I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Mravenecnik | BB

Příspěvekod F3N0M3N » 07 úno 2016, 12:41 VIP

Zdravím, nelíbí se mi vystupování admina Mravenecnik.

Server: BaseBuilder
Důkaz: http://leteckaposta.cz/598741564 je tam sid + demo (na demu jde vidět více hráčů stejně tak víc SID, protože pravidla porušovlao více lidí). EDIT: Ještě z dalšího kola screeny: http://leteckaposta.cz/916395364
Popis situace: Už před pár týdny jsem si chytl s adminem Mravenecnik tak, že jsem mu napsal, proč 2 kola afkoval a neplnil své povinosti za ZM a on začal psát, že to není pravda apod., a protože jsem ho potom nenechal, tak mi dal ban, že pravokuji adminy, jelikož jsem neměl důkaz tak jsem byl hodně naštvaný a nemohl jsem s tím nic dělat. Vtipné na tom bylo, že se to ještě opakovalo, ovšem po mém dotazu se odpojil (= zase naštvaný F3N0M3N.) No dnes se mi ho konečně povedlo natočit... Na demu jde jasně vidět, protože ho zabiji z airu, jak afkuje snad celé kolo ještě s dalšími hráči, a pak ještě mám screeny z dalšího kola, kdy opět afkoval. AFKování = neplnění povinností ZM a pokud vím tak je to zakázané pro hráče a stejně tak i pro adminy, samozřejmě pokud by naháněl nehrající hráče po mapě a řešil něco na serveru, tak má zřejmě právo nechodit ostatním, ale to nedělal a už po několíkáté, proto zde píšu tuto stížnost, pač se pak ani neomluví nebo cokoliv a ještě se hádá, že nic takového neudělal (viz. předešlá zkušenost).

Děkuji.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Mravenecnik | BB

od Rumcajz » 07 úno 2016, 12:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mravenecnik | BB

Příspěvekod Luckaborhyova » 07 úno 2016, 13:12

Ahoj

Za 1. Jsem obyčejný člověk, mám nějaké povinnosti. Jestli při hře si potřebuji rychle odběhnout, tak prostě potřebuji. Ovšem já zapomněl, že lidi jako je fenomenální FENOM3N vždy vše udělá, tak jak má a funguje jak švýcarské hodinky. Tvoje demo bylo v odpoledních hodinách, v době obědu a já byl ohřát oběd pro svoje dva malé bratry. Takže se ti tu musím omluvit fenomenální FENOM3NE, že jsem musel jít dělat něco jiného než hrát CS:GO a zapomněl jsem se odpojit ze severu.
Za 2. Příště než začneš psát stížnost, tak si ověř fakta. BAN za provokování jsem ti nedal já ale admin Jeff :)
Za 3. Na serveru hrajou takový individua, že je nestačí jednou grabnout musím minimálně 3x. Na začátku kola ani nemůžu chodit do tunelů/na air protože chodím po buildech a koukám jeslti náhodou nejsou někde hráči po 3 na airech po 2 a nebo nemají postavenou zakázanou stavbu :)

Závěr - Nebyl jsi přijat mezi adminy a snažíš se akorát chodit po serverech otravovat ostatní adminy a koukat na každou jejich malou chybu.

Ovšem musím podotknout, že tvoje práce v natáčení dema a ss je a zase podotknu fenomenální, takže uznávám, že na DEMU je vidět jak jsem afk a tudíž neplním povinnosti jako ZM. Což by znamenalo, že každej 3 hráč na serveru by měl mít BAN za neplnění povinnost. Zkus se nad tím zamyslet :)

Přeju pěkný den :)
Luckaborhyova
Amatér
Amatér

Příspěvekod F3N0M3N » 07 úno 2016, 13:49 VIP

Nežádal jsem o práva na CSGO, ale na 1.6 a nikdy jsem se nesnažil nikoho shazovat, jediný můj problém jsi ty, takže si takové argumenty, které ke všemu nejsou k věci. Zrovna mě zase chytl basebuilder, tak jsem to chtěl zkusit, nyní už je to dávno měsíc od toho, co se to stalo ,takže kdybych chtěl, tak si klidně můžu zkusit požádat znovu, ale nechci, protože bych tam byl s havětí jako ty.
Proč jsi havěť? Teď mi tu vysvětluješ, že admin je člověk, předpokládám, že hráč je taky, já dokonce 2x plnil tak 3/4 kola, ale potřeboval jsem si odskočit na malou, byl jsem pryč asi 15-20 vteřin, vrátím se a ty mi dáš kick a to opakovalo 2x, jak jsem už zmiňoval výš, takže si takové argumenty dej víš kam. Buď to tedy aplikuj přísně pořád na všechny včetně tebe, když zrovna nevykonáváš své admin povinnosti na serveru a nebo to dělej tak, že každého grabneš třeba 3x za kolo, protože by pak na serveru nikdo nebyl a né, že tenhle mě zabil = dám mu kick, když je afk chvilku a tenhle se mnou stavěl = dám mu grab.
Zakázané buildy = na serveru byl ladder, já tě k němu zavolal a ty jsi před ním stál tak 1,5 minuty a pořád koukal, jak se tam sekají ZM, a pak jsi jen oddělal blok, aby zm zabily rychle to CT, tak tady by jsi zase mohl trochu rychleji reagovat ne?
Ban m idal teda Jeff, ale ty i on asi 5x kick, když jsem úplně normálně s klidnou hlavou řešil tvoje vystupování na serveru. Jelikož jste spolu stavěli atd., tak předpokládám, že jste stejně spolu byli v kontaktu, takže by jsi to stejně jeden z vás udělal.
Mimochodem s tím neustálým adjektivem "fenomenální" tu provokuješ jen a pouze ty, což by jsi asi taky dělat neměl. ;)
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod Luckaborhyova » 07 úno 2016, 14:17

Srandovní je, že v době co jsem tě graboval tak jsi psal "Proč neplníš povinonsti i ty?" - nebo něco v tom významu a najednou jsi byl na WC - první fascinující věc. Druhou fascinující věcí jsou tvoje počty, kdy jsme tě podle tebe kicknuli 5x - naprost blbost aby jsme kickovali hráče tolikrát, řídíme se pravidlem upozornění -> kick -> ban.
"tenhle mě zabil = dám mu kick, když je afk chvilku a tenhle se mnou stavěl = dám mu grab." - téhle větě trochu nerozumím kam tím míříš, tak mi to prosím lépe vysvětli. Ohledně toho tunelu, nebyl jsem si sebou jistý jestli to ladder je, tak jsem si šel fakta ověřit. Kdybych mu to rozebral a udělal bych to špatně tak jinej člověk podobný tvému charakteru by mě okamžitě šel nahlásit :)
A prosím tě, mluv o věcech které máš ověřené a jsou pravdou, když tu píšeš, že jsme se s Jeffem kontaktovali a, že by jsme to stejnak jeden udělali, tak vůbec nemůžeš vědět jestli něco takového probíhalo, vůbec jsme si nepsali o tom co jsi psal v chatu a nebo o tom, že jsi si tam skákal. Já tě grabnul, ty jsi furt chodil vedle mě a ptal jsi se na věci proč neplním. 2x jsem odpověděl, že musím grabovat lidi jako jsi ty protože nechodí na air/do tuneli a ty jsi nepřestal , tak jsem ti dal kick-> vrátil jsi se a začal tam zase něco psát Jeff tě zabanoval. A já stal za tím, že tě bylo zbytečné zabanovat, že pravidlo "Neplnění povinností" je ten nejmenší přestupek.
Luckaborhyova
Amatér
Amatér

Příspěvekod Luckaborhyova » 07 úno 2016, 14:29

Luckaborhyova píše:Srandovní je, že v době co jsem tě graboval tak jsi psal "Proč neplníš povinonsti i ty?" - nebo něco v tom významu a najednou jsi byl na WC - první fascinující věc. Druhou fascinující věcí jsou tvoje počty, kdy jsme tě podle tebe kicknuli 5x - naprost blbost aby jsme kickovali hráče tolikrát, řídíme se pravidlem upozornění -> kick -> ban.
"tenhle mě zabil = dám mu kick, když je afk chvilku a tenhle se mnou stavěl = dám mu grab." - téhle větě trochu nerozumím kam tím míříš, tak mi to prosím lépe vysvětli. Ohledně toho tunelu, nebyl jsem si sebou jistý jestli to ladder je, tak jsem si šel fakta ověřit. Kdybych mu to rozebral a udělal bych to špatně tak jinej člověk podobný tvému charakteru by mě okamžitě šel nahlásit :)
A prosím tě, mluv o věcech které máš ověřené a jsou pravdou, když tu píšeš, že jsme se s Jeffem kontaktovali a, že by jsme to stejnak jeden udělali, tak vůbec nemůžeš vědět jestli něco takového probíhalo, vůbec jsme si nepsali o tom co jsi psal v chatu a nebo o tom, že jsi si tam skákal. Já tě grabnul, ty jsi furt chodil vedle mě a ptal jsi se na věci proč neplním. 2x jsem odpověděl, že musím grabovat lidi jako jsi ty protože nechodí na air/do tuneli a ty jsi nepřestal , tak jsem ti dal kick-> vrátil jsi se a začal tam zase něco psát Jeff tě zabanoval. A já stal za tím, že tě bylo zbytečné zabanovat, že pravidlo "Neplnění povinností" je ten nejmenší přestupek.

Oprava - Stál jsem za tím, že je zbytečné tě zabanovat, kvůli pár slovům v chatu.
Luckaborhyova
Amatér
Amatér

Příspěvekod F3N0M3N » 07 úno 2016, 14:35 VIP

Tehdy jsem dostal kick minimálně 3x tím jsem si 100% jistý, ale zároveň jsem přesvědčený, že toho bylo více... a pravidlem kick --> ban se určitě neřídíte několikrát jsem toho byl svědkem. Někdy je to tak a někdy úplně jinak a to jde klidně i o ten stejný případ. Dále se k tomu nechci vyjadřovat, celé to tu teď upravuješ, navíc to ani není podstatné, povinnosti jsi neplnil, jestli sis dělal dobrou chvilku, jedl, jel si koupit rohlík nebo něco je jedno, podle pravidel to nemáš dělat, když v mém případě bylo jedno, že jsem si šel jen odskočit na wc tehdy a jeidný admin jsi byl na serveru pouze ty. Někdy hráče potrestáš hned kickem a banem a nebo mu taky několikrát napíšeš "nedělej to", párkrát ho grabneš a nic.
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod Luckaborhyova » 07 úno 2016, 15:05

Za tu chvíli co jsem admin, tak jsem dal 2 BANY a oba včera za to že byl bloknutý spawn. Ke každému hráčovi se chovám stejně, zase píšeš věci co nejsou pravda.
Luckaborhyova
Amatér
Amatér

Příspěvekod F3N0M3N » 07 úno 2016, 15:09 VIP

Pak by jsi zřejmě měl začat víc banovat :)
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod TheKibaa » 07 úno 2016, 17:00

Na tom demu je jenom vidět, jak je admin chvíli afk což se může stát každému. Nicméně jsem si s adminem o tom promluvil, ale jako důvod k nějakému potrestání je to nedostačující. Jestli si chceš stěžovat na něco jiného, tak k tomu budeš potřebovat důkaz. Každopádně ty se nemáš s adminem na serveru co hádat o tom, jak vykonává svou práci.

LOCK
Obrázek TheKibaa
Obrázek TheKibaa#2334
Obrázek Zdenda je noob - EUNE
Obrázek TheKibaa
TheKibaa
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy