB_SUMMER_JAIL
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FK při VD na mapě JB_SUMMER_JAIL
Vzor? Dôkaz?
Nick hráče:
SID hráče:
Screen statusu:
Přibližný datum a čas:
Popis situace:
Důkaz:
Lock.
Nick hráče:
SID hráče:
Screen statusu:
Přibližný datum a čas:
Popis situace:
Důkaz:
Lock.
"If you could reason with religious people, there would be no religious people" - House
-
Butchr - Mistr
• Stránka 1 z 1